kilpirauhasfoorumi
Kerro oma tarinasi!
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy.
Foorumin käyttöohjeet.Tänään on 29.11.2003, 22:48
kilpirauhasfoorumi :: Kilpirauhasen vajaatoiminta eli hypotyreoosi :: Historiaa!!!!!!!!
ejokelaiHuomenna voi olla kaikki paremmin! Jaksamista kaikille!
Viestejä: 4

Tila: Offline

Historiaa!!!!!!!!(23.11.2003, 21:30)
HoXX!
Kirjoittelin tässä muutama päivä sitten täysin hämilläni ja nyt olen kartoittanut tilannettani. Olen siis oireillut mitä ihmeellisemmin jo yli kymmenen vuotta ja aina olen ollut joko psykosomaattinen tai paniikkihäiriöinen joita en kuiteskaan omasta mielestäni ole ollut. Katsoin siis Benin ohjelman jota kautta löysin tämän foorumin josta tunnistin monia samankaltaisia ihmisiä. Joidenkin kanssa olen lähetellyt henkilökohtaista sähköpostia ja olen yhä enemmän samaistunut teihin vajaatoimintaisiin. No niin....olen varannut ajan endogrinologille täällä Oulussa. Ainut mahdollisuus on Pasi Salmela....sain ajan 28.11 klo10.00 jota odotan todella. Mielenkiintoni heräsi koska muistin että minulta on otettu TSH-arvoja vuosien varrella valittaessani ihmeellisiä oireilujani. Ei siis mitään muuta...kilpirauhaseen viittaavia labroja!!!!!!
Esimerkkejä historiastani joita nyt sain jälkikäteen kartoitettua.....
TSH 4.12.1989 oli ollut 4.9
TSH 14.3.1992 oli ollut 4.8
TSH 18.3.2003 oli ollut 4.9
eli siis "Suomen rajoissa"
Kylmä-Kalle valaisi kuitenkin asiaa ja sanoi että tunnustettu arvo on maailmalla 2.5 joten toivon nyt löytäväni valaistuksen tähän asiaan. V:::::::::::tuttaa ihan suunnattomasti jos kaikki on ollut tästä kiinni sillä elämäni laatu on ollut todella kehnoa välillä. Toisaalta olen äärettömän onnellinen jos tästä löytyy pienintäkään apua tähän P::::::::::askaan! Kaikki ihanat ihmiset, rukoilkaa tai jotakin mun puolesta että saan vihdoinkin apua
tähän kökköön olooni sillä haluaisin elää tasapainoisesti ja muutenkin sillä kaikki muut asiani ovat hyvin. En ole itse uskovainen tai mitään mutta toki olen joutunut turvautumaan rukoukseen jos se vaikka auttaisi. Semmosta tällä kertaa!!!!! Kerron taas kuulumisiani kun saan uusia labroja tai toivottavasti saan!!!! Kyllä helepotti!!!! Siis Oululaisittain sanottuna!! Kirjoitelkaa mulle jos tuntuu siltä tai tänne foorumille...ihan miten vain!!!!!
Kaikkea ihanaa kaikille sillä tää epätietoisuus ei todellakaan ole kivaa!
Ellu
IP: Tallennettu
tatti@luukku.comOnko tauti minussa vai minun ympärillä!
Viestejä: 32

Tila: Offline

RE:Historiaa!!!!!!!!(25.11.2003, 10:45)
Tsemppiä ejokelai!!!!
Taisin jo kirjoittaakin uusista labra-arvoistani, mutta kesän lopulla mulla oli TSH 4,3 (keväällä aloitettiin 12:sta) ja olin ihan jumissa, annosta nostettiin - arvot nyt TSH 0,27 ja T4V 23, mutta vointini on hyvä. Käy kait esimerkistä, kirjoa todella on eikä todella pidä tuijottaa pelkkiin labra-arvoihin.
Mä tajuan hyvin sen, että olet rukoillut. Mä en itse kuulu edes kirkkoon, mutta rukouksia vajaatoimintatilanteessa on täältäkin päin lähtenyt yläkertaan. On se vajistunnelma sen verran kamala.
Mä hartaasti toivon, että saat apua siltä Salmelalta. Ihan kybällä!
IP: Tallennettu
ninniOnko tauti minussa vai minun ympärillä!
Viestejä: 8

Tila: Offline

RE:Historiaa!!!!!!!!(25.11.2003, 13:12)
Täällä meillä Suomessakin liikkuu erilaisia viitearvoja. Mun työterveys tuijottaa TSH viitearvoihin 0,35.5.0 (oireista riippumatta) ja taas yksityiseltä puolelta oon löytänyt tällaiset viitearvot: 0,4-4,0. Olen kans menossa torstaina (27.11.)endogrinologille täällä Tampereella, kun en ole työterveyslääkäriltäni saanut apua, et saapa nähdä, toivossa on hyvä elää.....

IP: Tallennettu

Pitkä URL lyhyemmäksi:

powerboards
Copyright © 2001-2002 PB Dev Team