36 Jyrki Vaskela    kpkansalaispuolue-1024x342.jpg (27839 bytes)

Uudenmaan vaalipiiri

Etusivu

Facebook

Pätkätyö

Perintövero

Ruotsi vs Suomi

Itsenäisyys

Puolueettomuus

EU out

Ajetaan vaan

Palvelut

Vero

Töihin

Kehitys

Potkut

Lapsuus

Osakkeet

Markka

Tosi TV

Säännöt

Petturit

Ruoskaa

Hallittu muutto

Ruoka

Ilmaston muutos

Junaonnettomuus

EU:n edut

Pakkoruotsi

Jalokivet

Ajatuksia

Sananvapaus

Kuvat

Vihreää toimintaa

kpkansalaispuolue2_esikatselu.png (35582 bytes)

Wiki Suomi

Videot

Yhteys

 

cimg4154.jpg (432900 bytes)

Julkisten lehtien lukuoikeuden kieltäminen.

 

2006 Lehtiyhtymä kielsi IP- osoitteeni kaikkiin paikallislehtiin. Eli minä tai perheeni eivät  voineet käydä lukemassa paikallislehden uutisia Uudeltamaalta. Lukuoikeuden menettäneeseen perheeseeni kuuluu lisäkseni vaimoni ja kaksi kohta teini-iässä olevaa lastani. Olen kotoisin Vihdistä ja Vihdin, Karkkilan, Lohjan ja Uudenmaan uutiset kiinnostavat. Asun nyt Vantaalla, Vantaan sanomat ja Länsiväyläkin kiinnostaa. Vaikka olen kansanedustajaehdokas pienpuolueesta, Itsenäisyyspuolue, ei se anna aihetta Kokoomuslaiselta julkiselta verovaroin tuetulta nettilehdeltä ko. käytökseen. Etsin vikaa monta päivää, ladaten uusia ohjelmia. Harmista/haitasta pyydän Lehtiyhtymältä korvausta.

Tietääkseni vain Kiinassa rajoitetaan sananvapautta, internetissä ja sivuja joita lukijat voivat lukea. Valtiovierailu kesällä saattoi tuoda Suomeen viruksen. On harvinaista estää pääsy tietokoneelta lehteen ja perustella sitä esim: kirjoittamisen estämisellä, sitä ei ole estetty. Eli voin kirjoittaa kaverin tai työpaikan koneelta, omalla nimimerkilläni ”Jyrki Vaskela IPU”. Vain siis kotikoneeni IP- osoite oli kielletty Lehtiyhtymän lehtiin, muu netti toimii normaalisti..

http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1999/19990731?search%5Btype%5D=pika&search%5Bpika%5D=sananvapaus

12£ "Sananvapauteen sisältyy oikeus ilmaista, julkistaa ja vastaanottaa tietoja, mielipiteitä ja muita viestejä kenenkään ennakolta estämättä."

 Jyrki Vaskela