kilpirauhasfoorumi
Kerro oma tarinasi!
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy.
Foorumin käyttöohjeet.Tänään on 28.10.2003, 18:38
kilpirauhasfoorumi :: Kilpirauhasen ylitoiminta eli hypertyreoosi :: Silmäoireista
Iiris
Newbie


Onko tauti minussa vai minun ympärillä!
Viestejä: 34

Tila: Offline

Silmäoireista (24.10.2003, 09:36)
Miten teillä on alkanut luomien turvotus? Siis onko se yläluomessa esim. heti ripsien tyvestä vai yläluomessa. Itselläni oli tänä aamuna molemmissa silmissä kuin vesikellot heti yläluomien ripsien rajassa sekä alaluomessa. Voiko olla kilpparista johtuvaa vai oisko allergista (toiveajatteluako?). Lisäksi olen porannut hulluna noiden silmien vuoksi, voisi ehkä johtua siitäkin. Kertokaa joku, olen aivan hysteerinen huolesta.
IP: Tallennettu
dudeOnko tauti minussa vai minun ympärillä!
Viestejä: 12

Tila: Offline

RE:Silmäoireista (24.10.2003, 09:55)
Terve Iiris

Mulla alkoi vajaatoiminta n 10 vuotta sitten ja samaan aikaan ilmestyi pussit silmien alle. Siinä on ja pysyy. Ennen sairastumista ei ollut minkäänlaisia turvotuksia, edes "kosteiden" iltojen jälkeen. Välillä silmät ovat enemmän, välillä vähemmän turvonneet. Jo lasillinen nestettä ennen nukkumaan menoa lisää aamulla turvotusta. Tämäkään ei ole pelkkä kosmeettinen haitta, vaan turvotus painaa selvästi silmiä, varsinkin aamuisin. Tämä harmi taitaa olla useammin vajaatoimintaisilla?
IP: Tallennettu
soikkeOnko tauti minussa vai minun ympärillä!
Viestejä: 2

Tila: Offline

RE:Silmäoireista (27.10.2003, 19:04)
moi!

minä kun luulin, että alkaa ne perinteiset "esko-ahot" ilmaantua jo reilusti alle kolmekymppisenä mut kuuluu kuulemma taudin kuvaan. ihan tosta ripsien tyvestä ei turvota niinkään mutta just noi yläluomet on ku mitkäkin pussit.. kivasti tarttuu kajalit luomiin jne..

mulla on nykysin lähinnä sen näköset silmät, että ihan ku ois itkeny toista tuntia ja jatkuvasti on semmonen tunne, et ois roskia silmissä jne.. aikasemmin ei oo ollu mitään vastaava ongelmaa. silmät on paljon herkemmät kun ennen, vuotaa jatkuvasti ja päänsäryn yhteydessä tuntuu tulevan ulos päästä.. silmälääkärillä kävin sisätautilääkärin passittamana, kun alkudiagnoosi oli "selvä hyperthyreoosi ja basedowin tauti" muttei se mitään häikkää mun silmistä löytänyt.

tuntuu että tota kilpparia voi syyttää kaikista vartalossa tapahtuvissa muutoksista.. mulla turpos ennen lääkitystä nilkat ihan uskomattomiin mittasuhteisiin eikä niissäkään oo aiemmin ollu koskaan mitään probleemaa.. sukkia sai ihan tosissaan kaivaa niistä urista mitkä ne oli tehny
IP: Tallennettu

Pitkä URL lyhyemmäksi:

powerboards
Copyright © 2001-2002 PB Dev Team