Julkaisuluvan saaneita palauteviestejä
26.5.2007 Todella hyvä palvelin !! Tästä löytyy kaikki mahdollinen ja osa mahdotonta valmiiksi. Jos täältä ei löydä etsimäänsä. Niin sitten ei mistään. Kiitos! Jopa \"vanhukset\" joiden koneelle laitoin kotisivuksi. Ei tarvitse heidän etsiä mistä sattuu kun kaikki \"tarvittava\" löytyy täältä. Ja sästää välillä mun pinnaa neuvoa ja opettaa.. kun ei nyt voi todeta.. KVG ! (kato vittu googlesta) heh... KIITOS !
4.4.2005 Sivusto itsessään vaikuttaa asiasisällöltään hyvältä, mutta ulkoasu kaipaisi ns. ammattilaisen kättä. Siinä kehitysidea.
2.12.2004 ERINOMAINEN LINKKISIVU !!!
22.04.2004 SUURKIITOS,sivun vaaleammasta värityksestä,nyt sivu n huomattavasti helppolukuisempi!
13.04.2004 Tämä on PARAS aloitussivu mitä voi suinkin toivoa,mutta tummanvihreä väri on ERITTÄIN hankala lukea,minun ja monen muun vaatimaton toivomus olisi josko väritystä voisi hieman parannella selvälukuisemmaksi!
10.08.2003 Onneksi eksyin jostakin näille sivuille. Olen koettanut kerätä mielenkiintoisia sivuja netistä, mutta täällähän on niitä jo valmiina. Merkkasin sivun aloitussivuksi jo jonkin aikaa sitten, enkä kadu. Sivu havaintoni mukaan uusiutuu jatkuvasti. Ja sieltä pääsee klikkauksella edellisille aloitussivuilleni.
Karl Hammerberg
14.03.2003 Sikahyvät linkit, tarjontaa joka lähtöön!! Kiitos siitä!
21.01.2003 Kiitos monipuolisesta, kauniista, yksilöllisestä sivusta.
26.10.2002 Tämän sivun linkit ja hakukoneet ovat 1000 kertaa parempia kuin aloitusportaalillani. Kiitos Kiitos sivusta. Tällaista sivua kaipasin netistä! Sivu latautuu modeemillakin alle 12 sek ( aloitusportaalini n. 2 min. ) Nimim.: Helenenist
10.10.2002 Ominaisuus avata kaikki linkit uuteen ikkunaan on modeemisurffarille selvää rahansäästöä - ei tarvitse koskaan ladata pääsivua uudelleen - hakkaa 100-0 kaikki muut portaalit ja aloitussivut. Olen kolme vuotta käyttänyt sivua, enkä löydä mitään moitetta. Linkkisivusto mielestäni jotenkin suppeampi kuin joskus silloin ennen. Ulkonäkö on muuttunut myös merkittävästi, aina positiiviseen suuntaan. ( Poistettu edellisen palautteen antajan arvostelu )

Ylläpitäjän kommentti ja info: Tämän viestin tekstiä on hieman muutettu - mm. pianovrheitä korrjatu ; ) Tarkka havainto linkkisivuston koko on ollut joskus yli 180 k. Nyt se on noin 90 k. Supistuminen on johtunut toimimattomien linkkien poistamisesta. Tästä ja vanhemmasta viestistä johtuen ei tiedostoja avata enää _new ikkunaan , vaan _blank ikkunaan. Aikanaan sain tästä valinnasta negatiivista palautetta. Nyt on kuitenkin palattu takaisin alkuperäiseen - ympyrä on sulkeutunut. Surffaaja voi itse valita, sulkeeko avaamansa ikkunat vai ei.
17.09.2002 Lapsellinen ominaisuus internet sivuillanne; selaimen Back-nappulasta ei pääse takaisin. Arvatkaa kuinka punaista näen tällaisesta teini-ikäisten jekkutempusta. Tasan tarkkaan viimeinen kerta kun haluan nähdä tällaisia sivuja. Olen hakemassa tosissani tietoa, ja nyt joudun käymään koko hakuprosessin alusta.

Ylläpitäjän kommentti Kaikki linkit ja hakutulokset aukaistaan uuteen ikkunaan _new. Back valinnalla on sula mahdottomuus päästä takaisin, koska ollaan uudessa ikkunassa. Suomi-sivulle päästään takaisin aktivoimalla Suomi-sivu tai sulkemalla avautuneet uudet ikkunat - Suomi-sivua ei tarvitse ladata uudestaan missään tilanteessa - se on kokoajan taustalla auki omassa ikkunassaan. Mitään jekkua ei ole tehty, kaikki tämä on erittäin tarkoin harkittua. Valitettavaa, että sivuni on aiheuttanut mielipahaa - tarkoitus on ollut päinvastainen. Mitä palautteen antaja antaa arvioita sivun tekijän iästä, on ilo todeta, että pieleen meni ja pahasti!
10.05.2002 Yleensä en anna sivuista palautetta mut nyt oli pakko. Yksityis henkilön tekemiksi sivut ovat loistavat. Laajat ja ulkoasultaan tyylikkäät ja selkeät.
08.03.2002 Ylempi hakukone ei toimi opera 6. Muuten kävisi hyvin aloitussivuksi.
> > ylläpitäjä lisännyt jälkeenpäin > >
Toimimattomuus johtuu O6 selaimen asetuksista. Haku toimii kaikilla javaa tukevilla selaimilla, myös O6:lla.
Lisää infoa: O:ssa on mahdollisuus kieltää Pop-up-ikkunan avaus. Jos tämä valinta on valittu, ei mikään toiminto avaa mitään uuteen ikkunaan javascriptillä. Jos valitset - sallii pop-upit, silloin myös Suomi-sivun javalla toteutetut hakukoneet ja muut valinnat avaavat tuloksensa uuteen ikkunaan.
21.11.2001 siis kerrankin hyvä portaali! yleensä en todellakaan anna kommenttia mutta tää näyttää helvetin hyvältä, jatka samaan malliin!!! -Asentaja-
01.07.2001 Hienosti on sivustosi päivittynyt. Ulkoasu on pikkuhiljaa hioutunut selkeäksi ja miellyttäväksi. Paljon löytyy myös mielenkiintoisia linkkejä ja tuo sivusi "väritys" miellyttää silmää. Kaikinpuolin loistava kokonaisuus.
T: Janne http://heinikangas.cjb.net
26.02.2001 Olen vieraillut monilla linkkisivuilla, mutta en ole näin käyttökelpoista ennen tavannut
tyttö Lapista
07.02.2001 Todella paljon linkkejä, joten tätä sivua on pakko kehua. Sivun käytettävyyttä voisi parantaa laittamalla linkit pääalueittain eri sivuille "netti, ajankohtaista jne.." silloin sivuista olisi helpompa etsiä haluamansa linkki.
22.01.2001 Muutoin tämä saitti tosi kiva aloittaa, mistä löytyy kaikki tarvittava ja nopeasti.

© J. Rajala 2001 >

Sulje tämä ikkuna