kilpirauhasfoorumi
Kerro oma tarinasi!
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy.
Foorumin käyttöohjeet.Tänään on 17.3.2004, 23:09
kilpirauhasfoorumi :: Kilpirauhasen vajaatoiminta eli hypotyreoosi :: Sydämen tiheälyöntisyyskohtaukset pelottavat
Tähdikki
Newbie


Onko tauti minussa vai minun ympärillä!
Viestejä: 2

Tila: Offline

Sydämen tiheälyöntisyyskohtaukset pelottavat(15.3.2004, 10:17)
Minulla todettiin kilpirauhasen vajaatoiminta sunnuntaina.Oireena olivat sydämen tiheälyöntisyyskohtaukset,joita alettiin tutkia mm.kilpirauhaskokeilla.Arvot olivat melkein vajaatoiminnan puolella, joten sain ohjeet ottaa 1/2 tablettia tyroksiinia aamuin. Tiheälyöntisyyskohtaukset ovat pelottavia. Ne vievät sängyn pohjalle, eikä kättänsäkään pysty liikauttamaan ilman olon huonontumista.Taju meinaa mennä.Kohtaukset tulevat aamuin illoin.Kohtauksen aikana lääkäri käski ottaa beetasalpaajaa.Se auttaa n. tunnissa. Kuinkahan pian tyroksiinilääkitys auttaa ja pystyn elämään normaalia elämää.Olen luullut, että tiheälyöntisyys kuuluu liikatoimintaan.Auttakaa noviisia uuden sairautensa kanssa.
IP: Tallennettu
krisse
Senior Member


mikä ei tapa se vahvistaa
Viestejä: 243

Tila: Offline

RE:Sydämen tiheälyöntisyyskohtaukset pelottavat(15.3.2004, 17:43)
jos on pumpun kanssa ongelmia jatka huomisesta aamusta alkaen vain puolikkaalla tai jopa mieluummin neljännes tabletilla. itse suosittelisin oman lääkärini ohjeilla sitä neljännestä ensin pariviikkoa ja sitten puolikasta pari viikkoa sillä lailla estetään lääkäreiden mukaan sydän ongelmat
krisse
IP: Tallennettu
Tähdikki
Newbie


Onko tauti minussa vai minun ympärillä!
Viestejä: 2

Tila: Offline

RE:Sydämen tiheälyöntisyyskohtaukset pelottavat(16.3.2004, 10:45)
Minulla oli ongelmana nopealyöntisyyskohtaukset jo ennen lääkityksen aloittamista! Lääkitys aloitettiin 3 päivää sitten ja yritän kysyä kuinka nopeasti tyroksiini mahtaa vaikuttaa?Eli koska mahdan olla työkykyinen? Otan 0,1 mg:n tabletista 1/2 aamuisin.Toivon siis että tyroksiini poistaa kohtaukset, eikä lisää niitä.Olen todella pulassa niiden kohtauksien vuoksi, koska ne vievät melkein tajun.Lääkäri on sanonut niiden olevan vaarattomia,mutta onkohan näin? TSH oli 6,5 ja T4V 13,5.
IP: Tallennettu

Pitkä URL lyhyemmäksi:

powerboards
Copyright © 2001-2002 PB Dev Team