kilpirauhasfoorumi
Kerro oma tarinasi!
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy.
Foorumin käyttöohjeet.Tänään on 15.3.2004, 18:47
kilpirauhasfoorumi :: Kilpirauhasen vajaatoiminta eli hypotyreoosi :: ..Nyt meni hermot ja sen kyllä huomaa..
pakkas-akkaHermotko kireällä? Jep jep jep!
Viestejä: 21

Tila: Offline

..Nyt meni hermot ja sen kyllä huomaa..(10.3.2004, 16:36)
Siis tätä ei kyllä enää voi kukaan uskoa todeksi!! Ei kukaan!! Miksi minua kohdellaan kuin p***a kasaa? Justiinsa kun pääsinkin hehkuttamasta täällä että minut on otettu vihdoinkin vakavasti ja saan kunnollista asiantuntevaa hoitoa niin p****n marjat!!
Turhaan valvoin koko viime yön jännityksen kourissa kuullakseni tänään,että olenkin luulosairas ihminen joka on aiheuttanut itse itselleen tämän sairauden..vajaatoiminnan!!
Voitteko uskoa?
Alunperinhän mut lähetettiin tonne Meilahteen Hyvinkäältä sitä varten että siellä on asiantuntevampaa lääkärikuntaa ja saisin vihdoin ja viimein tietää kohtaloni ja tulevaisuuteni..Etenkin piti suunnitella mun jatkohoito,et mikä se tulis olemaan radiojodi vai leikkaus? Ja tätä kaikkea odotin suurella innolla ja aivan turhaan!!
Kyseinen lääkäri ei katsonut minua kertaakaan silmiin,puhutteli minua hoitajan välityksellä,keskeytti aina puheeni eikä muutenkaan antanut minun puhua mitään! Sanoinpa mitä tahansa niin hänestä se ei liity aiheeseen ja kehottaa minua pysymään siinä mistä puhutaan!! (eli hän itse)
Hänellä ei ollut edes kaikkia tietojani ja kun mainitsin mitä tiedoistani puuttuu siitä välistä niin hän kylmästi kielsi kaiken tokaisemalla sen olevan mahdotonta!! Ei minulla voi kuulemma sellaista olla!!
Hyvinkäällä minulla siis todettiin harvinaisiin sairauksiin kuuluva vajaa,että liikatoiminta,siihen vielä basedowintauti sekä kaikkien näiden vasta-aineet myös verestäni,sekä sekoittuvat oireet!! Kaikki nämä ovat siis minullla yhtäaikaa ja jatkuvasti päällä!! (En tiedä miten selittäisin sen paremmin)
Olenkin siis hänen mielestään aiheuttanut nämä sairaudet itse itselleni eikä minulla kuulemma hänestä ole mitään vikaa!! (vajaatoiminnan kuitenkin myönsi)
Minua on pompoteltu tän tiimoilta jo niin paljon (niinkuin moni teistä jo tietääkin),olen noudattanut lääkäreiden typeriä lääkekokeiluja kirjaimellisesti,tehnyt kaiken aina niin kuin on ohjeeksi annettu ja nyt tämä lekuri väittää että syön lääkkeitäni väärin ja liikaa jotta näyttäisin sairaalta!! Ja näin ollen sain itseni olemattomasti sairaaksi!! Kuka teistä ymmärtää tämän lauseen? En minä ainakaan!! Miten olen sitten alunperinkään edes sairastunut vajaatoimintaan..en ole ikinä syönyt mitään lääkkeitä??!!
Miten saan vereeni kaikki mahdolliset vasta-aineet??!! Ja ylipäätään!!
Olen täysin hermorauniona ton reissun jälkeen!! Itkettää,kiukuttaa,suututtaa,naurattaa..masentaa..en enää tiedä!!
Nyt kuitenkin hän määräsi lääkkeeni lopetettavaksi ja sain uuden ajan kuukauden kuluttua...mutta ton ukon luokse en kyllä enää ikinä mene!! Aionkin tehdä valituksen!! Sillä tuo jos mikä oli minusta todella törkeää!!!
Ja mikä parasta..mitään jatkohoitoa ei tule koskaan edes olemaankaan..
(ja labra-arvot olivat taas niin päin pyllyä kuin olla voi ja kilppari kuvaus näytti ettei rauhanen toimi enää juuri ollenkaan)mut mikäs siinä kun kerran minussa ei ole mitään vikaa ja sain itsenikin vielä sairaaksi

Kiva stoori tuli taas mut oli pakko päästä johonkin purkautumaan..lukekoon ken jaksaa

Terkkuja teille kaikille ja oikeasti parempaa onnea kuin mi ulle..voikaa hyvin..
Painajaistarinani ei pääty koskaan...

Rakkain terveisin: uupunut ja väsynyt luulotautinen pakkas-akka
Hepuli-Helga
IP: Tallennettu
elvispOnko tauti minussa vai minun ympärillä!
Viestejä: 25

Tila: Offline

RE:..Nyt meni hermot ja sen kyllä huomaa..(10.3.2004, 18:04)
Heippa!
Olipa järkyttävää luettavaa...Tee ihmeessä valitus!!! Ei anneta tuollaisen ylimielisyyden runnella!
Muuten,millaisia kilppariarvoja sinulla on ollut,kun sairastat harvinaisempaa tautia?
Voimia sinulle Pakkas-akka!
IP: Tallennettu
pakkas-akkaHermotko kireällä? Jep jep jep!
Viestejä: 21

Tila: Offline

RE:..Nyt meni hermot ja sen kyllä huomaa..(10.3.2004, 19:07)
Terppa elvis!!
No siis silloin kun vajis todettiin mulla, niin arvot olivat pilvissä (TSH 258.2)! ja vasta-aineet tietty koholla. Sitten ne arvot onkin heitellyt ääripäästä toiseen. Liikatoimintaankin mentiin ja liukkaasti,en niit arvoi muista mut lekuri totesi et harvoin niitä näkyy olevan noin hurjan alhaalla. Sitten taas vajikseen arvoilla 76.28. Ja liikaan ja taas vajaaseen... *huoh* Toissa päivänä kävin jälleen labrassa niin sitten tiietään taas missä suunnassa mennään. Molempien oireet on kaiken aikaa päällä yhtäaikaa..paleltaa ja hikoiluttaa,sydän jyskyttää,tukka lähtee,paino sahaa ees taas,iho on kuiva mutta rasvanen,väsyttää muttei nukuta,on nälkä muttei ruoka maistu yms...todella inhottava olo kun on vastakkaiset olotilat yhtäaikaa!!
että tällänen tapaus tällä kertaa...
pitääpäs pyytää ens kerralla lekurista mukaan kaikki mun arvot..ois itelläkin jotain hajua niistä ja hauska seurata sitä vuoristorataa..juuh..mut tsemppivä kaikil..
Hepuli-Helga
IP: Tallennettu
joart74Onko tauti minussa vai minun ympärillä!
Viestejä: 6

Tila: Offline

RE:..Nyt meni hermot ja sen kyllä huomaa..(10.3.2004, 20:25)
Hei Pakkas-akka!
Vaihda ihmeessä lääkäriä! Kuulostaa siltä että hän ei oikein osaa asiaansa ja inhimillinen empaattisuus häneltä puuttuu. Lääkäreitäkin on kai laidasta laitaan... Toivottavasti löydät paremman jostain. Muutenkin täytyyhän sinun Tsh-arvot saada kuntoon. On varmaan aika kuluttavaa kun ne noin vaihtelee.
Voimia sinulle paljon!
Johanna

IP: Tallennettu
kylmakalle
Super Member


Kaikki on mahdollista miehelle, jonka ei tarvitse tehdä sitä itse.
Viestejä: 472

Tila: Offline

RE:..Nyt meni hermot ja sen kyllä huomaa..(10.3.2004, 20:48)
Hei Pakkas-akka!

Sua ehkä helpottaa tieto, että et taatusti ole yksin, minäkin olen kokenut samat kuviot! Minä myös yhden sadistin mielestä aiheuttanut itselleni autoimmuunithyreoidiitin ja sitä kautta alitoiminnan

Kun luin kirjoituksesi tuli elävästi mieleen reilun vuoden takaiset tapahtumat, jotka vaikuttavat vieläkin jossain alitajunnan uumenissa, olen enemmän kun pahoillani kohtelustasi ja että jouduit samankaltaisen sadistin uhriksi.

Tiedän miltä sinusta tuntuu tai ainakin kuvittelen tietäväni. Olen toivonut ettei koskaan ikuna kuuna päivänä kohtalotovereille kävisi samoin kun mulle kävi, mutta aina vaan samat jutut toistuu....toistuu Tein tuolloin valituksen lääkärin käytöksestä ja toivoin asioihin puuttumista, mutta eihän siihen mitään parannusta tullut vaikka kaikki, joiden kanssa asiasta polilla juttelin olivat samaa mieltä kanssani siis samaa mieltä ko. lekurin kyvyttömyydestä hoitaa työtään ja kohdata potilaita.

Kun huomasin tuo törpön asenteen itseäni kohtaa vaan lisääntyvän kellon raksuttaessa eteenpäin, päätin etten voi antaa periksi vaan istun sisällä niin kauan kunnes saan lähetteet haluamiini tutkimuksiin, kysymyshän oli minun terveydestäni ja halusta saada totaalinen selvyys tilastani.

Tuo ylimielinen tohtori K Kulju ei tietenkään halunnut myöntää, että olen sairastunut mihinkään ja tarvitsen apua, keksi vaikka mitä muita syitä tilaani, jotka eivät kuuluneet mitenkään tilaani, ei edes missään kuvauksissa sellaisia syitä mainita.

Yritti tunnit ylimielisesti painostaa ja alistaa minua oman kaikki tietävän "minä olen oikeassa" asenteensa alle. Olin yhdessä vaiheessa jo niin raivona, että jos hillintäni olisi pettänyt, olisi loput voitu lukea seuraavan aamun lehdestä, onneksi kestin painostuksen.

Kun tuo typerys K Kulju ei päässyt niskanpäälle ja tavoitteeseensa, lähetti hän vaivihkaa vastaanottohenkilölle viestin, ettei halua koskaan enää nähdä minua raapimassa hänen oveaan. Lääkäri oli vaihtanut potilaan eikä toisinpäin, kuten yleensä tapahtuu.

Olin ihmeissäni kun vastaanottohenkilö sanoi: "seuraava lääkäri on sitten kunnon lääkäri", aikani keskustelin ko. tapahtuneesta vastaanottohenkilön kanssa ja lähdin kotiin ja mielestäni olin oikeassa vaikka en mikään oppinut sisätautilääkäri K Kulju ollutkaan ja ei aikaakaan kun sain vahvistuksen olleeni oikeassa, joten luota sinä myös itseesi äläkä anna tuollaisen typeryksen masentaa itseäsi.

Älä vaivu synkkyyteen, koska et varmasti ole itsellesi tuota tilaa aiheuttanut, sanokoon tuo kohtaamasi typerys mitä tahansa, älä jää kovin kauaa tuota vatvomaa ettei se saa sinussa ylivaltaa.


Älä anna tuollaisen lannistaa!!!


En teidä oletko lukenut? kirjoitin asiasta jotakin, silloin kun sain valitukseeni vastineen.
koti.mbnet.fi/thyroid/kilppari/post.php?fid=1&cat=4&pid=13


Terveisin Kylmis, joka on ennen syntymäänsä "hyllystä" valkannut itselleen huonot geenit ja ihan itse itselleen aiheuttanut autoimmuunithyreoidiitin, kilpirauhasen tuhoutumisen ja sitä kautta alitoiminnan sekä kaikki siihen liittyvät vaivat
Tsemppiä!!

Terv. Kylmäkalle
IP: Tallennettu
KatariinaOnko tauti minussa vai minun ympärillä!
Viestejä: 45

Tila: Offline

RE:..Nyt meni hermot ja sen kyllä huomaa..(10.3.2004, 23:04)

Hei Kylmäkalle,
tuosta linkistä minkä laitoit. Saman viestiketjun viimeisessä viestissä mainittiin tutkimuksesta jossa vajaatoimisten äitien lapsilla oli havaittu lieviä kehityshäiriöitä. Muistatko mistä tutkimuksesta oli kyse, linkkiä siihen en onnistunut web-linkistöstä löytämään...?

terveisin,
Katariina
Diagnoosi: kilpirauhasen krooninen autoimmuunitulehdus, Hashimoton tyreoidiitti. Ollut myös Subakuutti tyreoidiitti. Thyroksiiniannos 1mg/pvä.
IP: Tallennettu
klup
Viestejä: 12

Tila: Offline

RE:..Nyt meni hermot ja sen kyllä huomaa..(11.3.2004, 09:24)
Minusta tuntuu että monet yleislääkärit tunnistavat vain katkenneen ruumiinosan tai flunssan, kaikki muu on vähän outoa. Yksi sentään sanoi kerran, että minulla on niin kummia vaivoja ettei ymmärrä.

Erikoislääkärin luulisi sentään ymmärtävän asioista jotain. Mutta pakkas-akan saama kohtelu kuullosti kyllä ihan ala-arvoiselle. Ja tutulle...
IP: Tallennettu
tatti@luukku.comOnko tauti minussa vai minun ympärillä!
Viestejä: 49

Tila: Offline

RE:..Nyt meni hermot ja sen kyllä huomaa..(12.3.2004, 12:14)
Moi pakkas-akka!
Ihan uskomatonta väittää näitä sairauksia itse aiheutetuiksi. Sen mä ymmärrän, että mm. viinalla saa sisäkalunsa pilattua, mutta tuskinpa sä ehdoin tahdoin syöt Thyroxinia tai jotain muuta itsetuhotarkoituksissa!
Ihan täysi kusipää toi lekuri. Erittäin loukkaava.

Onko todella tilanne niin, että sait lähteä himaan ilman mitään jatkosuunnitelmia. Eihän se voi olla totta!

Mulle myös yks lekuri väitti, ettei vajaatoiminnassa voi olla hikoilua, vaikka oli. Tää oli just sellanen tilanne, että meinas multakin loppua usko itseeni. Että siis en osaa edes sairastaa oikein. Pitäs opiskella kirjasta oireet ja pysytellä niissä raameissa, niin sais kai hyväksynnän sairauteensa.

Mä tiedän myös, että kun arvot on sekaisin, niin sitä todella on itsekin ihan sekaisin ja siitä kai lääkärit vetää johtopäätöksen, että tolla on nuppi himmee. Jos jaksat, niin tee tilanteestasi ihan kirjallinen selvitys seuraavaa lääkärikäyntiä varten ja selitä myös, että sun on pakko laatia tällainen riipustus, koska muuten saattaa asiat unohtua, viittaa olotilaasi Toisin sanoen - huvittaa vähän, mutta lekuriin on joskus mentävä lakki kourassa.
Niinkuin moni on jo kirjoittanut, älä anna periksi. Vedä henkeä, mutta muista, että jos häviää taistelun, ei se sitä tarkoita, että sota olis hävitty.
Voimia tosi paljon Sulle. Muista, että meitä on monta täällä foorumilla, jotka kyllä ymmärtää sua ja on pahoillaan siitä, että sait idioottimaista kohtelua.
Mua harmittaa, että sun pitää noin hirveesti kamppailla saadaksesi itsesi kondikseen.
Tatti
IP: Tallennettu
kaarinOnko tauti minussa vai minun ympärillä!
Viestejä: 9

Tila: Offline

RE:..Nyt meni hermot ja sen kyllä huomaa..(12.3.2004, 15:11)
Moi,

Olet saanut todella huonoa kohtelua lääkäriltä. Pyydä aina kopiot itsellesi sairauskertomuksista, jotta näet mitä nämä lääkärit sinusta kirjoittavat. Jos siellä on virheellisyyksiä ja asiattomuuksia, niin silloin voit pyytää niihin kirjallisen oikaisun ylilääkäriltä. Mielestäni sinun tulisi tehdä vähintään muistutus sairaalalle kohtelustasi. Soita potilasasiamiehelle ja pyydä häneltä apua. Valitettavasti kaikilla lääkäreillä ei ole kykyä toimia potilastyössä. Sinun tulee saada asiallista hoitoa sairauteesi ja selkeät jatkosuunnitelmat miten asioiden kanssa edetään. Pyydä samalla toiselle lääkärille perusteena se, että tämä ko. lääkäri kohtelee sinua asiattomasti ja et saa tarvitsemaasi apua häneltä. Toivon, että saat avun ongelmiisi. Ei anneta lääkäreiden pomputella meitä miten sattuu.

t. Kaarin
IP: Tallennettu

Pitkä URL lyhyemmäksi:

powerboards
Copyright © 2001-2002 PB Dev Team