Shop esittely

TradeDoubler on kansainvälinen yritys, joka toimii 14 Euroopan maassa, Suomessakin. Yritys tarjoaa kotisivujen pitäjille mahdollisuuden ansaita rahaa. Palvelua käyttävät yksityiset, yritykset ja mm. Suomen tunnetuimmat portaalit. Käyttäjä ei joudu sitoutumaan mihinkään eikä tarvitse maksaa mitään osallistumismaksuja.

Sinäkin voit liittyä TradeDoubler kumppanuusohjelmaan, mikäli Sinulla / yritykselläsi on kotisivut. Sivusto tarkistetaan. Yleensä tulee myönteinen päätös, jonka jälkeen voit ilmoittautua Sinua kiinnostaviin TradeDoubler kumppanuusohjelmiin ja laittaa näiden mainoksia sivuillesi. Koodi annetaan. Myös mainostajat tarkistavat aina sivuston. Jo hyväksymisaikana kertyneet krediitit luetaan ansioksesi.

Kun vierailijat jatkossa klikkaavat Sivullasi mainoksia tai siirtyvät Sivusi linkin kautta mainostajan sivuille sekä tekevät ostoksia, maksetaan Sinulle palkkio ostosten summasta. Jotkut mainostajat maksavat klikkauksestakin tai jotkut vain klikkauksesta. Käytäntö vaihtelee. TradeDoubler ylläpitää systeemiä ja seuraa liikennettä sekä laskuttaa mainostajia. Kumppani saa sivuillaan ansaitsemansa rahat sovitulla tavalla TradeDoublerilta tililleen kirjoittamatta edes itse laskua. Palkkio on ilmoitettava verotuksessa eikä siitä ole pidätetty ennakkoveroa. Palkkio sisältää arvonlisäveron 22 %.

Jos jostakin syystä et halua olla Tradedoublerin yhteistyökumppani, eroaminen on tosi helppoa - poistat sivultasi TradeDoublerin mainokset - mitään muuta ei tarvita.

Klikkaamalla virallista mainosta ja sitten avautuvalla sivulla valitset rekisteröidy kumppaniksi. Siitä se sitten alkaa... ( Selaimesi asetuksistasi riippuen saattaa aluksi aueta englanninkielinen sivu. Vaihda oikealla ylhäällä Language valinnasta kieleksi Suomi. )
Yhteistyökumppaneita:

Alppimatkat
Bookplus
kirjat
CDON CD, DVD, pelit
Ebookers
Erätukku
e-ville
Finnish Design Shop
Foto, video, audio
Home DVD Filmclub
Hotellin varaus
Hyvinvoinnin Tavaratalo
Kilpailuttaja.fi
Lehtitilaukset
Lentolipun varaus
Lomarengas
vuokramökki
Piilolinssit
Printtaa halvalla
SupporterPlace
  > >TradeDoubler
Viasat
Yves Rocher

Esittelyn etusivulle


Lisää TradeDoubler suosikkeihisi

Ylläpitäjän info: Kumppani on luotettava. Ainoatakaan valitusta ei ole ylläpitäjälle esitetty yhteistyökumppanin toiminnasta.
Evästeet ja tietosuojakäytäntö
© J. Rajala - yksityishenkilö - palautetta ylläpitäjälle

PS: Ylläpitäjä on ollut 5.6.2000 lähtien Tradedoublerin yhteistyökumppani. Kaikki sovittu on pitänyt. Suosittelen palvelua lämpimästi!