Myynnissä olevat kuvat

Kuvat myydään kuvatoimisto Vastavalon kautta

Copyright © Hannu Kanerva.
Kaikki kuvamateriaalin luvaton, osittainenkin julkaisu, levitys tai muu julkinen käyttö on tekijänoikeuslain nojalla ehdottomasti kielletty!
Kuvien tai tekstin kopioiminen sivuilta on tekijänoikeusrikkomus. Osittainenkin lainaaminen ja linkittäminen on kielletty ilman oikeudenhaltijan lupaa. Mikäli haluat käyttää galleriassa olevia kuvia, ota yhteyttä: hanski550(at)gmail(dot)com.
All rights reserved. None of the materials provided on this web site may be used, reproduced or transmitted, in whole or in part, in any form or by any means, electronic or mechanical, including photocopying, recording or the use of any information storage and retrieval system, without permission in writing from the publisher. To request such permission and for further enquiries, contact the copyright owner. All pictures are for sale, contact to owner : hanski550(at)gmail(dot)com.

 

Kuvanäytteitä

Klikkaa kuvan päältä isommaksi ja nimeä klikkaamalla pääset myyntisivulle.

Pöntsöjärvi

Harmaalokin poikanen

Vuomajoki, Pello

Porot leikkivät hiekkalaatikolla

Enteilevät pilvet

Aamu-usva

Puusilta

Utsjoen kirkkotupia

Vanha höyryveturi

Talvik

Tenojoki

Koivusaareke

Kuvakategoria:

Satunnaisia valintoja eri gallerioista

Maisemat Luonto Eläimet Rakennukset Kirkot Sekalaiset

Tästä linkistä löytyy uusimmat kuvat.
(Avautuu uuteen ikkunaan)

 

Vastavalo on suurin suomalainen kuvapankki. Jos olet aktiiviharrastaja tai ammattilainen niin Vastavalo on ihan omiaan sinulle. Siellä saa hinnoitella itse kuvansa määrätyissä rajoissa. Vastavalossa myydään pääasiassa kuvituskuvia julkaisuihin.

Vastavaloon rekisteröityessä haetaan jäsenyyttä yhdellä mallikuvalla tai linkillä kuviin. Kuvan selkeä heikko laatu voi johtaa hylkäämiseen. Samassa yhteydessä Vastavalo vaati oikean nimen ja yhteystiedot.
Eli portfolio on hyvä olemassa, esim. kotisivusi, jossa on ottamiasi kuvia näytteillä.

Vastavalossa on tiukat kriteerit kuvien teknisestä laadusta. Hyvä puoli asiassa on se, että sieltä ei tule kuvat bumerangina takaisin. Siellä kerrotaan kuvan tekniset virheet ja ne on mahdollista korjata. Yhteisöllisyys mahdollistaa sen, että siellä saa neuvoja muilta jäseniltä kuvien korjaamiseen.

Aluksi Vastavaloon hyväksytään kokelasjäseneksi. Puolessa vuodessa on saatava 100 hyväksyttyä kuvaa sisään niin pääsee vakiojäseneksi.

Vastavalo on ensimmäinen kuvapankki, johon olen laittanut kuviani myyntiin. Ja olin ihan noviisi silloin:) Ensimmäisissä kuvissa, jotka laitoin sinne, oli jokaisessa sanomista teknisestä laadusta:) Ajattelin, että ei tästä tule mitään:) Kuitenkin sain muilta jäseniltä ihan rautalangasta väännettyjä neuvoja kuvien korjaukseen kun en itse ymmärtänyt, miten se pitää tehdä. Eli Vastavalo on siinä mielessä inhimillinen kuvapankki. Sitten opin näkemään tekniset viat otoksissani ja korjasin ne etukäteen. Sen jälkeen suurin osa kuvistani hyväksyttiin heittämällä:)

Vinkkejä Vastavaloon aikoville:

Jos sinulla on esim. 10000 kuvaa koneella niin valitse niistä parisataa parasta. Katsele niitä täydessä koossa kriittisesti. Jos kuvissa on kohinaa (rakeisuutta), ca:ta, (esim. rakennuksen tms reunoissa sinistä tai punaista "juovaa" jne) niin korjaa ne etukäteen kuvankäsittelyohjelmalla.

Varaa aikaa tietokoneen vierellä istumiseen kunnolla, koska suotavaa on, että kuvat joista huomautetaan, korjataan ensi tilassa.

 

Takaisin

WWW-laskuri

Päivitetty 26.02.2019

© H.Kanerva