kilpirauhasfoorumi
Kerro oma tarinasi!
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy.
Foorumin käyttöohjeet.Tänään on 29.11.2003, 22:41
kilpirauhasfoorumi :: Kilpirauhasen vajaatoiminta eli hypotyreoosi :: !!! Että \"paranemaan\" päin !!!
pakkas-akkaHermotko kireällä? Jep jep jep!
Viestejä: 17

Tila: Offline

!!! Että \"paranemaan\" päin !!!(19.11.2003, 22:49)
Voi jumazuikka sanon minä!! Nyt meni yli hilseen ja ohi korvien!!

No okei okei..Alotan alusta enkä vain rähjää täällä yksinäni..
Kävin siis lääkärissä jonne piti niin kiireellä mennä kun lekuri oli "huolissaan" tilanteestani!! Sinnepäs sitten säntäsin oikein lapun kera mihin olin kirjoittanut kaikki tuhat ja sata oirettani etten vain unohtaisi mitään mainita..
Ja kuinkas sitten kävikään..Lekuritäti oli niin kiireinen ettei käsipäivää ehtinyt sanomaan!! Lykkäsi lasten kirjan eteeni ja kysyi "näenkö kunnolla" johon vastasin että -kyllä- Sitten hän kysyi saako pitää paperini kun olin niin kauniisti kirjoittanut oireitani ja sen jälkeen hän tokaisi hymyillen että olen paranemaan päin ja toivotti onnea ja meni menojaan.. Ja tähän kaikkeen kului aikaa kaksi minuuttia!!

En osannut muuta kuin änkyttää ja pyöritellä päätäni ja ihmetellä mitä hittoa??

Tämäpäs oli myös se paljon kuuluisa lääkärini jota olen monesti muulloinkin täällä haukkunut, kun on nauranut minulle päin näköä kun olen kertonut sairauksistani!! Vaikka on ne itse todennut!!

Nyt sitten pistin tuulemaan ja varasin itse yksityiseltä endokrinologilta ajan!! Ja lääkäri meni kyllä viimeistään nyt vaihtoon välittömästi valitusten kera!!! Nyt mulle riitti!!

Perhana soikoon..Oksennan verta,nenästä tulee verta,mulla on vakavat masennusoireet,vajaatoiminta,liikatoiminta,basedowintauti ja plää plää plää..Niitähän riittää..Ja lääkäri sanoo että olen paranemaan päin..Onnea!! Nyt tulee hiukan painokelvotonta tekstiä '¨*`?=)(/&%¤##"!½½><;_&%¤##

Huh..helpotti...Mutta tällästa tällä kertaa..Eläköön PIIP paikkakunnan lääkärit!!
Hepuli-Helga
IP: Tallennettu
minttuOnko tauti minussa vai minun ympärillä!
Viestejä: 20

Tila: Offline

RE:!!! Että \\(19.11.2003, 23:04)
Niin, niitä on semmoisia lääkäreitä; on sattunut omallekin kohdalle...tuskin ne voivat tehdä työtä yksityislääkärinä!
Vaihda vain toiseen lääkäriin; tein sen itse juuri tänään, saa sitten nähdä kuinka käy tämän kanssa, ainakin kuunteli ja otti lappuni vastaan; olin minäkin nääs kirjoittanut ylös kokonaisen arkin kaikenlaista, ettei vaan unohdu.
Onnea matkaan!
IP: Tallennettu
hanski
Viestejä: 2

Tila: Offline

RE:!!! Että \\(20.11.2003, 10:50)
Ei voi olla mahdollista!
Minulla on aivan erilaisia kokemuksia.
Viime tammikuussa eräänä lauantai-iltana huomasin pullistuneen/turvonneen kaulani. Sunnuntaiaamuna marssin työterveysasemalleni, ja sattumalta päivystysvuorossa oli sisätautien erikoislääkäri. Hän tajusi heti, että kyseessä on kilpirauhanen. Samana päivänä minulta otettiin verikoe ja seuraavana päivänä UÄ ja ohutneulanäyte. Jo noin viikon kuluttua ensimmäisestä lääkärissäkäynnistäni minulla oli pilleripurkki kourassa. Olin vajaatoimintainen.
Nyt voin erittäin hyvin. "Sairauteni" ei vaikuta elämääni mitenkään, vain joka-aamuinen pieni pilleri muistuttaa minua sairaudestani.
IP: Tallennettu
pateOnko tauti minussa vai minun ympärillä!
Viestejä: 12

Tila: Offline

RE:!!! Että \\(20.11.2003, 22:12)
Hyvä, että edes jollain käy hyvä mäihä lääkärin suhteen! Minulla oli tänään "soittoaika" endokrinologilleni tai siis lääkärin piti vastaanottonsa jälkeen soittaa minulle. Ei mokoma soittanut ollenkaan! Eikä tämä ollut ensimmäinen kerta! Asiani olisi vain ollut, että kirjoitapa taas lähete kilpirauhaskokeisiin... Tutinaa ja vapinaa taas
Pate
IP: Tallennettu

Pitkä URL lyhyemmäksi:

powerboards
Copyright © 2001-2002 PB Dev Team