kilpirauhasfoorumi
Kerro oma tarinasi!
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy.
Foorumin käyttöohjeet.Tänään on 12.10.2003, 21:14
kilpirauhasfoorumi :: Kilpirauhasen vajaatoiminta eli hypotyreoosi :: Missä hiukset?
Kata
Full Member


Onko tauti minussa vai minun ympärillä!
Viestejä: 103

Tila: Offline

Missä hiukset?(2.10.2003, 13:24)
Voi että sitä on sokea tai ei halua nähdä itsessä tapahtuvia muutoksia (kait jonkinlainen suojamekanismi mulla ainakin, ennen muka "niin täydellinen" heh, ja nyt sit sieltä toisesta päästä... sen jo olen tiennyt että housut koko 34 ei mene päälle, mutta että pitää jo kokoa 40 ahtaa, aaaaaaaaarghhhhhhhhh, ja kaikki tän kilpparin takia, en ole katkera, mutta kuitenkin......)

Olen lueskellut, että ihmiset valittaa kun hiukset lähtee, siihen minä olen vaan itsekseni todennut, että "onneksi minulla tuo puoli sentään kunnossa" ja kissanpas*t, mitä vielä...

Normaali kuvio: pesen hiukset, harjaan pikaisesti ja pistän kiinni, jonninmoinen sykerö päänpäälle ja sama alusta, tuota nyt kestänyt hmm. *miettii* ainakin 2 vuotta.. mutta eilen illalla avasin sykerön, föönasin hiukset (pitkät) ja jätin auki, järkytys oli suuri TUNTUI ETTÄ PUOLET HIUKSISTA PUUTTUI. Voihan pyhäjysäys.

Mitä kanssasisaret (ja veljet ) olette asialle tehneet? Siis onko jotain "rohtoja" moiseen, että hiuksia kasvaa lisää päähän, ennekuin huomaa olevansa tyyliin Juice Leskinen????

Kiiiiiiiitos.
IP: Tallennettu
AuroraOnko tauti minussa vai minun ympärillä!
Viestejä: 20

Tila: Offline

RE:Missä hiukset?(2.10.2003, 13:51)
Heh,
et taida tykätä vastauksestani, mutta sanon sen kuitenkin

>sen jo olen tiennyt että housut koko 34 ei mene päälle, mutta että pitää jo kokoa 40 ahtaa, aaaaaaaaarghhhhhhhhh, ja kaikki tän kilpparin takia, en ole katkera, mutta kuitenkin......)

Yhtä katkera täällä Lihoin älyttömästi ennen kuin sain lääkityksen, ja suurella vaivalla olen puolet saanut pois monen vuoden aikana, ja kamppailen koko ajan ettei tule lisää. Liikakiloja edelleen 10, mutta olen yrittänyt hyväksyä itseni sitten tällaisena kuin olen. En aio kuolla nälkäänkään, ja minusta tuntuu että en tule siitä niin onnelliseksi, että kannattaisi kitua määrättömästi. Pidän vain yllä aika terveellistä ruokavaliota ja yritän liikkua sen verran, että aineenvaihdunta olisi hieman vilkkaampi välillä Auttaa....ei auta....jne.

Olen lueskellut, että ihmiset valittaa kun hiukset lähtee, siihen minä olen vaan itsekseni todennut, että "onneksi minulla tuo puoli sentään kunnossa" ja kissanpas*t, mitä vielä...

>mutta eilen illalla avasin sykerön, föönasin hiukset (pitkät) ja jätin auki, järkytys oli suuri TUNTUI ETTÄ PUOLET HIUKSISTA PUUTTUI. Voihan pyhäjysäys.

Tervetuloa vähähiuksisten joukkoon! Mulla on myös puolet letistä kadonnut kuin tuhka tuuleen, ja jäljellä olevakaan ei ole yhtä elinvoimanen kuin ennen. Ties mitä puutoksia sitten on, mutta mikään ei ole tähän asti auttanut. Joten lyhensin hiukset ja otin permanenttia päälle, etten nyt ihan kamalalta näyttäisi...

>Mitä kanssasisaret (ja veljet ) olette asialle tehneet?

Piilottelu on minulla se päivän sana, vaikka ei varmaan lohduttavalta kuulosta.

>Siis onko jotain "rohtoja" moiseen, että hiuksia kasvaa lisää päähän, ennekuin huomaa olevansa tyyliin Juice Leskinen????

Ei se niin pahaksi pääse, jos tauti hoidetaan kuntoon, mutta entistä ei takaisin taida saada, jos joku tietää keinon niin kertokaa mullekin!

Aurora

IP: Tallennettu
krisse
Full Member


mikä ei tapa se vahvistaa
Viestejä: 128

Tila: Offline

RE:Missä hiukset?(2.10.2003, 19:51)
hius terapeutit ja toi vitalia josta on aiemminkin,toi vitalian maahantuoja se italialais mies sanoi että
mun hiusvaiva on hormooneista johtuvaa ja siitä koko homma mulla lähti.
huisterapeutti joka hoitaa aineilla ja hieronnalla ei millään poppakonsteilla niillä mun hiukset lähti kasvuun.
ja pesu mieluummun kampaamo tuotteilla tai vähintään sellasilla joissa ei oo silikonia eikä hartsia pitäis käyttaa
ja noi huis terapia shampoot on muistaakseni suolattomia, suola tekee kuivaks ja elottomaks.
krisse
IP: Tallennettu
Niina
Newbie


Positiivisuus luo voimia!
Viestejä: 43

Tila: Offline

RE:Missä hiukset?(3.10.2003, 19:31)
Krisse!

Oon vissiin jotenkin hitaalla, mutta en ymmärtänyt ihan varmasti, että oliko sinun mielestäsi nämä vitaliaterapeutit huuhaata ja jos oli niin mikä on se sinun hiusterapeuttisi? Olen itse menossa juuri ensi viikolla sellaiselle Vitalia-tutkimukselle ja ehtisin vielä perua, jos ei kannata.

Toivottavasti ehdit vastata mahd. pian...
IP: Tallennettu

Pitkä URL lyhyemmäksi:

powerboards
Copyright © 2001-2002 PB Dev Team