kilpirauhasfoorumi
Kerro oma tarinasi!
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy.
Foorumin käyttöohjeet.Tänään on 15.1.2004, 19:11
kilpirauhasfoorumi :: Keskustelua lääkäreistä, lääkityksestä ja vaihtoehtoisista hoitomuodoista :: Jano - turvotus - Lymfahieronnastako apua?
pipsal
Viestejä: 2

Tila: Offline

Jano - turvotus - Lymfahieronnastako apua?(8.1.2004, 22:04)
Kirjoittelin tammikuun 5. päivänä liikatoiminnan puolelle ja malttamattomuuttani päätin kysäistä vielä tältäkin puolelta, jos joku huomaisi kirjoitukseni...

Olen pari kuukautta kartoittanut omia vaivojani, josko niitä taas lähtisin lääkärisedille esittelemään. Janosta olisin kiinnostunut tällä kertaa.

Oletteko huomanneet janontunteen lisääntymistä kilpparivaivoja sairastaessanne? Jostakin olen lukenut, että kilpirauhasvaivoissa usein ensimmäiset oireet ovat diabetesoireiden kaltaisia ja siksi diagnoosin tekemiseen vierähtää kauankin aikaa, kun tutkitaan vääriä veriarvoja.

Itse lipittelen vettä pitkin päivää, noin 3-4 litraa vrk. Jatkuva veden juominen ei kuitenkaan välttämättä lisää vessakäyntejä. Päinvastoin - neste kerääntyy kroppaan niin, ettei pahimpina aikoina edes 10 kerran lymfaterapia auttanut turvotukseen. Olen ymmärtänyt, että lymfahieronta auttaisi vähintään viidennen kerran jälkeen. Onko teillä vastaavia kokemuksia?

IP: Tallennettu
IirisOnko tauti minussa vai minun ympärillä!
Viestejä: 44

Tila: Offline

RE:Jano - turvotus - Lymfahieronnastako apua?(9.1.2004, 13:01)
Itselläni on vaihtelevalla menestyksellä jano, varsinkin jos on vähänkin jo vajaatoiminnan puolella.

Mutta kuule, se lymfa ei tee oikeen hyvää kilpparivaivaiselle. Itse kävin parivuotta sitten ja kun terapeuttini kuuli kilpparivaivoistani, ei suostunut sen jälkeen antamaan hoitoa. Tarkisti vielä kirjastakin ja siellä sanottiin että hoidon este on kilpirauhasvaivat.
IP: Tallennettu
Tintti
Viestejä: 8

Tila: Offline

RE:Jano - turvotus - Lymfahieronnastako apua?(11.1.2004, 22:09)
Olen kyllä käynyt lymfassa vaikka on kilpparin vajaatoiminta. Hoitaja on sen tiennyt ja sanonut että tekee hyvää kun lähtee nesteet liikkeelle. Ei mulla ainakaan ollut mitään huonoja fiiliksiä hoitojen jälkeen, päinvastoin. Varsinkin kasvoista ja leuan alta lähti nestettä. Aion käydä vastakin.

Tintti

PS. Jano mulla kyllä on usein.
IP: Tallennettu

Pitkä URL lyhyemmäksi:

powerboards
Copyright © 2001-2002 PB Dev Team