Shop esittely


Palveleva verkkokirjakauppa Bookplus on Suomen suurin toimittaen pääasiassa suomen-, englannin- ja saksankielistä kirjallisuutta. Toiminut jo kauan netissä - vuodesta 1995 lähtien. Bookplussan taustalla oli Dataclub Oy, jolla oli Euroopan suurin atk -kirjoihin erikoistunut myymälä Helsingin keskustassa Sanomatalossa. Samoissa tiloissa toimi Bookplus kirjakauppa. 2013 tapahtuneen yrityskaupan johdosta Bookplus on osa CDON.COM konsernia ja toimii jatkossa emoyhtiön nimellä.

Bookplus on nyt siis CDON.COM kirjat.

Jos hakemaasi kirjaa ei löydy yli miljoonan kirjan valikoimasta, sehän etsitään Sinulle maailmalta. Nopeat toimitukset ja edullinen hintataso. Jos nopea toimitus ei riitä, on aina mahdollisuus pikatoimitukseen (5€ pikatoimituslisä). Toimitusaika on tavallisesti 3-5 työpäivää. Huomioinet, jos esim. ulkomaista kirjaa ei löydy varastosta, saattaa toimitusaika pahimmillaan venyä jopa kolmeksi viikoksi, tietyissä hankalissa maissa vieläkin pidemmäksi ;(

Tarjousten lisäksi erityispalveluita yrityksille, kirjastoille, oppilaitoksille sekä opiskelijoille. Noudettaessa tilaus Helsingin ydinkeskustasta ei tule mitään lisäkuluja. Postitse toimitettaessa peritään 2,95 euroa/tilaus. Jos tilauksesi ylittää kunnioitettavat 20 euroa, mitään postimaksua ei peritä. Jos tilauksesi toimitetaan useammassa erässä, maksat vain yhden postimaksun.

Maksutavat: Verkkomaksu, luottokortti, lasku tai postiennakko ( postiennakolla maksettaessa + pe-maksu 3,5 euroa ). Jos tilaat ostoskorin ulkopuolella ( email, fax, puhelin ), tulee lisäksi käsittelymaksua 2 euroa. Noudettaessa voi maksaa myös käteisellä lisäkuluitta.

Kaikki sivustolla ilmoitetut hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Virallista mainosta klikkaamalla pääset CDON.COM kirjat verkkokirjakauppaan
Yhteistyökumppaneita:

Alppimatkat
  > >CDON.COM
kirjat
CDON CD, DVD, pelit
Ebookers
Erätukku
e-ville
Finnish Design Shop
Foto, video, audio
Home DVD Filmclub
Hotellin varaus
Hyvinvoinnin Tavaratalo
Kilpailuttaja.fi
Lehtitilaukset
Lentolipun varaus
Lomarengas
vuokramökki
Piilolinssit
Printtaa halvalla
SupporterPlace
TradeDoubler
Viasat
Yves Rocher

Esittelyn etusivulle


Lisää CDON.COM kirjat suosikkeihisi


Ylläpitäjän info: Palvelu on luotettava. Ainoatakaan valitusta ei ole ylläpitäjälle esitetty yhteistyökumppanin toiminnasta. Yhteistyö aloitettu 11.12.2002
© J. Rajala - yksityishenkilö - palautetta ylläpitäjälle

Evästeet ja tietosuojakäytäntö