kilpirauhasfoorumi
Kerro oma tarinasi!
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy.
Foorumin käyttöohjeet.Tänään on 8.9.2003, 18:30
kilpirauhasfoorumi :: Kilpirauhasen vajaatoiminta eli hypotyreoosi :: Kiitos kaikille vastanneille!!
pakkas-akkaHermotko kireällä? Jep jep jep!
Viestejä: 8

Tila: Offline

Kiitos kaikille vastanneille!!(20.8.2003, 12:33)
Juu,u...ensiksi vastaan sille joka kyseli nopeasta lääkkeen nostamisestani..koska arvoni oli noin hurjan korkealla,eikä kuulemma edes sisätautilääkäri ollut moista nähnyt,aloitettiin lääkitykseni ensin puolikkaalla tabletilla jota söin viikon,sitten kokonainen ja viikko,puolitoista ja viikko,kaksi ja viikko ja jopa kolme. Minulle tuli kolmesta näkö häiriöitä,huimausta,pahaa oloa,oloni oli todella kurja. Sisätautilääkäri lähetti minut välittömästi tietokonetomografiaan tarkistuttamaan aivolisäkkeen tilanteeni.Minulle tehtiin myös kortisoli rasituskoe ja nyt menen ensikuussa kilpirauhas ultraääneen ja koepalan ottoon.Aivolisäkkeen osalta pelkoni osoittautuikin oikeaksi.Sieltä löydettiin pieni kasvaimen alku,ja senkin tiimoilta hoidot aloitetaan ensikuussa.Liian paljon tapahtui liian nopeasti ja siinä on turhan paljon sulateltavaa kerralla.Lääkitykseni nostettiin siis liian nopeasti jotta saisin ns,yliannostuksen ja arvot tippuisivat nopeasti alas. Minähän siinä vain kärsin..joten no hätä..nyt syön siis kahta ja oloni mitä hirvein..Onneksi minulla on todella ihana mies ja ihanat lapset,ilman heitä en jaksaisi tämänkään vertaa. Lapseni ovat nyt mummillansa jatkuvasti päivä hoidossa,koska yksin en jaksa heitä hoitaa. Ja sekin masentaa koska olen huono äiti mielestäni kun en heitä pysty nyt hoitamaan.Lääkäri on määrännyt minulle myös rauhoittavia ja nukahtamislääkkeitä,mutta eipä niistä tunnu olevan apua.Perkule soikoon..olen vasta 25-vuotias ja elämäni tuntuu olevan jo nyt piloilla ja olen lääkkeiden armoilla,jippii =) Tännekin kirjoittaminen helpottaa kummasti oloa,kun täällä on toisia vastaavassa tilanteessa.On mukavaa purkaa mieltään muillekin kuin omalle miehelle..kiitos siitä!! Jaahaas,eiköhän tässä taas tätä stooria kerrakseen tällä erää..näkemisiin!! Adios Amigos,tai jotain sinne päin =)
Hepuli-Helga
IP: Tallennettu
krisse
Junior Member


mikä ei tapa se vahvistaa
Viestejä: 95

Tila: Offline

RE:Kiitos kaikille vastanneille!!(20.8.2003, 12:57)
ymmärrän tunteesi koska olen tuntenut samaa koska nuorin lapseni syntyi kun olin sinun ikäisesi, ja neljän
vuoden päästä olivat lapseni osapäivä tarhassa ja iltapäivällä leikkipuistossa koska en jaksanut yksin
olla heidän kanssaan eivät ne kyllä koskaan sanoneet etteivät ne halunneet puistoon
krisse
IP: Tallennettu
Kata
Junior Member


Onko tauti minussa vai minun ympärillä!
Viestejä: 85

Tila: Offline

RE:Kiitos kaikille vastanneille!!(20.8.2003, 19:59)
Älä kanna huonoa omaatuntoa siitä, ettet jaksa hoitaa yksin lapsiasi, ota kaikki irti hoitoavusta jota tarjotaan ja saat, ja lepäile ja "parantele" itseäsi!!!

Itse olen kahlannut tätä helvettiä läpi ilman apua (paitsi mieheni) koska äitini asuu niin kaukana, ettei hän ole päässyt apuun kuin satunnaisesti :-( Mutta hengissä ollaan ja jotakuinkin vielä selväjärkisenä... oma tilanteeni ei noin hurjalta ole kuulostanut ja olen voinut tosi huonosti, voin vain kuvitella sinun oloasi!!
Tsemppiä ja vointeja!!!

-Kata-
IP: Tallennettu
Irma
Viestejä: 18

Tila: Offline

RE:Kiitos kaikille vastanneille!!(21.8.2003, 09:33)
Hei

Jos sinulla olisi jalka kipsissä, olisi aivan luonnollista, että saisit sairaslomaa ja apua kotityössä ja lastenhoidossa. Yhtä luonnollista on se, että tarvitset nyt apua kun voimat eivät riitä.

On sentään hyvä, että voit sairastaa kotona eikä tarvitse maata sairaalassa.

Kyllä se niin on, että aikaa myöten asiat järjestyvät ja rauhoittuvat. Joskus tsemmpiä tarvitaan vähän enemmän.

Kaikkea hyvää Sinulle !
IP: Tallennettu

Pitkä URL lyhyemmäksi:

powerboards
Copyright © 2001-2002 PB Dev Team