kilpirauhasfoorumi
Kerro oma tarinasi!
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy.
Foorumin käyttöohjeet.Tänään on 18.2.2004, 22:55
kilpirauhasfoorumi :: Kilpirauhasen vajaatoiminta eli hypotyreoosi :: Sain labratuloksia
mimmiOnko tauti minussa vai minun ympärillä!
Viestejä: 12

Tila: Offline

Sain labratuloksia(5.2.2004, 13:04)
Selvittelyn eka vaihe valmistunut, eli THS oli 0,88 ja T4V oli 13. Arvot näyttää olevan hyvät...TPO Ab pyysin itse jälkikäteen lääkäriltä, jonka sainkin, ja sen tulos tulee ensi viikolla.

Oireet on kuin kir si nimimerkin kertomuksessa autoimmuunityreoidiitin kohdalla. Siis aivan kuin omaa tekstiä olisin sieltä lukenut. Lähisuvussa ollu struumaa ja autoimmuunisairauksia on 5 kpl ainakin, muttei kilpirauhaseen liittyviä.

Synnytyksestä on kulunut vuosi ja aluksi aattelin kaiken olevan vaan vauvaväsymystä, mutta nyt olen saanut jo nukkua hyvin ja oireet jatkuu. ja niitä on ollut jo 15v. 2 kertaa on vuosien aikana arvot katsottu ja aina olleet terveyskeskuslääkärin mukaan normaalit.

Luulen, että synnytys on laukaissut jotain "liikkeelle" ja nyt aion selvittää tän jutun perin pohjin, onko jotain vai ei, tai mitä tämä on? Kyllä ihmisen täytyy muutakin jaksaa kuin istua sohvalla..

Olisin niin toivonut, että olisi jo noi tulleet arvot jotain näyttäneet. Ja sain kolesteroliarvotkin ja ne oli erittäin hyvät.

Aion varata ajan Välimäelle vielä, että joku asiantuntija analysoisi noita mun oireita ja arvoja. Mutta joku kirjoitti, ettei Välimäki ota enää lisää potilaita?? Onko yksityisellä sektorilla sama juttu? No, yritän kuitenkin soittaa Hgin Lääkäriasemalle ja kysyä.

Kommentoikaa joku noita tuloksia, jos keksitte jotain sanottavaa.

mimmi


IP: Tallennettu
Jossu*
Viestejä: 39

Tila: Offline

RE:Sain labratuloksia(5.2.2004, 13:49)
No en tiedä mikä on Välimäen tilanne nyt, mutta kaksi vuotta sitten kun yritin sinne niin en meinannut millään päästä. Otti kuitenkin kun kummatkin vanhempani käyvät siellä. (Menin yksityisesti) Mutta on kai niitä muitakin endoja Helsingissä, ainakin Helsingin lääkärikeskuksessa?!?
IP: Tallennettu
ninnikesää odottaessa, villasukkiin turvautuen....
Viestejä: 48

Tila: Offline

RE:Sain labratuloksia(6.2.2004, 14:05)
Mun mielestä tossa sun T4V:ssä olis kyllä varaa vielä nousta, et lääkityksen kokeilu vaikka ihan pienellä annoksella ei olis varmaan kovin huono juttu. Suosittelisin käyntiä endolla oirelista mukana!
IP: Tallennettu
mimmiOnko tauti minussa vai minun ympärillä!
Viestejä: 12

Tila: Offline

RE:Sain labratuloksia(6.2.2004, 20:10)
Kiitos vinkistä, sillä olo on kyllä pöppelöinen niinkuin aina, ja varsinkin muisti "katkeilee" ja unohtelen asioita, olo ei ole väsynyt sanan varsinaisessa merkityksessä, vaan vain "henkinen"väsymys ja kehon väsymys. Sydän hakkaa pienistäkin ponnisteluista, silmissä on kuiva tunne varsinkin aamuisin, ja päivälläkin joudun laittamaan tippoja. Voihan tämä tosiaan jotain muutakin olla, mutta jotenkin aina olen yhdistänyt oireet kilpirauhaseen, ja siksi kokeitakin on otettu. Aiemmin lähinnä hiusten huomattavan ohenemisen vuoksi. No, nyt odottelen TPO Ab-tuloksia ja sitten asiantuntijan puheille.

mimmi
IP: Tallennettu
mimmiOnko tauti minussa vai minun ympärillä!
Viestejä: 12

Tila: Offline

RE:Sain labratuloksia(11.2.2004, 09:35)
Soitin terkkulaan eilen varmistaakseni vielä oliko T4V varmasti tuo arvo joka oli mitattu vai T4. No sitten sainkin kuulla, että TSH olikin 1,88 eikä 0,88 niinkuin edellisen kerran minulle oli puhelimessa sanottu..Ja muistan kyllä tarkasti, että nollalla se viimeksi alkoi.

No, joka tapauksessa inhimillinen erehdyshän tuo ollut, ja hyvä kun tuli tietoon. Eli TSH 1,88 ja T4V 13.


IP: Tallennettu

Pitkä URL lyhyemmäksi:

powerboards
Copyright © 2001-2002 PB Dev Team