FASISMIN HELMIÄ.

 

Jokaisessa maapallon maassa on hienot lait, joiden pitäisi turvata ns. tavallisen ihmisen oikeuksia.
Ns. demokratioissa tilanne on parempi, mutta viranomaistoiminnassa on vakavia puutteita.
Lait ovat siis hienoja, mutta julkinen sektori tulkitsee niitä miten sattuu.
Näin eduskunnan ja demokratian valta katoaa ja todellinen valta siirtyy erottamattomille "fasisteille".
Poliisitoiminnassa mielivalta alkaa jo esitutkinnassa.
Tutkimattajättämispäätöksiä tehdään vuodessa 20 000.
Sosiaalityöntekijöiden päätökset edustavat fasismin koko kirjoa ja päätökset salaisia.

Lähes kaikista allaolevista dokumentit sivuillani.
Etsi ja löydä .

Erityisiä mielivallan uhreja ovat rasismilainsäädännön uhrit.

 

 

* YK:n ihmisoikeuksien julistus: Jokaisella on oikeus mielipiteen- ja sananvapauteen; tähän sisältyy oikeus häiritsemättä pitää mielipiteensä sekä oikeus rajoista riippumatta hankkia, vastaanottaa ja levittää tietoja kaikkien tiedotusvälineiden kautta.
Toisinajattelevia suomalaisia pidätetty "epäiltynä rasismista", nettisivuja ennakkosensuroitu, sakkoja ja vankeutta piirroksista ja kirjoituksista. Suomen laki siis määrää erikseen sanavapauden käytöstä.
*Useat suuret yhtiöt ja valtion laitokset länsimaissa ilmoittavat avoimesti harjoittavansa syrjintää ihmisten mielipiteiden takia. He erottavat ja eivät ota töihin mustien ja 6 mrd:n "vähemmistöjen" ylivaltaa vastustavia ihmisiä.
Näin he rikkovat virallisesti em. julistusta.
* YK:n ihmisoikeuksien julistus:Jokaisella vainon kohteeksi joutuneella on oikeus hakea ja nauttia turvapaikkaa muissa maissa. Tähän oikeuteen ei voida vedota, kun on kysymys tosi epäpoliittisista rikoksista johtuvista syytteistä tai teoista, jotka ovat vastoin Yhdistyneiden Kansakuntien periaatteita ja päämääriä.
Etnobisnes jyllää. Ihmissalakuljetuksessa liikkuva rahamäärä ylittää huumekaupan tuoton. Valtio budjetoi vuosittain 100 000 000 € turvapaikanhakijoihin. Käytännössä kaikki vainolaiset saavat jäädä Suomeen. Uusia henkilöllisyyksiä jaetaan ja rikollisia ei palauteta.

* Homomielinen esittää sivuillaan suomalaisten tuhoamismallia. Siinä maahan otettaisiin miljoonia kunniakansalaisia, maa miehitettäisiin vierailla joukoilla, valta siirrettäisiin EU:n ja YK:n politrukeille , harjoitettaisiin varsinkin suomalaiseen mieheen positiivista syrjintää, sikiöiden murhaamista ja kansallismielisyyden kriminalisointia rasismina ja terrorismina.
Hän saa valtiolta tukea.
* Kansallismielinen esittää sivuillaan suomalaisten eloonjäämismallia. Ei pakolaisia ja siirtolaiset pysyköön lapsettomina. Ei vieraita joukkoja, valta pysyköön Suomessa, harjoitettaisiin naisiin ja vierasperäisiin kohdistuvaa positiivista syrjintää, Suomi elinvoimaiseksi, abortista tuomio, suomalaisuuden tuhoaminen rasismia ja terrorismia.
Sivu sensuroidaan, poliisi takavarikoi koneet ja tuomari antaa tasa-arvotuomion.
*Amerikassa mailoin aseistautunut etnojengi riehuu valkoisten asuma-alueella. Poliisipäivystäjät suuttuvat kun vihainen soittaja nimittelee jengiläisiä ja poliiseja. Kostoksi poliisi saapuu vasta tunnin päästä ja jengi ehtii tappaa yhden valkoisen. Ei syytteitä.

* Ekofasistit yllyttävät lopettamaan turkistarhauksen Euroopassa. Turkiksien kanssa työskenteleviä häiritään kaikin keinoin. Eräissä maissa tarhaus kielletään . Ekofasistien häirintää ei kielletä. Tarhaajia nimitellään murhaajiksi.
* Abortinvastustajat yllyttävät lopettamaan abortit U.S.A:ssa. Aborttien kanssa tekemisissä olevia häiritään kaikin tavoin. Lopulta tehdään laki joka kieltää aborttien tekijöiden häirinnän. Murhaaminen jatkuu laillisena.
* Ulkomaalaisvastaiset ainekset yllyttävät lopettamaan siirtolaisuuden. Heitä häiritään kaikin tavoin viranomaisten taholta. Syrjintää pidetään laillisena ja heitä nimitellään rasisteiksi.
* "Hullu" potee itsetuhoa ja haluaa sairaalaan. Hän menee lääkärinlähetteen kanssa "sairaalaan" mutta ei pääse sisään koska on täyttä.
* Omasta mielestään mieleltään terve haetaan väkisin hoitoon. Lääkäri toteaa kipeäksi. "Sairaalan" ovet avautuvat takuuvarmasti.
* Suomalainen saa hylkäävän eläkepäätöksen. Hän kuoli sairauteensa odotusaikana.
* "Hamppi" ilmoittaa "hullujenhuoneella" että ei lähde ennen kun saa eläkepaperit. Mies pääsee eläkkeelle.
* 1970-luvulla julkisella sektorilla 300 000 ihmista. Autojen keski-ikä 6 vuotta.
* 2000-luvulla julkisella sektorilla 800 000 ihmistä. Autojen keski-ikä 10 vuotta.
* Suomalainen lapsi syntyy. Valtio maksaa kivusta ja särystä 100 euron äitiyspakkauksen.
* Lapsi adoptoidaan Kolumbiasta. Valtio tukee "vanhempia" 4 500 eurolla.

* Seitsemää suomalaista Turussa kadulla puukottanut irakilainen sai 200 tuntia yhdyskuntapalvelua.
* Turkistarhaaja ampuu kaukaa kotipiirissään haulikolla tarhaiskua yrittäneitä ekoterroristeja. Pari saa hauleja nahkaansa. 2 vuotta ehdonalaista.
* Suomalaisia pidätetty Joensuussa "rasismista epäiltynä".
* Yksinäisen vierasperäisen uhkaamisesta (paluulippuneuvoista) syytetty miesjoukko kaksi viikkoa putkassa Joensuussa. Kaksi vangitaan. Laittomasta uhkauksesta saa korkeintaan 6 päiväsakkoa.
* Pomarkussa kirkon mainoksen päälle natsijulisteen kiinnittäneet nuoret otettiin tutkintaan "uskonrauhan häpäisystä".
* Ikkunasta sisään tunkeutuneet, paikkoja tonkineet ja vanhan naisen kaataneet tummat eivät syytteeseen. Ei todistajia.
* Valepakolainen julisteesta 1 kk ehdonalaista Joensuussa.
* Somalijoukko tappoi kaksi suomalaista Helsingissä. Medioissa ei mainintaa asiasta.
* Kaksi vierasperäistä hukutti suomalaisen Aurajokeen Turussa. Medioissa ei mainintaa asiasta.
* Poliisit rikkoivat hulluksi epäillyn suomalaisen naisen oven. Lääkäri totesi terveeksi. Ei syytteitä.
* Poliisi laittoi raivoavan ja itseään avaimilla viiltelevän turkkilaisen autoilijan rautoihin ja vei pariksi tunniksi laitokselle. Poliisille tuomio käräjäoikeudessa.
* Suomalainen mies kieltäytyi poliisin virtsakokeesta. Silloin tämä sidottiin kiinni ja virtsa otettiin väkisin katetrilla. Poliisille ei syytteitä oikeudessa.
* Useille suomalaisille sakkoja ja korvauksia mustien nimittelystä neekeriksi.
* Seppo Kanervaa lehdessä julkisesti lurjukseksi nimitelleet oikeudessa tuomiotta.
* Simo Rantalainen oli Hyvät, Pahat ja Rumat ohjelmassa vihjaillut Kike Elomaan ja Seura-lehden päätoimittajan Jouni Flinkkilän mahdollisesta suhteesta. Hovioikeus piti voimassa herjaustuomion ja Rantalainen, tuottaja sekä MTV3 joutuivat maksamaan yhteensä lähes 100 000 mk korvauksia henkisistä kärsimyksistä.
* Turkistuottajia murhaajiksi nimitelleet anarkistit tuomiotta.
* Poliisia rasistiksi nimitellyt vierasperäinen sai sakkoja.
* Poliisi ei ota esitutkintaan jos suomalaisia nimitellään rasisteiksi.
* Poliisi ei ota esitutkintaan jos suomalainen epäilee häneen kohdistuvan rasismia.
* Poliisi ja viranomaiset kohtelevat suomalaisia huonommin kuin vierasperäisiä.
* Poliisi epäilee suomalaisia rasisteiksi vierasperäisiin kohdistuneissa rikoksissa
* Poliisi jättää herkemmin vierasperäiset syyttämättä ja oikeusistuimet tuomitsematta.
* Saksassa vierasperäinen puukottaa skiniä ja juoksee kuolemaansa lasioven läpi. Skinit saavat 2-3 vuotta vankeutta taposta ja ehdonalaisia.
* Ruotsissa etnojengi puukottaa ja pahoinpitelee kuoliaaksi yksinäisen ja aseettoman skinin. Tuomiona yhdyskuntapalvelua ja erilaisia "hoitoja". Media vaikenee asiasta.

* Le Pen sanoo julkisesti juutalaisvainojen olleen vain pikkuasia toisessa maailmansodassa ja saa miljoonasakot.
* Tunnetut politiikot yllyttävät ja kiihottavat Euroopan ja Suomen tuhoamiseen. Heille taputetaan yhä vähemmän.
* U.S.A:ssa valkoiset ylopistonuoret polttavat campuksella ristin vastalauseena mustien väkivallalle. Tuomio 10 vuotta vankeutta.
* U.S.A:ssa Musta urheilutähti Simpson pakenee poliiseja autollaan läpi kaupungin. Hän pitää kameroiden edessä asetta ohimollaan. Veriset hansikkaat löytyvät takaluukusta. Musta valamiehistö vapauttaa hänet entisen valkoisen vaimonsa ja tämän valkoisen miesystävän murhasta. Siviilikanteessa Simpson todetaan syylliseksi ja hän joutuu maksamaan miljoonakorvaukset omaisille.
* Saksassa tunnettu toimittaja epäilee julkisesti "6 miljoonan pyhän" määrää. Hän saa 2 vuotta vankeutta. Venäläisillä ja saksalaisilla keskitysleireillä kuolevuus oli 90%. Suomalaisilla vain 20%. Saksassa on 2 000 poliittista (natsi) vankia.
* Lastaan ruumiillisesti kurittaneet suomalaiset vanhemmat saavat ehdonalaisen tuomion. Pahoinpitelyn jälkiä ei löydy.
* Muslimivanhempien poikalapsi silvotaan (ympärileikataan) kotioloissa. Seurauksena kipua ja särkyä, elinikäinen vamma, vakava tulehdus ja sairaalahoito. Ei syytteitä.
* Viranomaiset suhtautuvat myönteisesti poikien mutta kielteisesti tyttöjen sukuelinten silvontaan. Nuorten muslimityttöjen silpomisesta ei kuitenkaan nosteta syytteitä vaikka sitä tapahtuu.
* U.S.A:ssa silvotaan 57% syntyvien poikalasten sukuelimistä.
* Suomalainen pikkurikollinen huitaisee poliisia kassilla ja pakenee. Poliisi ampuu vaarallisesti selkään. Alioikeudet toteavat poliisin liioitelleen mutta korkein vapauttaa koska katsoo että "poliisi ei voinut malttaa mieltänsä.."
* Suomalaisen varakkaan naisen suuri nelivetoinen auto suistuu Tampereella liukkaalla kelillä jalkakäytävälle ja kaksi "hamppia" kuolee. Kaikki oikeusasteet vapauttavat naisen syytteistä. Kuolleen lapset eivät saa korvausta vakuutusyhtiöltä.
* Suomalainen kalakauppias saa sakkoja koska myy eläviä kaloja.
* Juutalaiset ja muslimit saavat oikeuden suorittaa rituaaliteurastuksia joissa eläimiltä leikataan kurkku auki tai ne tukehdutetaan.
* Tampereella varataan uimahallissa yksi ilta viikossa musliminaisille joiden kulttuuri ei hyväksy uimista miesten tai uskottomien kanssa.
* Turussa Olavi Mäenpää asettaa kieltotauluja somalien valloittamalle pallokentälle. Hän ja monet muut alueen asukkaat eivät halua olla samaan aikaan kentällä somalimiesten ja muslimien kanssa. Mäenpää saa sakkoja.
* Sosiaalitantat kieltäytyvät maksamasta varattoman suomalaismiehen vuokraa. Hänen asunnossaan ei ole kunnon sänkyä joten hän ei tanttojen tulkinnan mukaan asu ko. paikassa. Sänkyyn ei myönnetä toimeentulotukea ja mies häädetään asunnosta maksamattomien vuokrien takia.
* Varaton vierasperäinen saa kaupungin asunnon. Hän rikkoo suutuspäissään kaikki kalusteet. Sosiaalitantat hankkivat hänelle uudet.
* Sosiaalitantta kieltäytyy maksamasta suomalaiselle miehelle korvausta, koska Merikarvia ei ole Porin naapurikunta. Todellisuudessa Merikarvia on kuitenkin Porin naapurikunta, mutta sosiaalityössä realismilla ei ole niin väliä.
* Sosiaalitantta maksaa vierasperäiselle miehelle ja hänen perheelleen tukea vaikka he eivät ole edes Suomen kansalaisia.
* Kaksi vierasperäistä raiskaa suomalaisen naisen. Sosiaalitantat keräävät varoja uhrille maksettaviin korvauksiin.
* Suomalainen mies lyö vierasperäistä. Poliisi tutkii rikosta rasistisena. Sosiaalitantat kieltäytyvät maksamasta sakkoja ja korvauksia.
* Suomalainen perhe joutuu toimeentuloturvan varaan. Perheen 4 lasta tulisi elättää tantan mukaan käytännössä lapsilisillä. Perhe hajoaa ja lapset otetaan huostaan. Tästä aiheutuu kunnalle 10 000 € menoja kuukaudessa.
* Somalialainen perhe tulee ulkomailta toimeentuloturvan varaan. 8 henkinen perhe saa erityistukea lasten kasvattamiseen, menoihin ja kodin hankintoihin. Kodinhoitaja käy siivoamassa kerran viikossa. Somalit syyttelevät suomalaisia rasisteiksi.
* Porissa poliisi pysäyttää nuorten mopon jossa on kaksi päällä. Takana istunut saa sakkoja. Kuski puhaltaa promillen mittariin. Hän ei saa mitään rangaistusta koska syyttäjä ei vie asiaa oikeuteen.
* Joukko tullimiehiä jää kiinni takavarikoidun tupakan ja alkoholin näpistyksistä. Oikeus katsoo rikokset vähäisiksi. Mitään tuomiota ei tule ja kaikki saavat jatkaa virassaan.

* Eläkeläinen saa sakkoja näpistyksestä. Hän oli unohtanut nostaa kermapurkin hihnalle.
* Televisio näyttää miten musta mies jää kiinni näpistyksestä helsinkiläisessä tavaratalossa. Mies joudutaan vapauttamaan koska poliisi ei ehdi paikalle. Mies palaa takaisin ja jää taas kiinni. Nyt poliisi saapuu paikalle.
* Nainen ei saa pientä valtion työttömyyskorvausta koska hänen miehensä tienaa liikaa. Paljon suurempaa liiton päivärahaa hän saisi.
* Amerikoissa valkoinen nainen kieltäytyy myymästä kampaamoaan mustalle naiselle. Hän myy sen valkoiselle. Musta nainen nostaa syytteen syrjinnästä ja valkoinen nainen joutuu maksamaan kampaamon hinnan verran korvauksia mustalle naiselle.
*U.S.A:ssa joukko valkoisia polttaa ristin Campuksella vastalauseena mustien väkivallalle.
Tuomio 10 vuotta vankeutta.
* Yhdysvalloissa mies varastaa lapsilta pizzan. Oikeus tuomitsee määräämättömäksi ajaksi vankilaan ns. kolmen säännön mukaan. Se oli miehen kolmas rikos.
* Julkisen Sanan Neuvosto antaa huomautuksen lehdelle joka kertoo liian tarkasti rikoksista epäillyn (rodullisia) tuntomekkejä.
* JSN ei anna huomautusta lehtiartikkeleista joissa suomalaisia parjataan rumiksi hyppyrinenäisiksi, sisäsiittoisiksi ja sairaiksi.
* Olavi Mäenpäälle sakkoja pilakuvasta Turussa. Siinä muslimi kuvataan rumana , kyömynenäisenä, sovinistina ja työtävieroksuvana suomalaisvastaisena lellikkinä.
* Suomalaismies on kyllästynyt paikallislehden jatkuviin blondivitseihin, joissa blondit esitetään tyhminä. Hän tekee rikosilmoituksen. Poliisi ei ota asiaa tutkittavaksi.
* Saksassa satoja skinejä on kokoontunut yksityisalueelle vanhaan linnaan harjoittamaan kulttuuriaan. Poliisi piirittää linnan ja pidättää sekä pahoinpitelee skinejä. Linna tyhjennetään.
* Moskeijaan on kokoontunut satoja muslimeja harjoittamaan kulttuuriaan. Poliisi partioi alueella, jotta uskonrauhaa ei häiritä.
* Ruotsissa kadulla joukko nuoria miehiä kohottelee oikeaa kättä. Poliisi kerää vahvistuksia ja pidättää heidät. Oikeus tuomitsee 2-3 kk vankeutta kansanryhmän syrjinnästä.
* Joukko mustia on kokoontunut yleisellä paikalla olevaan tilaisuuteen ja siellä lauletaan kuorossa tappakaa valkoiset. Poliisi saa ilmoituksen mutta ei tee mitään. Se on vain mustien rap-kulttuuria
* Ruotsissa joukko vierasperäisiä panee jonossa juopunutta ruotsalaista alaikäistä tyttöä. Oikeudessa syytteet menevät nurin.
* Saksassa poliisi kuulee asunnosta Sieg Heil-huutoja. Poliisi rikkoo oven ja pidättää kaikki.
* Raamatun mukaista miespappeutta kannattavia pappeja kieltäydytään ottamasta kirkon virkoihin. Kaikki saaavat seurata jumalanpalveluksia ikään, sukupuoleen tai uskontoon katsomatta.
* Moskeijoissa miehet hallitsevat ja vallitsevat. Musliminaisilla, vääräuskoisilla tai lapsilla ei ole oikeutta seurata moskeijassa miesten rukoushetkiä. Asiaa pidetään luonnollisena ja kirkko tukee muslimeja.
* Eduskunnan oikeusasiamies Lehtimaja antaa päätöksen, että syytettyjen nimiä ei saa salata. Toimittajanainen oli turhaan yrittänyt saada raiskaustapauksien julkisia oikeuden pöytäkirjoja.
* Suomalaisasiamies valittaa myöhemmin samasta asiasta. Hän ei saa oikeuden pöytäkirjoja vaikka hänellä on muutaman päivän vanha sanomalehtileike josta ilmenee kaikki muu paitsi tuomitun nimi ja diaarinumero. Suomalaisasiamies vetoaa Lehtimajan aiemmin tekemään päätökseen ja siihen, että Euroopan ihmisoikeustuomioistuimen päätöksiä pääsee selaamaan suoraan netistä eri kriteereillä. Nyt Lehtimaja on taas sitä mieltä, että julkisia pöytäkirjoja ei tarvitse luovuttaa jos nimeä ei tiedä. Näin eduskunnan oikeusasiamiehen päätöksillä ei ole mitään virkaa, koska edes hän itse ei noudata niitä.
* Nuori suomalainen nainen menee apteekkiin ja ostaa reseptivapaita aborttipillereitä . Raskaus ei nyt juuri sovi kuvioihin.
* Vierasperäinen menee apteekkiin. Hänellä on kynsisieni ja lääke vaatii reseptin. Vierasperäinen ihmettelee outoa kulttuuria.
*"Tasa-arvolakien" seurauksena naisten yliedustus julkisella sektorilla kasvaa edelleen. Papeiksi valmistuvista enemmistö on naisia ja opettajainkoulutuksen mieskiintiöt poistettiin 80-luvun lopulla .
*Oikeus tuomitsee itäsuomalaisen kaupungin työntekijöiden lomauttamisen naisia syrjivänä. Ketä sitten pitäisi lomauttaa kun naisia on alalla suuri enemmistö ?
*Heteromies lyö homoa (lesboa. mustaa j.ne.), koska ei pidä tämän käytöksestä. Asiaa pidetään raskauttavana.
*Musta (lesbo, homo j.n.e) lyö heteromiestä, koska ei pidä tämän käytöksestä. Asiaa pidetään lieventävänä.
*Yleensä sananvapauteen vetoaminen on ollut suomalaisissa oikeussaleissa turhaa puuhaa.
Kun syytettynä oli kuitenkin suuri monikulttuurilehti Helsingin Sanomat, niin ihme nähtiin.
HO vapautti HS:n miljoonakorvauksista.
HS oli kertonut laveasti Nostokone Oy:n johdon epäillyistä rikoksista.Asia ei kuitenkaan johtanut edes syytteiden nostamiseen.
Vertailun vuoksi voi mainita päätöksiä, joissa sananvapauteen vetoaminen oli turhaa.
Alibi-lehdelle tuomio moninkertaisen rikoksenuusijan ja tuomitun nimen julkaisemisesta. Tuomioita neekerin sanomisesta neekeriksi tai erilaisista julisteista sekä pilapiirroksista j.n.e.
*Korkein Oikeus muuttaa turkistarhaiskuihin syyllistyneiden tuomiot sakoiksi.
Suuria taloudellisia vahinkoja aiheuttanut järjestäytynyt rikollinen ja poliittinen toiminta on siis sen mielestä vähäinen rikos.
Saman tuomion saa mulatin sanomisesta neekeriksi.
*Berliini. Saksalaisen yhtyeen keulahahmo on tuomittu pitkään vankeustuomioon. Oikeuden mukaan rockyhtye Landserin solisti kuului rikollisjärjestöön ja yllytti ihmisiä rotusyrjintään.
 Michael Regener  tuomittiin kolmeksi vuodeksi ja neljäksi kuukaudeksi vankeuteen. Hän kirjoitti valtaosan bändin lauluista. Regenerin katsottiin yllyttäneen käyttämään väkivaltaa ulkomaalaisia, juutalaisia tai ketä tahansa kohtaan, joka ei jaa hänen näkemyksiään.
     
Syyttäjien mukaan  yhtye äänitti levynsä ulkomailla välttääkseen Saksan lakeja ja kuljetti äänitteet laittomasti kotimaahansa. Yhtyeen kaksi muuta jäsentä saivat lievemmät tuomiot.
Saksassa on 2 000 poliittista vankia.
*Kolme Suomalaista tyttöä käveli muutama viikko sitten Hakunilan katuja vastaan tuli 2 somali tyttöä,
Suomalaiset sylkäisivät somaleja, kului 4 minuuttia ja paikalle saapui 3 poliisipartiota hälytysvalot
vilkkuen. Silloin ei ollut resurssipulaa. Suomalaistyttöjen henkilötiedot otettiin ylös ja heille
ilmoitettiin, että heitä tullaan kuulustelemaan epäiltynä pahoinpitelystä .
* Kaksi mulattia riitelee ja toinen nimittelee toista neekeriksi.
Tämä tekee rikosilmoituksen, mutta asia ei etene koska mustat eivät voi olla rasisteja.
*Seppo Lehto saa 2 v 4 kk blogeista joissa hän pilkkaa kansanedustajia, virkamiehiä ja muslimeja.
*YLE esittää elokuvan jossa Mannerheim esitetään homoseksuaalina. Tekijä ei saa syytteitä vaan palkinnon.
*Oikeusoppineiden mielestä yli 50 vuotta sitten kuolleita saa pilkata vapaasti.
*Muhammed kuoli yli 1 000 vuotta sitten mutta häntä ei saa pilkata.

>>>