Shop esittely

Pixmania.com - Suomi

Pixmania.com on yksi nopeimmin kasvavista valokuvaustuotteiden ja valokuvaustekniikan jälleenmyyjistä Euroopassa. Päävarasto sijaitsee Ranskassa Pariisin läheisyydessä.

Valveutuneet ja kokeneet valokuvauksen harrastajat varmasti tietävät, mikä on Fotovista. Käytännössä Pixmania.com on liki 40-vuotias Fotovista netissä! Virallisemmin sanottuna Pixmania on osa Pixmania konsernia.

Pixmanian tarjoaa asiakkaille markkinoiden uusimmat tuotteet ja luotettavimmat tuotemerkit erittäin kilpailykykyiseen hintaan.

Paitsi valokuvaukseen ja videointiin liittyviä laitteita pääset ostamaan TV-laitteita, tietokoneita, tietokoneisiin liitettäviä laitteita, äänentoistolaitteita, käteen sopivia laitteita kuten kännykät, mp3 soittimet, tarvikkeet, lisälaitteet edellisiin ...

Pixmania on kansainvälinen yritys ja toimittaa 14 maahan - Suomeenkin. Pixmanian Suomi-sivu oli alkuaikoina englanninkielinen ja on vaivihkaa kehittynyt täysin suomenkieliseksi. Nopeat toimitukset. Joidenkin tuotteiden takuuaikaa on pidennetty merkittävästi. Hinnoittelu on aina kestänyt vertailun.

Klikkaamalla Pixmanian virallista mainosta ja pääset tutkimaan tarjontaa sekä hintoja
Yhteistyökumppaneita:

Alppimatkat
Bookplus
kirjat
CDON CD, DVD, pelit
Ebookers
Erätukku
e-ville
Finnish Design Shop
  > > Foto, video, audio
Home DVD Filmclub
Hotellin varaus
Hyvinvoinnin Tavaratalo
Kilpailuttaja.fi
Lehtitilaukset
Lentolipun varaus
Lomarengas
vuokramökki
Piilolinssit
Printtaa halvalla
SupporterPlace
TradeDoubler
Viasat
Yves Rocher

Esittelyn etusivulle


Lisää Pixmania suosikkeihisi

Ylläpitäjän info: Yhteistyö aloitettu 20.11.2003


Lue erittäin tarkasti yleiset myyntiehdot ennen tilaustasi. Toimituksissa noudatetaan Ranskan lakia, koska pääkonttori ja varasto sijaitsevat Ranskassa.

Evästeet ja tietosuojakäytäntö
© J. Rajala - yksityishenkilö - palautetta ylläpitäjälle