kilpirauhasfoorumi
Kerro oma tarinasi!
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy.
Foorumin käyttöohjeet.Tänään on 15.3.2004, 18:54
kilpirauhasfoorumi :: Kilpirauhasen ylitoiminta eli hypertyreoosi :: vajiksen puolelle heitti
inkkuSairaan kaunis maailma
Viestejä: 35

Tila: Offline

vajiksen puolelle heitti(9.2.2004, 21:52)
tyrazolia lasketaan takaisin 2 ja 2 kun tässä söin reilun kuukauden 3 ja 2. Nyt oli arvot TSH 8,9 noussut siitä 0,2? ja T4V puolestaan oli nyt 9 kun aikaisemmin oli muistaakseni 12,??

Uudet kokeet kuukauden kuluttua ja äippäpolin ja sisätautilääkärin valvonnassa sitten taas jatketaan.
Onnitteli raskauden johdosta ja toivotti hyvää jatkoa.
Inkku
IP: Tallennettu
maijaAutoimmuuni tyreoidiitti. Kokemusta ali- ja ylitoiminnasta, diagnoosi vähän epäselvä. Hoitona Thyroxin ja labrat 4krt/v. Nyt tila ok.
Viestejä: 17

Tila: Offline

RE:vajiksen puolelle heitti(8.3.2004, 17:28)
Tiesit kai, että raskaus vaikuttaa tyroksiinin pitoituuksiin? Sikiö vaatii omansa myös tässä suhteessa. Ja käsittääkseni nimenomaan raskauden alkuvaiheessa, sillä tyroksiinihan vaikuttaa sikiön kasvuun ja kehitykseen.

Kannattaa korostaa kilpirauhassairautta äitiyspolilla. Kilpirauhassairautta sairastavat odottajat kuuluvat jonkun luettelon mukaan erikoisseurantaa vaativiin odottajiin kuten mm. diabeetikot. Eri sairaanhoitopiireillä on tässä kuitenkin hyvin erilaisia käytäntöjä. Mitä ilmeisemmin sinulla ja masuasukillasi on kuitenkin kaikki hyvin!

Onnea loppuraskauteen ja olisi kiva kuulla täällä palstalla lisää kilppariodototuksen vaiheista.

maija
-maija
IP: Tallennettu
inkkuSairaan kaunis maailma
Viestejä: 35

Tila: Offline

RE:vajiksen puolelle heitti(11.3.2004, 14:44)
keskenmeno tuli, kuten toisesta viestistäni voisi lukea. Neuvola minut kyllä otti pikana sisälle, mutta äippäpoli sitten ei raegoinut sen nopeammin kuin muutenkaan.
Kilppari on ihan sekaisin tällä hetkellä TSH oli 15,? ja T4V 11,? tyrazolit puotettiin 1 tabletti kahdesti päivässä ja lisäksi tulee vielä tyroksiini kerran päivässä.

Ilvesmäki tuntui kiukustuvan kun tuumasin että naistentautien puolella minua ei suostuta tutkimaan toistuvien keskenmenojen takia, vaan vedotaan kilpparin liikatoimintaan joka ei siis ole enää liikatoimintaa.... pitänee miettiä asioita ja jos päädymme, että pikkukakkosta ilman taukoja koetetaan saada aikaan, niin vaatia asioista kunnon selvitys.

Parin kuukauden päästä jälleen kilpparikontrolli.
Inkku
IP: Tallennettu

Pitkä URL lyhyemmäksi:

powerboards
Copyright © 2001-2002 PB Dev Team