kilpirauhasfoorumi
Kerro oma tarinasi!
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy.
Foorumin käyttöohjeet.Tänään on 18.2.2004, 23:23
kilpirauhasfoorumi :: Kilpirauhasen vajaatoiminta eli hypotyreoosi :: Piristymistä havaittavissa???
SlowOnko tauti minussa vai minun ympärillä!
Viestejä: 7

Tila: Offline

Piristymistä havaittavissa??? (17.2.2004, 13:25)
Olen vajaatoimintaa potenut nyt jo kohta viisi vuotta. Tai siis lääkkeitä syönyt viitisen vuotta ja vajaatoimintainen ollut aiemminkin.

Talvet olleet aina todella kamalia. Tosi väsynyt olen ollut aina kesälläkin, mutta talvet suorastaan pelottivat aina etukäteen. Nyt syksyllä taas kävin lääkärillä arvoja mittauttamassa, ja niiden perusteella ei pitäisi väsyttää... vaan väsytti silti.

Meinasin jo antaa periksi ja jättää koko lääkkeet pois. Mitäpä niitä popsimaan, jos ne eivät mitenkään vaikuta olotilaani. Sitten päätin, että tutustutaanpa vielä ja tutustuin netistä hieman enemmän aiheeseen. Siispä päätin kokeilla monivitamiinivalmistetta sekä mäkikuismaa. En tiedä kumpi tehosi, mutta noin 5-6 viikkoa näiden aloittamisen jälkeen olo parani huomattavasti. Ja ihmeen kaupalla olo pysynyt melko hyvänä koko talven (siis marraskuun lopusta asti). Ensimmäinen talvi siis moneen vuoteen, kun olen jaksanut harrastaakin jotain ja muutenkin jaksanut nauttia talvesta. Enää en heräile keskellä yötä, ja muutenkin nukun ilmeisesti sikeämmin. Ja näen todella paljon unia.

Hieman pelottaa sanoa, että olo on parantunut... kun niin usein on sitten tullut takapakkia. Ja voihan olla, että valitan täällä kohta taas synkkää oloani. Tämä talvi oli kuitenkin rohkaiseva.

Tsemppiä vaan kaikille! Tiedän miten rankkaa se on ja miten tekee mieli antaa periksi. Ei kuitenkaan kannata! Olemme kaikki hieman erilaisia, ja meihin tehoaa eri asiat. Mulle näyttää toimivan tämä. Ehkä ne rankemmat neljä vuotta oli siis tarkoituksella... nyt todellankin osaan nauttia piristyneestä olotilastani! Ja teen kaikkeni, että tämä jatkuisi.

Piristävää kevättä kaikille ja tsemppiä!


IP: Tallennettu
minna_67aina jaassa!!!!!!!!!!!!
Viestejä: 11

Tila: Offline

RE:Piristymistä havaittavissa??? (17.2.2004, 17:27)
Slow;lle kiitos piristavasta viestista. Niita kaipaisi tanne useamminkin ja juuri tuollaisia missa on jotain kokeilemalla saatu positiivista tulosta aikaan.Meita on niin paljon ja jokalahtoon niin tuntuisi jollakin olevan jotain vippaskonsteja johonkin oireeseen mutta mina en niita viesteja ainakaan ole nahnyt. ja niita juuri kaipailisin miten jonkun esimerkiksi luontaistuotteen kokeilu on vaikuttanut potilaan oloon.....
Koetetaan vaan jaksaa kylla se aurinko risukasaankin viela paistaa ja piristetaan toinen toistamme......
IP: Tallennettu

Pitkä URL lyhyemmäksi:

powerboards
Copyright © 2001-2002 PB Dev Team