kilpirauhasfoorumi
Kerro oma tarinasi!
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy.


Tänään on 4.6.2003, 13:05
kilpirauhasfoorumi :: Keskustelua lääkäreistä, lääkityksestä ja vaihtoehtoisista hoitomuodoista :: Homeopatiasta
Riikka
Newbie


Onko tauti minussa vai minun ympärillä!
Viestejä: 1

Tila: Offline

Homeopatiasta(24.4.2003, 11:08)
Kavin vihdoin spesialistin luona taalla Englannissa joka varoitteli homepaattisten tuotteiden kaytosta, ne kun eivat kuulemma millaan tavalla vaikuta kilpirauhasen toimintaan parantavalla tavalla, vaan voivat jopa pahentaa tilannetta.

Keta tassa taas pitaisi uskoa?

Muuta uutta ja ihmeellista siella ei esille tullutkaan, mutta eron huomasi heti, tyyppi kylla osasi asiansa ja kyseli ja katseli (esim jalkapoytiani ja nilkkoja!) kovasti. Terveyskeskuslaakari ei muuta tehnyt kun otti verikokeet ja maarasi laaketta.
IP: Tallennettu
vanamo
Junior Member


Sattuuhan sitä, mutta tottuuhan siihen, kun aina sattuu!
Viestejä: 82

Tila: Offline

RE:Homeopatiasta(25.4.2003, 20:53)
Homeopatia on melko monimutkainen juttu, tavallaan. Enpä tiedä, mikä on tilanne Englannissa mutta Suomessa sen tuntemus on edelleenkin melkoisen vähäistä.

Homeopatia vaikuttaa eri lailla kuin normaalit lääkkeet. Usein homeopaattista lääkitystä aloitettaessa oireet aluksi pahenevat. Paheneminen on osa paranemisprosessia. Ellei homeopaattinen aine ole oikea, ei tapahdu mitään. Toki aineissa on myös erilaisia vahvuuksia, eikä korkeita potensseja pitäisi käyttää ominpäin eikä niitä myöskään asiaa tuntematon saisi määrätä.

Itse en näkisi homeopatian käyttöä noin mustavalkoisena. Oikean valmisteen löytyminen ei ehkä ole helppoa.

Homeopatia vaikuttaa samantyylisesti, kuin kuorisi sipulia. Ensin "parannetaan" pinnalta ja edetään vaiheittain syvemmälle. Tässä prosessissa saatetaan käyttää moniakin valmisteita. Akuuttien vaivojen, esim. lihaskipujen tai flunssan hoito on yksinkertaisempaa.
Elämä voittaa - kesä tulee!
IP: Tallennettu
Inkeri
Newbie


Onko tauti minussa vai minun ympärillä!
Viestejä: 10

Tila: Offline

RE:Homeopatiasta(26.4.2003, 12:42)
Hei! Minä olen saanut homeopatiasta avun. Käyn lääkärillä, joka on homeopaatti LL-arvonsa lisäksi. Toki syön kiltisti tyroksiinini, mutta lisätuki mm. autoimmuuniin ihottumaan ja limakalvo-ongelmiin, paleluun ja vatsakipuihin on löytynyt. En menis viikonloppukursseilla kouluttautuneelle puoskarille - heitäkin on.
IP: Tallennettu

Pitkä URL lyhyemmäksi:

powerboards
Copyright © 2001-2002 PB Dev Team