kilpirauhasfoorumi
Kerro oma tarinasi!
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy.
Foorumin käyttöohjeet.Tänään on 19.3.2004, 21:51
kilpirauhasfoorumi :: Kilpirauhasen vajaatoiminta eli hypotyreoosi :: Sydämentykytyksiä
MaripoOnko tauti minussa vai minun ympärillä!
Viestejä: 2

Tila: Offline

Sydämentykytyksiä(18.3.2004, 10:06)
Olen kilpirauhasen vajaatoimintaa n. 10 vuotta sairastanut nainen. Aikanaan kun vajaatoiminta todettiin en kärsinyt mistään erityisistä oireista. Lääkitys on ollut tähän asti suht' kohdallaan, koska arvot ovat pysyneet pieniä heilahduksia lukuunottamatta viitearvojen sisällä, eikä mitään oireitakaan ole aiemmin ollut.
Kunnes nyt n. parin viikon ajan on tuntunut että sydän lyö välillä tosi kiivaaseen tahtiin ja välillä tuntuu kuin lyöntejä jäisi välistä. Oireet alkoivat siten että niitä tuntui ensin kerran-pari päivässä, mutta nyt tällä viikolla vaivaa on ollut ihan koko ajan.
Huomenna olisi labraan meno, joten tuloksista varmaan sitten selviää onko kilppariarvoissa jotain pielessä, mutta toivoisin kommentteja ja kokemuksia sellaisilta jotka ovat ko. vaivasta kärsineet.
IP: Tallennettu
IrmaVäsy
Viestejä: 33

Tila: Offline

RE:Sydämentykytyksiä(19.3.2004, 10:25)
Hei

Just kuin mulla !

Olen myös syönyt lääkkeitä vuodesta 1993 kesäkuusta. Viime keväänä havaittiin että lääkitystä pitää nostaa, TSH oli 4,9. Meni pari kuukautta ja tuli rytmihäiriöitä. Vähensin lääkettä ominpäin. Oireet meni pikkuhiljaa ohio, mutta tulivat takaisin ja silloin vajaatoimintaa taas.
Tämän jälkeen rytmihäiriöiden esiintyessä olen lisänyt hieman lääkitystä.
Nyt on taas edessä sama, en kyllä uskalla ilman verikoetta lisätä lääkettä.

Kävin kardiologillakin, koska haluttiin varmistaa mistä oli kyse. Kammion lisälyöntejä on paljon, mutta ne ei kuulema ole vaarallisia. Olo on kuitenkin aina silloin kaamea, joten ei se nyt voi luonnollista olla.

Pitäisi lähteä taas lääkäriin.
Olisi kiva kuulla, mitä sinulle oheeksi annetaan.

IP: Tallennettu
MaripoOnko tauti minussa vai minun ympärillä!
Viestejä: 2

Tila: Offline

RE:Sydämentykytyksiä(19.3.2004, 11:58)
Onpa mukava kuulla että jollakin muullakin on samaa ongelmaa. Hetken jo ajattelin että olen luulosairas. No tänään kävin sitten lääkärillä ja labrassa + sydänfilmissä, tuloksia saan ensi viikolla. Onneksi oli sellainen lääkäri joka otti asian vakavasti. Ilmoittelen sitten minkälaisia tuloksia sain. Hyvää viikonloppua kaikille!
IP: Tallennettu

Pitkä URL lyhyemmäksi:

powerboards
Copyright © 2001-2002 PB Dev Team