Yhteistyökumppanin esittely


Vaihtovirta.fi on jatkossa Kilpailuttaja.fi.

Kilpailuttaja.fi kilpailuttaa sähkösopimuksesi puolestasi. Kilpailuttaminen ei saa lain mukaan aiheuttaa kuluttajalle kustannuksia, mikäli edellisestä sopimusvaihdosta on kulunut vähintään 12 kk.

Kilpailuttaja.fi ei ole sähköntoimittaja, vaan palvelu, joka tuottaa tämän vertailun sinulle ilmaiseksi käyttämällä sähköntoimittajilta saamiaan tarjouksia ja hinnastoja vertailulaskennassaan. Kilpailuttaja.fi taustalla on yritys Energy Brokers Finland Oy. Kehitysyhteistyökumppaneina ovat olleet mm. Tekes sekä Spinno HiTech.

Jos käytät edullisinta mahdollista sähköntoimittajaa, on kaikki kohdallasi kunnossa, etkä saa tarjousta. Voit kuitenkin ilmoittautua hintavahtiin, joka ottaa e-maililla yhteyttä, jos hinnoittelussa tapahtuu muutoksia niin, että vuotuinen säästösi ylittää määrittelemäsi summan. Asiatonta materiaalia ei lähetetä e-mailiisi.

Jos ehkä maksat liikaa, saat heti käytettäväksi Kilpailuttaja.fi palvelun laskeman edullisimman tarjouksen, jossa kerrotaan selvästi vuotuinen säästösi. Jos päätät vaihtaa toimittajaa, voit allekirjoittaa sopimuksen heti sähköisesti pankkien käyttämällä tunnistusjärjestelmällä ( Nordea, OK, Sampo ). Huom! rahaa ei käytetä - ainoastaan tunnistusjärjestelmää sähköiseen allekirjoitukseen. Sopimus on määräaikainen ja valintasi mukaisesti 1 tai 2 vuotinen sekä kiinteähintainen. Kaikkiaan tähän rutiiniin kuluu aikaa vain muutama minuutti.

Uutta: Voit kilpailuttaa myös GSM liittymät, autovakuutukset, lentoliput tai hotellit, lainat ja lisää kilpailutettavia kohteita tulossa!

Kilpailuttaja.fi on edustava esimerkki netin tarjoamista ''kultakimpaleista'' - ne on ensin löydettävä, oivallettava mahdollisuudet sekä uskallettava hyödyntää.

Virallista mainosta klikkaamalla pääset tutkimaan palveluiden ''edullisuutta''.
Yhteistyökumppaneita:

Alppimatkat
Bookplus
kirjat
CDON CD, DVD, pelit
Ebookers
Erätukku
e-ville
Finnish Design Shop
Foto, video, audio
Home DVD Filmclub
Hotellin varaus
Hyvinvoinnin Tavaratalo
  > > Kilpailuttaja.fi
Lehtitilaukset
Lentolipun varaus
Lomarengas
vuokramökki
Piilolinssit
Printtaa halvalla
SupporterPlace
TradeDoubler
Viasat
Yves Rocher

Esittelyn etusivulle


Lisää Kilpailuttaja.fi suosikkeihin

Ylläpitäjän info: Palvelu on luotettava. Ainoatakaan valitusta ei ole ylläpitäjälle esitetty yhteistyökumppanin toiminnasta. Yhteistyö aloitettu 4.5.2004
Evästeet ja tietosuojakäytäntö

© J. Rajala - yksityishenkilö - palautetta ylläpitäjälle