Lahjaideat ja muut kauppavinkit

Miksi lähteä vesisateessa kiertelemään liikkeestä toiseen, kun hankinnat voi tehdä helposti ja halvalla kotona? Tutustu tarjontaan!

 
 
 
   

Finink

Ei todellakaan kannata maksaa mustepatruunoista ylimääräistä hintaa vain sen takia, että se on pakattu pakettiin jossa lukee tulostinvalmistajan nimi.

Finink on kotimainen tarvikemustepatruunojen verkkokauppa, jolla on myös fyysinen myymälä Helsingissä. Finink tarjoaa ilmaiseksi uudelle asiakkaalle mustepatruunan tai valokuvapaperia. Fininkin hinnat ovat muutenkin varsin kilpailukykyiset. Ainakaan omaan Canon i250 tulostimeeni en tiedä mistä vielä halvemmalla mustetta löytyisi.

  Finink - Tulostimeen mustetta halvalla kotimaiselta myyjältä
 

 
 
   

InkClub

InkClubista voit tilata yleisimpien tulostimien mustepatruunat edullisesti. Esimerkiksi meikäläisen edesmenneeseen Epson Stylus Color 300 tulostimeen sieltä sai mustepatruunan noin puolet halvemmalla kuin mitä ne yleensä maksaa ja nykyisen Canon i250 tulostimeni patruunat ovat myöskin selkeästi halvempia kuin mitä ne kaupan hyllyillä maksaa. Mikä parasta, uusi asiakas saa ensimmäisen mustepatruunan ilmaiseksi!

  InkClub - Tulostimeen mustetta halvalla, jopa ilmaiseksi
 

 
 
   

Fotoyks

Vaikka mustepatruunoja ja valokuvapaperia saisikin edullisesti, on suurempien valokuvamäärien tulostamisessa ja leikkaamisessa kuitenkin aika kova työ. Helpoiten saat digikuvat paperille käyttämällä kehityspalvelua.
Fotoyks on digikuvien kehityspalvelu, josta voit tilata digikuvasi korkealaatuiselle Kodak-valokuvapaperille painettuna. Kuvien tilaus tapahtuu kätevästi www-selaimen avulla. Tavallisten kympikuvien lisäksi kuvakokolistalta löytyy monen kokoisia vaihtoehtoja aina julisteisiin saakka, eikä välttämättä tarvitse tyytyä pelkkään paperiin, vaan kuvistaan voi teettää vaikka palapelin, T-paidan, hiirimaton...
Verkkokaupan lisäksi fyysisiä Fotoyks-myymälöitä löytyy Pääkaupunkiseudulta.

 
 

 
 
   

Erätukku

Erätukku on todellinen metsästäjän, kalastajan ja luontoretkeilijän tavarataivas. Erätukku ei pelkästään myy tuotteita, vaan sillä on omaa tuotekehitystä ja testausta. Erätukulla on yksinoikeus AIR-TEX®-kalvoon, jota käytetään mm. tunnetuissa JahtiJakt-asuissa. Asujen lisäksi Erätukun valikoimissa on myös GPS-navigaattoreita ja karttoja, asekaappeja ja paljon muita erähenkisen ihmisen tarvekaluja.

Syystarjouksena Erätukku hyvittää vanhasta maastopuvustasi 50 € kun ostat uuden JahtiJakt Premium kalvopuvun.

 
 

 
 
   

Spreadshirt

Haluaisitko itsellesi paidan, jota ei ole kenelläkään muulla? Onko sinulla kenties oma motto, jota haluat julistaa koko maailmalle?
Spreadshirt palvelun kautta voit suunnitella ja painattaa itsellesi tai lahjaksi juuris sellaisen paidan kun itse haluat. Samalla kertaa kannattaa suunnitella useampi paita, niin postikulujen osuus kokohinnasta ei ole niin suuri. Olisihan se mukava saada samantyyppiset vaikka paidat koko perheelle tai kaveriporukalle.

Paitamalleissakaan ei tarvitse tyytyä siihen iänikuiseen T-paitaan, vaan valikoimaa löytyy aina vauvanvaatteista aikuisten takkeihin saakka. Tavallisten vaatteiden lisäksi omat kuviot ja tekstit saa myös vaikka mukiin, teddy-karhuun, lippikseen, pipoon, sukkiin...
Jos valinnanvapaus alkaa tuntua liian ahdistavalta, voit myös ostaa lahjakortin ja lahjoittaa sen ystävällesi joka voi sitten ihan itse suunnitella sellaisen tuotteen kuin haluaa.

  Suunnittele itsellesi paita haluamallasi kuvalla tai tekstillä Suunnittele itsellesi paita haluamallasi kuvalla tai tekstillä
 

 
 
   
Ebookers  

ebookers

Jos tekee mieli käydä katsomassa onko se ruoho vihreämpää aidan toisella puolella, niin kokeile vaikka ebookers-online-matkatoimistoa. Heidän kauttaan voi lentojen lisäksi varata saman tien hotellin ja vaikkapa vuokra-autonkin, jos haluaa lähteä kokeilemaan onneaan vaikkapa Dublinin liikenteessä.

 

 
 
   

BookPlus

BookPlus on kotimainen kirjakauppa netissä. Bookplussalla on yli miljoona kirjan valikoima. Suomenkielisten kirjojen lisäksi BookPlussalla on myös laaja kirjavalikoima ruotsiksi, englanniksi, saksaksi ja jopa ranskaksi. Verkkokaupan lisäksi BookPlussalla on fyysinen myymälä Sanomatalossa.

BookPlussasta voit tilata vaikka Strömsö-kirjan, josta saa hyviä vinkkejä niin ruuanlaittoon kuin askarteluunkin. Ostin vaimolle kyseisen kirjan joululahjaksi ja onpa sitä tullut sitten luettua itsekin. Sieltä löytyi mm. konsti siihen, kuinka munakkaan saa paistettua kätevästi läpikypsäksi ilman että sitä tarvitsee yrittää kääntää välillä.

Tämä voisi olla hyvä lahjaidea sotilasilmailusta kiinnostuneelle: Ilmavoimien 90-vuotishistoriikki jonka nimi on, yllätys yllätys, Suomen ilmavoimat 90 vuotta. Hienojen kuvien lisäksi (mm. Hornetista 44 kuvaa) kirjassa on artikkeleja mm. ilmavoimien rynnäköintikyvyn hankinnasta ja merkityksestä.

  Bookplus
 

 
 
   

TradeDoubler

Onko sinulla www-sivut? Haluatko ansaita niillä lisätuloja? Tee kuten monet Suomenkin suurimmista kaupallisista www-palveluista ja tuhannet kotisivut, kuten Antin Tarinatalokin, - liity TradeDoublerin kumppaniksi! Voit kasvattaa tulojasi linkittämällä kävijöitäsi kiinnostaviin yrityksiin. Saat tuloja kävijöistä, leadeista ja myynneistä. Kuulostaako hyvältä? Tutustu!

Onko sinulla yritys jonka tuotteita tai palveluja haluat mainostaa? Tulospohjainen markkinointi on todeksi tullut toiveuni. Lyhyesti sanottuna: maksat vain saavuttamistasi todellisista tuloksista. TradeDoubler on jo saavuttanut hyviä tuloksia monien eri alojen yritysten kanssa. Kuulostaako mielenkiintoiselta? Tutustu!

  Tämä tässä on mainos, hanki sinäkin omasi - TradeDoubler


Antin Tarinatalo ei vastaa millään tavalla tällä sivulla mainostettujen yritysten palvelujen tai tuotteiden toimivuudesta.