kilpirauhasfoorumi
Kerro oma tarinasi!
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy.
Foorumin käyttöohjeet.Tänään on 6.1.2004, 22:43
kilpirauhasfoorumi :: Kilpirauhasen ylitoiminta eli hypertyreoosi :: verikokeet?
Jeppe
Newbie


Onko tauti minussa vai minun ympärillä!
Viestejä: 2

Tila: Offline

verikokeet?(21.12.2003, 22:54)
Tällänen juttu tuli mieleen kun lueskelin noita juttuja että otetaanko aina verikokeella noi TSH ja T4V arvot samalla vai miten?multa otettiin pelkästään T4V eikä ikinä tota toista.Sitten toiseks onko väliä mihin aikaan ne kokeet otetaan?oon kuullu että pitäis ottaa aamulla, mutta mulla ainakin otettiin illalla.Voiko ne arvot sitten olla aamulla jotenki erilaiset?entä pitääkö olla syömättä ennen kokeita?
IP: Tallennettu
pateOnko tauti minussa vai minun ympärillä!
Viestejä: 20

Tila: Offline

RE:verikokeet?(22.12.2003, 18:32)
Moi!

Mulla on aina otettu sekä T4V että TSH. Kun otetaan molemmat niin saa paremman kuvan mitä kehossa tapahtuu, nuo arvot kun liittyy toisiinsa. Esim. liikatoiminnassa TSH laskee ja T4V kohoaa.

Kokeisiin on mentävä mieluiten heti klo 8, ainakin ennen klo 9. Silloin saadaan mahdollisimman totuuden mukaiset kilpirauhasarvot. Iltapäivällä ne voi olla jo "normaalit" tai ainakin jotain ihan muuta kuin aamulla. Kannattaa olla syömättä 12 h jotta mikään ruoka-aine ei vaikuta hormoonimääriin.
Pate
IP: Tallennettu
Jeppe
Newbie


Onko tauti minussa vai minun ympärillä!
Viestejä: 2

Tila: Offline

RE:verikokeet?(22.12.2003, 19:17)
Outoa ettei multa ole otettu ollenkaan sitä TSH arvoa ja muutenki T4V otettiin illalla ja täyteen mahaan.Taitaa täälläpäin olla nää lääkärit vähän tyhmiä.T4V oli just ja just rajojen sisällä, mutta ois kiva tietää millaset arvot olis jos ne verikokeet otettais ees oikeeseen aikaan!oireita mulla on ollu jo ties kuinka kauan ja ite epäilen tosissani kilpirauhasta.Pitäsköhän sitä joulun jälkeen mennä uusiin kokeisiin vai miten?kiitos vastanneelle ja hyvää joulua
IP: Tallennettu

Pitkä URL lyhyemmäksi:

powerboards
Copyright © 2001-2002 PB Dev Team