kilpirauhasfoorumi
Kerro oma tarinasi!
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy.
Foorumin käyttöohjeet.Tänään on 13.12.2003, 19:25
kilpirauhasfoorumi :: Keskustelua lääkäreistä, lääkityksestä ja vaihtoehtoisista hoitomuodoista :: Vyöhyketerapiasta - lyhyt
ekdahlsSateen jälkeen paistaa aina aurinko!
Viestejä: 6

Tila: Offline

Vyöhyketerapiasta - lyhyt(2.12.2003, 12:05)
Morons,

Eilen aloitin näiden sivujen lueskelun (monta vuotta aikonut etsiä sielunveljiä &-sisaria netistä) ja olen aivan tohkeissani

Vyöhyketerapiasta sen verran halusin kirjoittaa, että:
vyöhyketerapia perustuu siihen, että elimistössä on heijastealueita, joiden kautta voidaan löytää / hoitaa ongelmakohtia. Hoito perustuu siihen, että elimistön omaa toimintaa aletaan aktivoimaan heijastepisteiden & heijastetukipisteiden kautta.

Hoito pitäis aina ottaa kuurina; n.10kertaa (säännöllinen käynti ei tietenkään haittaa mitään ), sillä hyvin usein 2-3 käyntikerran jälkeen elimistö 'herää'. Tällöin alkaa elimistön puhdistautuminen ja hoidettava kohde aktivoituu. Esim. luin jonkun juuri käyneen vyöhyketerapiassa ja hän oli lopettanut käynnin kolmannen kerran jälkeen sen takia, kun kilppari oli hänen mukaansa alkanut 'kuumeta'. Tällöin vasta paraneminen on oikeasti lähtenyt käyntiin, ja ko.henkilö missasi hyvän mahdollisuuden... Ihottuman hoidossa 2-3 hoitokerran jälkeen ihottuma yleensä leviää koko elimistöön, mutta sen jälkeen, kun hoitoa jatketaan, se paranee.

..ei muuta tällä kertaa
yhtiömme kiittää!
IP: Tallennettu
maiju
Junior Member


Onko tauti minussa vai minun ympärillä!
Viestejä: 61

Tila: Offline

RE:Vyöhyketerapiasta - lyhyt(2.12.2003, 16:22)
Moi,

olen se ko. henkilö, ja mä en kyllä jaksa oikein uskoa, että se vyöhyketerapia olisi auttanut silloisessa vaiheessa. Tauti oli varmaankin liian labiili. Heijasteet viestivät välillä ylitoimintaa ja välillä vajaatoimintaa, ja terapeuttikin oli heijasteista ihan ihmeissään.

Kävin nyt kolmisen vuotta myöhemmin uudelleen vyöhyketarpiassa. Kilppari nukkui ja hoito auttoi yleiseen hyvinvointiin oikein positiivisesti.

Taudit ja taudinkuvat kilpparissa voivat olla hyvin erilaisia. Hoito ei tuntunut silloin hyvältä, eikä minusta ollut itseni kiduttajaksi - olo oli muutenkin tarpeeksi karmea.
IP: Tallennettu

Pitkä URL lyhyemmäksi:

powerboards
Copyright © 2001-2002 PB Dev Team