NEZ - North European Zone Auto Navigation

North European Auto Navigation Championship 2006...2018

Autosuunnistuksen NEZ-mestaruus 2006...2018


NEZ - Säännöt 2018 - Competitions/Kilpailut 2006...2018 - NEZ-points/Sarjapisteet 2006...2018

Additionally for Finns, vain suomeksi: OnLine 2018 - Ilmoittautumisohjeet ja -lomake 2018


Autosuunnistuksen NEZ 2018

Viimeiset muutokset 2018-10-05 klo 11:50 EET

NEZ 2018

NEZ-sarjassa on tänäkin vuonna kuusi osakilpailua. Kuudesta lasketaan edellisvuoden tapaan neljä parasta, kuitenkin niin, että enintään yhden oman maan kilpailun pisteet lasketaan. Edelleen on voimassa, että NEZ-pisteitä saadakseen on startattava vähintään yhdessä kilpailussa ulkomailla. NEZ-sarjan vasta-alkajille tarkoitettuun Beginner's cupiin lasketaan vain lauantain kilpailuiden ennalta ilmoitettu alkuosa.

Lisenssikortti

NEZ-kisojen ajamista varten tarvitaan olemassa olevan pohjalisenssin (esim. AS-T) lisäksi erillinen National-lisäkortti. Tämän saamiseksi ota yhteyttä AKK:n jäsensihteeriin Anne Kärkeen (anne.karki (at) autourheilu.fi, puh 050 3616 456) ja tilaa häneltä lisäkortti. Sähköpostiviestiin tarvitaan seuraavat tiedot: nimi, lisenssinumero, seura ja laji.

Lisäkortin lasku (40€) tehdään KITIin. Laskun voi maksaa KITIn verkkopankkilinkin kautta, jolloin maksu päivittyy heti. Muilla maksutavoilla menee noin 1-3 pankkipäivää. Kortteja tehdään kerran viikossa ja ne toimitetaan KITIssä olevaan postitusosoitteeseen. Älä siis jätä tilausta viime tinkaan, sillä parin viikon toimitusaikaan on hyvä varautua.

Yhteystiedot NEZ-yhteyshenkilölle

Täytä oheinen lomake (doc) ja lähetä se Juha Heikkilälle tiedoksi (juhei (at) luukku.com) viimeistään kaksi viikkoa ennen matkalle lähtöä. HUOM! Sähköposti riittää.

Kilpailuihin ilmoittautuminen

Ilmoittaudu kilpailuihin järjestäjien ohjeiden mukaisesti. Jälki-ilmoittautuminen NEZ-osakilpailuihin ei ole mahdollista.

Osanottomaksut

Jokainen maksaa itse osanottomaksut paikan päällä jokaiseen osakilpailuun.