LAHJOITUKSET


MITEN LAHJOITAN VAROJA SÄÄTIÖLLE 

Säätiön tarkoitus on, apurahojen myöntämisen lisäksi, myös kasvattaa säätiön peruspääomaa ajan kuluessa keräämällä muilta säätiöiltä, rahastoilta, yrityksiltä, yhteisöiltä ja yksityishenkilöiltä varoja. Säätiöön voi lahjoittaa kaiken suuruisia summia – pieniäkin lahjoituksia arvostetaan suuresti.

Lahjoituksien keräys perustuu Petri Honkasen säätiön toimijoiden sekä säätiön kannattajien aktiivisuuteen ja vapaaehtoisuuteen heidän yhteyksiä ja verkostoja hyödyntäen. Säätiö ei järjestä kalliita keräyskampanjoita, eikä säätiön saamista varoista makseta palkkioita säätiön toimijoille.

Petri Honkasen säätiö voi ottaa vastaan myös testamenttilahjoituksia.

Jos olette kiinnostunut lahjoittamaan varoja säätiölle, niin lahjoituksen voi tehdä suoraan Petri Honkasen säätiön tilille FI0666010001097989  (Ålandsbanken).

Lahjoituksen voi tehdÄ kahdella tavalla:


1) Lahjoittamalla rahan säätiölle niin, että summa sijoitetaan asiantuntijoidemme suosittamiin arvopapereihin, jolloin näiden arvopaperisijoituksien tuotot jaetaan apurahoina tutkijoille tulevien vuosien aikana säätiön koko toiminnan ajan.

2) Lahjoittamalla rahan säätiölle niin, että lääketieteelliset asiantuntijamme (kts. Säätiö -> Hallinto -> Hallitus) ohjaavat varat suoraan ajankohtaisiin tutkimusprojekteihin apurahoina.

Julkaisemme mielellämme kaikkien lahjoittajien nimet lahjoittajat -sivulla. Jos haluatte nimenne mainittavan, pyydämme ystävällisesti laittamaan, lahjoitusta tehdessänne, nimenne pankkinne maksulomakkeeseen kohtaan Viestit. Jos haluatte julkaistavaksi myös lahjoittamanne summan nimenne lisäksi, niin olkaa hyvä ja laittakaa pankkimaksunne Viestit sarakkeeseen nimenne lisäksi summa, jonka lahjoititte. Mikäli ette halua nimeänne julki, niin laittakaa Viestit –kohtaan vain summa.

Mikäli haluatte ensin keskustella mahdollisesta lahjoituksestanne, ottakaa yhteys säätiöön sähköpostilla petrihonkasensaatio@gmail.com tai haluamaanne henkilöön kohdassa yhteystiedot tai säätiö/Hallinto. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiinne, olivat ne lääketieteellisiä tai muuten toimintaan liittyviä.

Emil Viitala, hallituksen puheenjohtaja
puhelin 041 436 6650

Jukka Honkanen, hallituksen jäsen
puhelin 0400 939 949
petrihonkasensaatio@gmail.com

Petri Honkasen säätiön hallituksessa toimivat Suomen johtavien neurokirurgian tutkimuslaitosten vastaavat johtajat. Säätiöllä on samalla käytettävissään Suomen paras asiantuntemus neurokirurgian ja aivovaltimopullistumatutkimuksen alueelta. Muut säätiöt, yhdistykset ja rahastot voivat, sijoittamalla varoja tai avustuksia Petri Honkasen säätiölle, kohdentaa jakamiensa varojen tai apurahojen käytön nimenomaisesti aivovaltimopullistuman (aivoaneurysman) tutkimukseen ja aivovaltimovuodon ehkäisyyn johtaviin tutkimushankkeisiin.

 

Säätiön neuvomana ja sen kautta voi sijoittaa varoja yhteistyössä myös toisiin aivovaltimoaneurysmatutkimushankkeisiin, jotka täydentävät tai tukevat Petri Honkasen säätiön tutkimusprojekteja tai toimintaa.

Petri Honkasen säätiö ottaa lahjoituksina vastaan myös tutkimus- ja kuvantamislaitteita sekä tarvikeita ja palveluja, joilla edistetään säätiön tutkimusta. Säätiö luovuttaa tällaiset saannot korvauksetta tai lainaksi eteenpäin säätiön ja sitä tukeville hankkeille.