Luovutamme pennut aikaisintaan kahdeksan viikon ikäisenä, useamman matokuurin saaneina, eläinlääkärin tarkastamina ja tunnistusmerkittyinä. Pennut tottuvat luonamme muihin koiriin, kissoihin ja normaaleihin elämän ääniin. Pennut rekisteröidään Suomen Kennelliittoon ja teemme kauppakirjan Suomen Kennelliiton lomakkeella. Pennun mukana tulee hoito-ohje- ja tietovihkonen, sekä kasvattajan elinikäinen tuki. Jos vain mahdollista, haluamme tavata pennunostajaehdokkaat ennen lopullisia päätöksiä. Plussaa on, jos pennun kanssa halutaan harrastaa jotain, mutta tärkeintä on rakastava ja koiranhoitoon sitoutunut koti.


..............................................................


Our puppies are at least 8 weeks old before they leave us. Before that they will be dewormed several times, microchipped and checked by a veterinarian. The puppies will be accustomed to other dogs and cats as well as to normal household noises. The puppies will be registered to Finnish Kennel Club and we use Finnish Kennel Club contracts. It is a plus if the puppy will have some hobbies but the most important thing is a loving and committed home.

NYYPPIKSEN DOEGAR LOTUS

Silmät ok (distichiasis)
lonkat A/A, kyynärät 0/0, polvet 0/0
PLL-, NCL-, rcd4-, PRA3-terve
SERT, 3x va-SERT
luonnetestattu, laukausvarma

Eyes ok (distichiasis)
hips A/A, ED 0/0, PL 0/0 
PLL, NCL, rcd4, PRA3 clear
CAC, 3x res-CAC
temperament tested, gunproof

Lindylle D-pentueesta on suunnitteilla pentue 2018. Lindy on ystävällinen ja vilkas, hyvin emonsa kaltainen tyttö. Lindy harrastaa agilitya, on kaikin puolin terve ja omaa hyvän ruokahalun. Kooltaan Lindy on keskivertoa pienempi, erinomaista tyyppiä, feminiininen, sopivan vankka ja tasapainoisesti kulmautunut. Lindylla on erinomainen pigmentti, käänteinen saksipurenta ja hieno turkinlaatu. Lindyn oma sivu.


..............................................................


We are planning a litter for Lindy from our D-litter during 2018. Lindy is friendly and active girl, very much like her mother. Lindy does agility and is all-round healthy girl with good appetite. She is a bit smaller than average, of excellent type, very feminine, properly sturdy and has balanced angulations. She has excellent pigment, reverse scissor bite and lovely coat quality. Lindy’s own page.


..............................................................

Ei pentuja tällä hetkellä
No puppies at the moment
NYYPPIKSEN DOEGAR LOTUS

Silmät ok (distichiasis)
lonkat A/A, kyynärät 0/0, polvet 0/0
PLL-, NCL-, rcd4-, PRA3-terve
SERT
luonnetestattu

Eyes ok (distichiasis)
hips A/A, ED 0/0, PL 0/0 
PLL, NCL, rcd4, PRA3 clear
CAC
NYYPPIKSEN CUNPO LUNG SENGGE

Silmät ok
lonkat B/B, kyynärät 0/0, polvet 0/0
PLL-, NCL-, PRA3-, RCD4-terve
Jalostustarkastettu

Eyes ok
hips B/B, ED 0/0, PL 0/0 
PLL, NCL, PRA3, RCD4 clear
Approved for breeding

Heta synnytti 10.8. hienon katraan; 3 poikaa ja 4 tyttöä. Synnytys meni hyvin ja Heta oli mainio emo. Kaikki pennut ovat löytäneet kodit.


Heta on C-pentueestamme, 4-vuotias leikkisä, ystävällinen ja itsevarma natiivilinjainen tibbetyttö. Heta on harrastanut rally-tokoa ja agilitya, on kaikin puolin terve ja omaa hyvän ruokahalun. Kooltaan Heta on keskivertonarttua hieman isompi, omaa hyvät mittasuhteet ja on tasapainoisesti kulmautunut. Hetalla on erinomainen pigmentti, käänteinen saksipurenta ja hyvä turkinlaatu. Heta on jalostustarkastettu hyväksytysti.


Pentueen isä on D-pentueen Eeli. Eeli on 3-vuotias mukavaluonteinen lupsakka nuori herra, myös kaikin puolin terve ja omaa hyvän ruokahalun. Eeli on harrastanut rally-tokoa. Eeli on erinomaista tyyppiä, hyvin vankka ja tasapainoinen. Eelillä on runsas hienolaatuinen turkki, saksipurenta ja erinomainen pigmentti. Eeli on kahden maan muotovalio.


Odotamme pentueesta mukavaluonteisia, itsevarmoja tibbejä, jotka sopivat moneen menoon. Hetan natiivitausta voi tuoda yllätyksiä ulkomuotoon. Molemmat vanhemmat on terveystutkittu laajasti: silmät, lonkat, kyynärät, polvet sekä PLL-, NCL-, PRA3-, ja rcd4-geenistatukset. Pentueella on jalostustoimikunnan hyväksyntä. Pentueen sukutaulu. Lisää kuvia FB-sivulla


..............................................................


Heta gave birth to a great bunch on 10th of August, there are 3 boys and 4 girls. The birth went well and Heta was an excellent mother. all puppies have found their homes.


Heta is from our C-litter, 4 years old, playful, friendly and confident native line girl. Heta has done some rally-obedience and agility, and is all-round healthy girl with good appetite. She is a bit on a bigger side, has nice proportions and balanced angulations. She has excellent pigment, reverse scissor bite and good coat quality. She has been approved for breeding.


The sire is Eeli from our D-litter. Eeli is 3 years old. He has a friendly, easy-going temperament and is also all-round healthy with good appetite. Eeli has practiced rally-obedience. Eeli is of excellent type, very sturdy and balanced. Eeli has profuse, excellent quality coat, scissor bite and excellent pigment. He has champion titles from two countries.


We expect the puppies to be nice-tempered, self-confident TTs suitable for different activities. Heta’s native background might bring some surprises to their appearance. Both parents have been extensively health checked: eyes, hips, elbows, patellas, PLL, NCL, PRA3 and rcd4. The combination is approved by the Finnish TT club’s breeding committee. The pedigree.  More pictures on our FB-page.

.............................................................

NYYPPIKSEN DALPA LOTUS

Silmät ok
lonkat B/B, kyynärät 0/0, polvet 0/0
PLL-, PRA3-, RCD4-terve, NCL-kantaja
FI EE MVA, 3XCACIB

Eyes ok
hips B/B, ED 0/0, PL 0/0 
PLL, PRA3, RCD4 clear, NCL carrier
FI EE CH, 3X CACIB

Photo by

Ari Leppänen

Photo by

Ari Leppänen