kilpirauhasfoorumi
Kerro oma tarinasi!
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy.
Foorumin käyttöohjeet.Tänään on 12.10.2003, 21:39
kilpirauhasfoorumi :: Kilpirauhasen vajaatoiminta eli hypotyreoosi ::
teitsi
Newbie


Onko tauti minussa vai minun ympärillä!
Viestejä: 2

Tila: Offline

(11.10.2003, 22:55)

Moi taasen kaikille,kirjoittelin viimeksi sekalaisista yli ja alitoiminnan oloista,melko korkeasta t4v:n arvosta.
Nyt lääkitystä on vähennetty puolella ja kyllä tosiaankin , pahimmat vapinat on hellittäneet,sydän kyllä vielä hakkaa muttei ehkä niin lujaa kuin aikaisemmin.
Kun olin niin epätoivoinen tuon painon kanssa niin ostin Atkinsin kirjan ketogeenisestä dieetistä ja aloin sitä noudattamaan,dieetti perustuu hyvin vähäiseen hiilihydraattien ja runsaaseen rasvan ja proteiinien syöntiin. Eka päivä meni ihan jees oli ihana syödä kaikkia älyttömän rasvaisia ruokia.Kolmannen päivän aamuna oli HIRVEÄ olo, oksetti huimasi pyörrytti,olo oli jotakuinkin samanlainen kuin pahassa vajaatoiminassa ja kun mittailin ruumiinlämpöä niin kappas, se oli pudonnut entisestään, palelin kokoajan ja olin niin väsynyt etten jaksanut kunnolla puhua, enkä nyt liioittele.Sinnittelin koko päivän töissä, en kunnolla tajunnut kun minulle puhuttiin,pinna oli tosi tiukalla ja kotiin päästyäni kaaduin sohvalle puolikuolleena.Sitten tulin järkiini ja rupesin syömään hiilareita, iltaan mennessä n.7 tunnin jälkeen olo alkoi olla parempi,söin illa kuluessa paljon hyviä hiilareita, ja aamulla kun heräsin olin kuin uudesti syntynyt.USKOMATONTA,olin taas pirteä, hyvällä tuulella, ei masentanut tippaakaan,siivosin,touhusin kaikenlaista koko päivän.
Kerron tämän siksi että olen itse todella hämmästynyt että menin noin huonoon kuntoon,ihmettelen kuinka joku voi tuota dieettiä noudattaa.Ei ikinä enää liian vähillä hiilareilla.Onko kellään vastaavia kokemuksia,ja mitä luulette, johtuiko huono oloni kilpparin reagoinnista?
Ai niin, meinasi unohtua, hiilareitten syönnin aloitettuani ruumiinlämpöni nousi.
Teitsi
IP: Tallennettu
liisa
Junior Member


Onko tauti minussa vai minun ympärillä!
Viestejä: 51

Tila: Offline

RE: Atkinsin dieetti(12.10.2003, 11:24)
Moi!
Olen itsekin kokeillut vähähiilihydraattista dieettiä Antti Heikkilän kirjan perusteella.Aluksi oli melko hyvä olo ja nesteet lähti kiertoon, mutta sitten alkoi esiintyä huimausta ja kummallista heikotusta-joten lopetin koko jutun. En tiedä kilpparin vaikutusta asiaan.
Ruotsissa ja Englannissa on ollut nuorten ihmisten kuolemantapauksia, jotka ovat johtuneet kyseisestä dieetistä.Sydämen toiminta häiriintyy(kaliumin puute?) ja tulee rytmihäiriöitä ja sydänpysähdys.Ainakin ruotsinmaalla lääkärit varoittelevat vähähiilihydraattisesta dieetistä.
Kohtuudella kaikkea!
terv. liisa
IP: Tallennettu
Iibis
Newbie


Per aspera ad astra
Viestejä: 3

Tila: Offline

RE:(12.10.2003, 17:42)
Itse kokeilin Atkinsin dieettiä muutama vuosi sitten kun olin kirjan lukaissut ja se oli melkein tämän tytön loppu. Kolmantena päivänä en enää päässyt sängystä ylös ja tuntui niinkuin munuaiset tipahtaisi, onneksi kaikki muuttui taas hyväksi kun vähän leipää mussutteli sen päivän. Siihen loppuivat dieettiyritykseni ja olen sen jälkeen aina varoitellut muita kyseisestä dieetistä. En yhtään ihmettele jos on joltain henki lähtenyt! Kehtaavatkin rikkaat tähtöset hollywoodissa mainostaa tuollaista, kait se on ihan eri asia kun voi palkata oman lääkärin joka seuraa koko ajan ruumiintoimintaa ja hioo dieetin sopivaksi juuri itselle...kaiken maailman Älimäkbiilit!!!
IP: Tallennettu

Pitkä URL lyhyemmäksi:

powerboards
Copyright © 2001-2002 PB Dev Team