kilpirauhasfoorumi
Kerro oma tarinasi!
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy.


Tänään on 24.6.2003, 16:26
kilpirauhasfoorumi :: Keskustelua lääkäreistä, lääkityksestä ja vaihtoehtoisista hoitomuodoista :: lääkärit
Iiris
Newbie


Onko tauti minussa vai minun ympärillä!
Viestejä: 29

Tila: Offline

lääkärit(31.1.2003, 12:42)
Millaisilla lääkäreillä te muut käytte? Eli siis käyttekö yksityisellä, terveyskeskuksessa vai polilla? Miten kela korvaa yksityisen? labrathan on kuitenkin hurjan kalliita. Korvaako kela paremmin, jos kelakortissa on merkintä? Omalla kohdallani olen ajatellut siirtyä yksityiselle. Asiat tapahtuvat siellä nopeammin ja ehkä viimeisimmän tiedon mukaan. Tällä hetkellä käyn terveyskeskuksessa yleislääkärillä.
IP: Tallennettu
kylmakalle
Full Member


Kaikki on mahdollista miehelle, jonka ei tarvitse tehdä sitä itse.
Viestejä: 165

Tila: Offline

RE:lääkärit(31.1.2003, 21:55)
Hei Iiris!

Olen käyttänyt kaikkia noita mainitsemiasi tahoja vaihtelevalla menestyksellä. Yksityispuolella homma oli raakaa rahastusta, joten siirryin takaisin yhteiskunnan tarjoamien palvelujen piiriin. Kelan korvaus ei ole mikään ruhtinaallinen, kelakortista en osaa sanoa mitään.

Lisää Kelan korvauksista:
193.209.217.5/in/internet/suomi.nsf/NET/090801145433EH?openDocument
Tsemppiä!!

Terv. Kylmäkalle
IP: Tallennettu
vanamo
Full Member


Sattuuhan sitä, mutta tottuuhan siihen, kun aina sattuu!
Viestejä: 105

Tila: Offline

RE:lääkärit(1.2.2003, 00:27)
Kävin reilut 10 vuotta terveyskeskuksessa, mulla oli yksi "vakilääkäri" ja toinen tarvittaessa. Viime vuonna tuli omalääkäri systeemi ja sain lääkäriksi nuoren lääkärin. Todennäköisesti siirryn yksityiselle, jossa "vakilääkärillä" on myös vastaanotto.

Minusta on hullua, että ei mitenkään oteta huomioon pitkää lääkäri/potilassuhdetta, vaan omalääkärit määärätään arpomalla. Ja lääkäriään ei enää voi itse valita.
Nautitaan kesästä - kyllä se lämpö ja aurinkokin vielä tulee!
IP: Tallennettu
mandi
Newbie


Tsempataan!
Viestejä: 11

Tila: Offline

RE:lääkärit(1.2.2003, 00:34)
En tiedä, kestääkö toimintani päivänvaloa...
Käyn tk:n labroissa, kontrollit 1/v ja muuten yksityisellä sisätautilääkärillä, joka on ollut tähän saakka viime vuosina sama, nyt tosin täytyy etsiä "korvaava", kun em. taoulla privaattipuolelta (sairaalan virassa muutoin).
Eli julkinen puoli testaa ja yksityinen hoitaa.

Kun se tk.ssa on linjana, ainakin täällä, että jos arvot viitearvoissa, niin sama lääkemäärä jatkuu, vaikka potilas ei voisi hyvin. Sisätauteihin laajalti perehtynyt lääkäri kun osaa kuunnella myös potilaan vointia, eikä vain "tuijottaa papereita".

Korvauksista: normaali kela-korvaus yksityisvastaanotosta.
IP: Tallennettu
kylmakalle
Full Member


Kaikki on mahdollista miehelle, jonka ei tarvitse tehdä sitä itse.
Viestejä: 165

Tila: Offline

RE:lääkärit(2.2.2003, 18:26)
Hei Mandi!

Miksei potilas/sairas saisi ajatella omaa parastaan?

Eihän tuossa mitään väärää ole tapahtunut, sehän on vaan järjestelmän oikeaa käyttöä

On ihan oikein vaatia terveyskeskus-lääkäriä kirjoittamaan lähete erikoislääkärille, jos tuntee ettei mielestään saa hyvää hoitoa.Tsemppiä!!

Terv. Kylmäkalle
IP: Tallennettu
liisa
Newbie


Onko tauti minussa vai minun ympärillä!
Viestejä: 47

Tila: Offline

RE:lääkärit(2.2.2003, 20:28)
Moi Iiris!
Olen aloittanut joka kerta vaihtuvilla tk-lääkäreillä, josta minut lähetettiin pariksi vuodeksi sisätautipolille.Polin lääkäri oli tosi asiantunteva, mutta josta jouduin luopumaan hänen työpaikanvaihdoksensa jälkeen.Uusi sisätautipolin lääkäri lähetti tk:seen, jossa ei ole mitään mahdollisuutta saada edes arpomallakaan omalääkäriä.En jaksanut jatkuvaa lääkärien vaihtelua, joten vaihdoin yksityiselle yleislääkärille.Maksan laboratoriomaksut itse, hinta n.10 €/kerta, vähän riippuen tapauksesta.Omavastuu lääkärinpalkkiosta n.17€.Mielestäni hintansa arvoinen. Terv. liisa
IP: Tallennettu
Iiris
Newbie


Onko tauti minussa vai minun ympärillä!
Viestejä: 29

Tila: Offline

RE:lääkärit(2.2.2003, 23:17)
Liisa: no kylläpä kuulosti halvalta! Siis mä olen luullut että labroista joutuu pulittamaan vähintään 100 euroo / kerta. Täyttyypä harkita ja tiedustella hintoja täälläpäin.

Mandi: mielestäni kuulosti ihan hienolta sun systeemis. Mistä vaan saat parasta hoitoa, niin toimi siten.
IP: Tallennettu
keppana
Newbie


Tauti on minussa ja näköjään pysyy!
Viestejä: 19

Tila: Offline

RE:lääkärit(5.2.2003, 11:12)
Hiledididyy
Minä ramppaan myös "vain" terveyskeskuksen yleislääkärillä, jolle kerron toisinaan itse uusia uutisia tästä sairaudesta... Ja sitten tulee tunne, etten saa parasta mahdollista hoitoa kun hän vastaa kiukkuisesti, jos luulen tietäväni sairaudestani enemmän kuin hän sentään LÄÄKÄRINÄ...
IP: Tallennettu
kylmakalle
Full Member


Kaikki on mahdollista miehelle, jonka ei tarvitse tehdä sitä itse.
Viestejä: 165

Tila: Offline

RE:lääkärit(5.2.2003, 19:41)
Hei Keppana!

Lääkäri jolla käyt huomaa vissiin jollain tapaa, että on jäänyt jälkeen tiedoissaan ja siksi hermostuu tai sitten sillä on ns. huonopäivä, aina kun sinä sinne menet

Jos mahdollista, niin vaihda lääkäriä.

Minullepa kävi hassusti erään sisätautilääkärin kanssa. Yleensä potilas pyrkii vaihtamaan lääkäriä, mutta tämäpä lääkäri ei ollutkaan tyytyväinen potilaaseen, olipa oikein kirjoittanut viestin vastaanottovirkailijalle, ettei koskaan enään halua tavata minua vastaanotollaan - ihan kauhea olin, kun yritin pitää puoliani

Huomasi minun ensimmäisen ja viimeisen käynnin aikana, että oli tippunut kilppari jutuista kärryltä, jo aikapäiviä sitten
Tsemppiä!!

Terv. Kylmäkalle
IP: Tallennettu
anne
Junior Member


Onko tauti minussa vai minun ympärillä!
Viestejä: 71

Tila: Offline

RE:lääkärit(7.2.2003, 15:12)
Kylmäkalle- voi lääkäri parkaa! Toivottavasti hänelle ei jäänyt tapauksesta pysyviä traumoja. Mahdoit sinä olla karmea potilas.

Minäkin käyn tk lääkärillä ja tällä hetkellä olen ihan tyytyväinen tilanteeseeni. Kun kävin hänen vastaanotollaan ensimmäisen kerran kaksi vuotta sitten, niin oikein innostuin, kun tajusin hänen tietävän kilpirauhasvaivoista minua enemmän. Sitten, juuri kun olin ensimmäisen kerran tyytyväinen, hän lähti jatkokoulutukseen. No, minulle tuli hällä väliä olo ja, täytyy myöntää,en käynyt kahteen vuoteen lainkaan lääkärissä. ( Jätin vain aina reseptin uusittavaksi tk:seen). Lopulta tajusin, että pakkohan minun on taas ryhdistäytyä ja soitin itselleni ajan. Minulla oli todella hyvä tuuri, sillä kun soitin terveyskeskukseen, ajanvaraaja sanoi, että kyseinen lääkäri palaa ensi viikolla takaisin. Eli, kerrankin kävi parhainpäin.
IP: Tallennettu
kylmakalle
Full Member


Kaikki on mahdollista miehelle, jonka ei tarvitse tehdä sitä itse.
Viestejä: 165

Tila: Offline

RE:lääkärit(7.2.2003, 17:16)
Hei Anne!


Tälle lääkärille jäi varmaan jonkinasteisia traumoja ja miettimisen aihetta, koska jouduin tekemään valituksen hänen toiminnastaan, niin törkeää kohtelua sain. Asian selvittely on vielä kesken, mutta ko.lääkärillä ei enää ole polilla vastaanottoa, tod. näk. jotkut muutkin ovat huomannet hänen kyvyttömyytensä ja valittaneet johdolle - enkä todellakaan ole pahoillani tapahtuneesta

Jälkeenpäin kuulin eräältä tutulta ko. lääkärin toimineen samalla tavoin jo 20 vuotta sitten, ihmeen kauan sai kiusata sairaita ihmisiä, kenenkään puuttumatta asiaan
Tsemppiä!!

Terv. Kylmäkalle
IP: Tallennettu
montteri
Newbie


Onko tauti minussa vai minun ympärillä!
Viestejä: 5

Tila: Offline

RE:lääkärit(13.3.2003, 20:07)
Itse käyn Nuorten ja lasten poliklinikalla, 3. lääkäri menossa. 1. jäi väitöskirjantekolomalle, 2. oli täys idiootti, nyt kolmas on ihan OK, muttei silti tiedä mistään mitään )

Polimaksu on vuodessa 22euroa, nyt jatkossa on vain soittoaikoja, joten ei tule mitään maksua. Siitä en sitten tiedä miten vanhaksi tuolla voin käydä, kai joku 22-24v. 18 tulee plakkariin ens viikolla )

Tämä nykyinen tohtori on tosiaan lastentautien erikoislääkäri, joka ei silti ole tajunnut informoida minua siitä, että vajaatoiminta aiheuttaa masennusta ja mielialanvaihteluita. Muuten ihan OK tyyppi, kyselee muutakin kuin fyysistä olotilaa, huolehtii siis mielenterveydestäni hieman samalla. Toisaalta on sellanen olo, et jos haluan todellista tietoa, ehkä yksityinen olis paras. Pitää vaan lähtettää isille lasku, saakelin pihi sika..
IP: Tallennettu
tanjavan
NewbieViestejä: 6

Tila: Offline

RE:lääkärit(7.5.2003, 09:34)
Onko kukaan käynyt Vesa Ilvesmäellä? Hän oli luennoimassa kilpirauhasen sairauksista ja toimii näköjään myös Diacorin palveluksessa Helsingissä.
IP: Tallennettu
Myy
NewbieViestejä: 46

Tila: Offline

RE:lääkärit(21.5.2003, 12:06)
Terve kaikille,
olen lueskellut foorumin viestejä jo hyvän aikaa, nyt vasta jaksoin rekisteröitymiseen asti. Minulla on todettu hypotyreoosi pari kuukautta sitten, mitä todennäköisemmmin seurausta 12 vuotta sitten saamastani sädehoidosta kilpirauhasen alueelle. Labroissa T4V 9,3 ja TSH 11. Oireita? Juu...
Vaan kun tyroksiini ei minulle sovi. Jo 25 mikrogramman hoidolla muutaman viikon päästä oli pulssi sadan tuntumassa, posket helottivat, kilot karisivat (olen muutenkin aikamoinen tikku). Pääosin hoitopäätöksiä on tehnyt TYKSin sisätautipoli, ihan OK. Siellä kehottivat laskemaan annosta (söin siinä vaiheessa jo 50 mikrog, huhhuh, mikä olo). Siispä päätin satsata yksityiselle sektorille ja menin Tampereelle Jorma Salmen vastaanotolle. Ja voi hyvä tavaton, EN SUOSITTELE!
Taisi pitää minua lähinnä hypokondrikkona. Siihen, ett'ätyroksiini ei sovi, hän totesi: 'no ei sitä sitten kannata syödä'. Milläs sitten hoidetaan? 'Eivät nämä arvot nyt niin vaarallisia ole'. Totesin siihen, että maailmalla jo yli 2,5 TSH-arvo on hoitoraja, mitäs hän siitä? 'Ihan hyvä asia'.
Viisi minuuttia, 53 euroa ja hemmetisti mielipahaa. Olen nyt lopettanut tyroksiinin kokonaan, kun en kestä sitä sydämentykytystä. Syön mielialalääkettä, että saa edes nupin kuntoon. TYKSissä tarkastetaan tasot, kun olen ollut reilut 1,5kk ilman tyroksiinia. Katsellaan sitten.
Kiitos foorumista, tsemppiä kaikille!

IP: Tallennettu
Myy
NewbieViestejä: 46

Tila: Offline

RE:lääkärit(21.5.2003, 12:09)
Terve kaikille,
olen lueskellut foorumin viestejä jo hyvän aikaa, nyt vasta jaksoin rekisteröitymiseen asti. Minulla on todettu hypotyreoosi pari kuukautta sitten, mitä todennäköisemmmin seurausta 12 vuotta sitten saamastani sädehoidosta kilpirauhasen alueelle. Labroissa T4V 9,3 ja TSH 11. Oireita? Juu...
Vaan kun tyroksiini ei minulle sovi. Jo 25 mikrogramman hoidolla muutaman viikon päästä oli pulssi sadan tuntumassa, posket helottivat, kilot karisivat (olen muutenkin aikamoinen tikku). Pääosin hoitopäätöksiä on tehnyt TYKSin sisätautipoli, ihan OK. Siellä kehottivat laskemaan annosta (söin siinä vaiheessa jo 50 mikrog, huhhuh, mikä olo). Siispä päätin satsata yksityiselle sektorille ja menin Tampereelle Jorma Salmen vastaanotolle. Ja voi hyvä tavaton, EN SUOSITTELE!
Taisi pitää minua lähinnä hypokondrikkona. Siihen, ett'ätyroksiini ei sovi, hän totesi: 'no ei sitä sitten kannata syödä'. Milläs sitten hoidetaan? 'Eivät nämä arvot nyt niin vaarallisia ole'. Totesin siihen, että maailmalla jo yli 2,5 TSH-arvo on hoitoraja, mitäs hän siitä? 'Ihan hyvä asia'.
Viisi minuuttia, 53 euroa ja hemmetisti mielipahaa. Olen nyt lopettanut tyroksiinin kokonaan, kun en kestä sitä sydämentykytystä. Syön mielialalääkettä, että saa edes nupin kuntoon. TYKSissä tarkastetaan tasot, kun olen ollut reilut 1,5kk ilman tyroksiinia. Katsellaan sitten.
Kiitos foorumista, tsemppiä kaikille!

IP: Tallennettu
Iiris
Newbie


Onko tauti minussa vai minun ympärillä!
Viestejä: 29

Tila: Offline

RE:lääkärit(21.5.2003, 13:26)
Myy: Olen myös käynyt kyseisellä lääkärillä ja tulin tulokseen ettei hän välitä potilaasta tuon taivaallista. Voi hyvät hyssykät ja hän on ainoa Tampereen seudulla joka on erikoistunut asiaan. Minä en ainakaan hänelle enään mene. Töykeäkin hän on, enkä luota hänen kommentteihinsa.
IP: Tallennettu
kylmakalle
Full Member


Kaikki on mahdollista miehelle, jonka ei tarvitse tehdä sitä itse.
Viestejä: 165

Tila: Offline

RE:lääkärit(21.5.2003, 17:52)
Hei Myy!

Jotenkin kuulostaa sitä, että diagnoosisi ei olisi aivan kohdallaan
Sinulta pitäisi tutkia myös heterofiiliset vasta-aineet ja TSH-autovasta-aineet(voivat vääristää tuloksia). Suosittelen, että aloitat HETI seleenin syönnin, 200µm päivässä + mangneesiumia 350mg, auttaa noihin tykytyksiin.

Sairaiden pompottelu on niin karmeeta, että täytyisiköhän aloittaa kirjanpito epämiellyttävistä lääkäreistä?
Tsemppiä!!

Terv. Kylmäkalle
IP: Tallennettu
Myy
NewbieViestejä: 46

Tila: Offline

RE:lääkärit(21.5.2003, 21:03)
Kiitos vastauksista - ihmettelen kyseisen lääkärin kohdalla halua pitää yksityispraktiikkaa. JOTENKIN vielä siedän sen että keskussairaalassa on vastassa tyyppi jolla mieli palaa mikroskoopin ääreen eikä ikäviä ihmisiä tuijottelemaan, mutta MIKSI tällainen ihminen ottaa vielä ylimääräisiäkin potilaita vaivoikseen?

Kylmäkalle, mitä ovat heterofiiliset vasta-aineet? Minulta on tutkittu TPO, B12, Foolihapot, endomysiumvasta-aineet, transglutaminaasivasta-aineet, ferritiini ja jotakin muuta, jota en muista. Kaikki normaaleja. Punasoluindeksi on mikrosytäärinen, eli punasoluni ovat liian pieniä. Olen siis myös aneeminen.

Syön kamalasti lisäravinteita. Seleeniä saan erilaisissa yhteyksissä 100 mikrogr/päivä - enempää en uskalla ottaa, kun se on aina kombinoitu E-vitamiinin kanssa. Magnesiumia syön mainitut 350g/päivä. Lisäksi monivitamiineja, antioksidantteja, kalaöljyä ja rauta-B-vitamiiniyhdistettä.

Olisi mukavaa saada oikea diagnoosi tälle kaikelle. Nyt välillä palelen ja välillä suhisee. Ruumiinlämpö on liian alhainen, mutta ajoittain sydän takoo.

Hei vaan, lapset huutaa, terveisin Myy
IP: Tallennettu
Myy
NewbieViestejä: 46

Tila: Offline

RE:lääkärit(21.5.2003, 21:05)
Niin siis noi vitamiinien yksiköt meni vähän sinnepäin...
IP: Tallennettu
anne
Junior Member


Onko tauti minussa vai minun ympärillä!
Viestejä: 71

Tila: Offline

RE:lääkärit(22.5.2003, 11:24)
Hei Myy!

Minulla on ikävä kyllä ihan samanlainen kokemus erikoislääkäristä. Olin kyllästynyt ainaiseen väsymykseeni ja päätin mennä yksityislääkärille, vaikkei oikein olisi ollut varaa. No, sitten vähän kyselin kuka Joensuussa tietäisi mahdollisimman paljon kilpirauhasen sairauksista ja sitten tilasin toiveikkaana ajan. Ikävä kyllä olen nyt unohtanut lääkärin nimen ( liekö aktiivista unohtamista? ). Hän oli kuitenkin erikoistunut hoitamaan näitä sairauksia keskussairaalassa. Arvaa mitä hän sanoi kun valitin huonoa oloani!? Hän sanoi väsymyksen johtuvan vain siitä, että olen kotona lapsia hoitamassa. Piste. Mistään muusta se ei häneen mukaansa voinut johtua. Varsinainen valopää lääkäriksi! Kuultuaan, että olen kotiäitinä, hän ei selvästi enää edes kuunnellut minua; oli selvästi lokeroinut minut ja oli tyytyväinen, ettei tarvinnut miettiä sen kummempia syitä! Minä ällistyin niin, etten saanut sanaa suustani, maksoin ja lähdin. Hän sentään oli ystävällinen, mutta ei se paljon auta kun oli on surkea ja lähtee oikeasti etsimään helpotusta siihen eikä kuuntelemaan "pikkurouva" höpinöitä.
IP: Tallennettu
kylmakalle
Full Member


Kaikki on mahdollista miehelle, jonka ei tarvitse tehdä sitä itse.
Viestejä: 165

Tila: Offline

RE:lääkärit(22.5.2003, 18:19)
Hei Myy

Heterofiiliset vasta-aineet on polyspesifisiä vasta-aineita eläinseerumille(käytetään analysoinnissa). Ne voivat häiritä mitä tahansa immunologista määritystä. Osalla ihmisistä löyty näitä vasta-aineita ja tulokset vääristyvät - korkeita tai matalia tuloksia. Jos ostat pelkkää seleeniä esim. Selesan, niin ei tarvitse huolehtia tuosta E-vitamiinista.

"Puutostaudin ehkäisyyn riittää 10 mg/vrk. Radikaalien torjumiseen tarvitaan 2-15 -kertainen määrä ja hoitovaikutusta (esim. sydänoireisiin) voidaan odottaa vasta 400-1000 mg:n vrk-annoksilla. E-vitamiinin saannin turvallinen yläraja on noin 3000 mg/vrk."


Hei Anne

Voi että oli tökerö! Mikähän lääkäreitä vaivaa, tuntuu osa olevan ihan väärällä alalla
Tsemppiä!!

Terv. Kylmäkalle
IP: Tallennettu
helmyOnko tauti minussa vai minun ympärillä!
Viestejä: 15

Tila: Offline

RE:lääkärit(28.5.2003, 22:46)
Eipäs tullut Armour-reseptiä tänään! MUTTA JOTAIN HYVÄÄKIN OSUI TÄHÄN PÄIVÄÄN: Uusi omalääkärini TK:ssa on tosi asiallinen tyyppi: kun aloin puhua hänelle lääkityksen muuttamisesta, T4:stä ja T3:sta, hän nosti kätensä ylös antautumisen merkiksi. Rehellisesti totesi, että nyt häneltä loppuu taito, eikä pahastunut siitä, kun ojensin hänelle dos. Välimäen artikkelin hypotyreoosista (sen, joka on Yhtyneiden laboratorioiden sivuilla) tai että tiesin sairaudestani ehkä hitusen enemmän kuin hän. Hän olisi lähettänyt endopolille, mutta totesi, että sinne on 6 kk:n jono. Sovittiin, että käännyn yksityisesti endokrinologin puoleen ja mahd. labrat otettaisiin kuitenkin edelleen TK:ssa (HAA!!). Vaikka reseptiä ei vielä herunutkaan, tuli pitkästä aikaa sellainen olo, että kohdalleni TK:ssa on osunut helmi, ihan "oikea" hyvä lääkäri!(jolla on kohta vientiä yksityissektorille!)

Joskus se aurinko paistaa risukasaankin! Ja tuon reseptinkin varmasti vielä joskus saan ....
Helmy
IP: Tallennettu
kuivakukka
NewbieViestejä: 5

Tila: Offline

RE:lääkärit(5.6.2003, 18:05)
Pitäisikö vähän varoa, mitä tänne kirjoittaa. Kun nimeltä mainiten haukkuu lääkäriä, voi vielä saada kunnianloukkaussyytteen niskaansa
Ainakin jos minä olisin jonkun alan erikoislääkäri, lukisin varmaan kaikkia aiheeseen liittyviä keskustelupalstoja.
IP: Tallennettu
helmyOnko tauti minussa vai minun ympärillä!
Viestejä: 15

Tila: Offline

RE:lääkärit(5.6.2003, 19:47)
Mulle osui eilen ensimmäinen asiallinen ja asiantunteva "tohtori" (endokrinologi) kohdalle, joten uskallan kehua Pekka Leinosta Diacorista. Tosin tätä orgaanista lääkitystä (Armour) ei hyväksynyt lainkaan, mutta sen kannanoton jätin omaan arvoonsa. Rahaa kyllä paloi, mutta kai sitä voi itteensä ja terveyteensä satsata sen verran! TK -lääkärini lupasi, että saan käydä labrat otattamassa TK:ssa, ettei tulisi niin hintavaksi tämä hoito. No, eilen en kerennyt sitä asiaa sumplaamaan, mutta seuraavilla kontrollikerroilla aion mennä TK-labraan: 50-70 euroa per kerta siinä säästääkin.

Kohdalle on osunut vuosien varrella jos jonkinlaista: hirveintä oli erään yksityisen maineikkaan lääkäriaseman sisätautilääkäri, joka kaulaa palpoidessaan totesi, että onpas iso struuma, mutta oirelistaani kuunneltuaan ja labratuloksia pähkäillessään vihjasi, että taitaa olla noita akkojen kotkotuksia ja onhan sulla jo tota ikääkin (runsaat 40 v.) eikä ne henkiset voimat voi olla teinitytön tasolla ja käski lopettamaan kilpparilääkityksen ihan kokonaan!! Mähän tyhmä lopetin kamalin seurauksin - vajaatoiminta pukkas päälle oikein tosissaan. Ja tästä riemusta sai maksaakin 900 mummon markkaa! Arvaatte varmaan, että vaihdoin lääkäriä!

No nyt ovat asiat ehkä paremmalla tolalla - toivottavasti
Helmy
IP: Tallennettu
kylmakalle
Full Member


Kaikki on mahdollista miehelle, jonka ei tarvitse tehdä sitä itse.
Viestejä: 165

Tila: Offline

RE:lääkärit(5.6.2003, 20:12)
Moi Kuivakukka

Ei mitään syytä varoa, jos kirjoittaa oman totuudenmukaisen näkemyksensä tapahtuneesta. Netti on pullollaan todella raakaa tekstiä, nimeltä mainiten. Eikä niistäkään mitään syytteitä saada aikaiseksi, vaikka usein pitäisi

Olen huomannut, että eihän lääkärit vaivaudu seuraamaan edes uusimpia tutkimuksia ja jos ei riitä aitoa motivaatiota seurata omaa alaansa, (valitettavaa, mutta omiin kokemuksiin perustuen hyvin usein totta)niin tuskinpa näitä puoskareita kiinnostaa jonkun sairaan kilpparipotilaan "kitinä" hoidosta.Tsemppiä!!

Terv. Kylmäkalle
IP: Tallennettu
krisse
Junior Member


mikä ei tapa se vahvistaa
Viestejä: 53

Tila: Offline

RE:lääkärit(6.6.2003, 00:34)
olen samaa mieltä kylmäkallen kanssa, jos joku lääkäri on tosi nulju joku voi sen tarvittaessa kiertää kaukaa
potilaalla on maksaessaan oikeus saada kunnon hoitoa ja asiantuntemusta sen sijaan että joku vaan kasvattaa tilipussiaan ja viis veisaa
potilaan tunnoista ja tuskista. eli jatketaan hyväksi havaitun kaavan mukaan vaan
krisse
IP: Tallennettu
maarit
Newbie


Onko tauti minussa vai minun ympärillä!
Viestejä: 15

Tila: Offline

RE:lääkärit(6.6.2003, 11:56)

Heip!

Olen itse menossa Tampereelle Jorma Salmen vastaa otolle ja
kun nyt luin näitä häneen kohdistuvia kommentejan,niin onkohan järkevää mennä?
Onko jollain positiivistä kokemusta kyseisestä lääkäristä?
IP: Tallennettu
Myy
NewbieViestejä: 46

Tila: Offline

RE:lääkärit(6.6.2003, 12:54)
Jaa, en voi sanoa Salmesta muuta hyvää, kuin että otti esiin kortisolivajauksen mahdollisuuden kohdallani (tekee yliherkäksi tyroksiinille). Muuta en uskalla sanoa. Aika traumaattinen oli kokemus minulle ainakin. Hyvä kun silmiin katsoo, naputtelee konettaan, antaa uskoa että olet hypokondrikko... Ainakin minulle siis. Tämä on yksilöllistä.

Pekka Leinosta minulle on suositellut jo moni. Luin myös Duodecimista (vol. 24/1999) hänen kirjoittamansa artikkelin raskaudesta ja kilpirauhasongelmista.

Itse olen päätynyt siihen, että ainoa oikea omalääkäri on se, joka katsoo peilistä takaisin...

Voimia taisteluun lääkärien ihmeellisessä universumissa!
IP: Tallennettu
Irma
NewbieViestejä: 9

Tila: Offline

RE:lääkärit(6.6.2003, 13:13)
Hei

Olen ollut runsas 6 vuotta siiten Pekka Leinosen vastaanotolla Naistenklinikalla.

Koska minulla oli vajaatoiminta, Naistenklinikan gyne halusi, että käyn sisätautilääkärillä raskeuden aikana.
Pekka oli ihan asiallinen ja tarkka. Otettiin verikokeet ja säädeltiin lääkitystä raskeuden aikana.

Olin hoidossa alkuraskaudesta lähtien, joten ainakin Naistenklinikka piti hyvää huolta kilpparipotilaista.


IP: Tallennettu
Iiris
Newbie


Onko tauti minussa vai minun ympärillä!
Viestejä: 29

Tila: Offline

RE:lääkärit(11.6.2003, 15:41)
Onko kukaan käynyt Vesa Ivesmäellä? Onko ihmisystävällinen. Tietoa hänellä varmaan on paljon. Ottaa vastaan Lahdessa Hemossa ja Hesassa Diacorissa.
IP: Tallennettu
maiju
Newbie


Onko tauti minussa vai minun ympärillä!
Viestejä: 13

Tila: Offline

RE:lääkärit(11.6.2003, 16:15)
Hei Iiris,

Vesa Ilvesmäki on hyvä lääkäri ainakin omien kokemusteni mukaan. Matti Välimäen opissa erikoistunut.
IP: Tallennettu
Iiris
Newbie


Onko tauti minussa vai minun ympärillä!
Viestejä: 29

Tila: Offline

RE:lääkärit(12.6.2003, 09:05)
Kiitos Maiju, koitan saada hänelle ajan.
IP: Tallennettu
annia
Newbie


Onko tauti minussa vai minun ympärillä!
Viestejä: 4

Tila: Offline

RE:lääkärit(14.6.2003, 21:22)
Rehellisesti totesi, että nyt häneltä loppuu taito, eikä pahastunut siitä, kun ojensin hänelle dos. Välimäen artikkelin hypotyreoosista (sen, joka on Yhtyneiden laboratorioiden sivuilla)


Tuota, tuota olisikohan suoraa linkkiä ko. artikkeliin, kun en löytänyt?

Kiitos!
IP: Tallennettu
vanamo
Full Member


Sattuuhan sitä, mutta tottuuhan siihen, kun aina sattuu!
Viestejä: 105

Tila: Offline

RE:lääkärit(14.6.2003, 21:58)
Tässä linkki:
www.yhtyneetlaboratoriot.fi/kasikirja/?file=content_exec&id=61&submenu=35

Löytyy aiheen Hyödyllisiä nettisivuja alta. Sieltä löytyy myös todella paljon kaikkea muuta tietoa.
Nautitaan kesästä - kyllä se lämpö ja aurinkokin vielä tulee!
IP: Tallennettu

Pitkä URL lyhyemmäksi:

powerboards
Copyright © 2001-2002 PB Dev Team