kilpirauhasfoorumi
Kerro oma tarinasi!
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy.
Foorumin käyttöohjeet.Tänään on 1.2.2004, 18:47
kilpirauhasfoorumi :: Kilpirauhasen vajaatoiminta eli hypotyreoosi :: Terkkuja pöpilästä ;)
pakkas-akkaHermotko kireällä? Jep jep jep!
Viestejä: 18

Tila: Offline

Terkkuja pöpilästä ;)(16.1.2004, 21:04)
Juupati juu! Tääl on tullu monet kertaa valiteltua kurjasta olosta yms.. Kerrataan siis alusta pikasesti niille jotka minuu ei vielä täällä tiiä
Eli toukokuussa -03 todettu hurja vajaatoiminta (TSH 258.2)ja vasta-aineetkin rajusti koholla. Joskus elokuun paikkeilla pomppas liikatoiminnan puolelle ja silloin todettiin myös Basedowintauti. Thyroxin lopetettiin ja tilalle Tyrazoli? ja beetasalpaajat. Tuli masennusta ja muutenkin olo senkus huononi ja täällä silloin masennuksesta jotain höpöttelinkin
Menin nyt uudestaan lekuriin valittelemaan kun olo ei yhtään parane ja mieliala senkus laskee vaan kaiken aikaa..(paino nousee,hiukset irtoo yms..)Niinpä lekuri lykkäsi sitten lähetteen pöpilään jossa voisin levätä muutaman päivän. Siellä sitten tekivät heti uudestaan kilppari testit ja kuinkas ollakaan,ollaan taas vajaatoiminnalla arvolla TSH 76.80!!
Mikä olikaan taas tarinan opetus?
Nyt sitten mussutan uudestaan Thyroxinia ja mieliala lääkkeitä!! Tää lääkäreiden touhu on jotain ihan uskomatonta!! En ees tiiä mitä sanoisin enää..Mutta näin..Tällänen tarina tällä kertaa!! Uskokaa siis vaan kaikki aina mitä lekuri sanoo =)Lääkärit ovat aina oikeassa =)
Jeps,mutta parempaa vointia ja parempaa onnea teille muille..itse rämmin tässä helvetin suossa luultavasti koko lopun ikäni =)) Juuh.. Niin ja jatkan käyntejä psykiatrilla HUI HAI...
Hepuli-Helga
IP: Tallennettu
kylmakalle
Super Member


Kaikki on mahdollista miehelle, jonka ei tarvitse tehdä sitä itse.
Viestejä: 428

Tila: Offline

RE:Terkkuja pöpilästä ;)(16.1.2004, 21:42)
Moi Pakkas-akka (pitkästä aikaa)

Muistatko mitä sulle vastasin, kun kyselit tästä tilastasi taannoin?

Kerro nyt ihmeessä lekurin nimi, että kaikki osaavat sitä varoa!!!! Ei lollaselle lääkärille voi kukaan mennä, ööömm, masokistit ehkä, ei muut!!

Tsemppiä!!

Terv. Kylmäkalle
IP: Tallennettu
tatti@luukku.comOnko tauti minussa vai minun ympärillä!
Viestejä: 44

Tila: Offline

RE:Terkkuja pöpilästä ;)(19.1.2004, 14:47)
Joopatijoo pakkas-akka!
Kai sä sen tiesit, että takavuosina kilpirauhasvaivaisia kuulemma hoidettiin pöpilässä, kun ei kilpirauhashormoonista mitään tajuttu. Olipas onni, että pöpilässä otettiin uudet kokeet. Toi TSH on sulla ihan hirvee mennentullen, mulle ittelle tulee pahat oireet, jos arvo alkaa lähennellä 5:ta!
Olikse tosiaan niin, että sut pöpilään lähettänyt lääkäri ei pyytänyt käymään labrakokeissa, vaan pisti sut suoraan lähete kainalossa menemään? Un-****ing-believable!
Tääkin tarina vahvistaa mun käsitystä siitä, että kaikki masennusta tms. valittavat pitäis järjestään pistää kilpirauhaskokeisiin.
Yritä vaan pakkas-akka kestää, mutta jotenkin olettaisin, että kun ne sun vaihtelut on niin rankkoja, saattaa olla niin, ettei se oikea hormoonitaso ihan heti löydy. Ajattelin vain, että on tainnut toi vajis tehdä kaikenlaista elimistössä ja siitä toipuminen kestää samoin.
Mutta zemppiä todella paljon Sulle - enkä mä oikein usko, että sä ihan pöpiläkypsässä kondiksessa olisitkaan!
IP: Tallennettu
krisse
Senior Member


mikä ei tapa se vahvistaa
Viestejä: 212

Tila: Offline

RE:Terkkuja pöpilästä ;)(19.1.2004, 15:21)
tervetuloa takaisin pakkasakka onkin ollu ikävä.

jos tollanen huilaamaan laittaminen tehdään oikein se on monessa tapauksessa hyväkin päästä relaamaan kunnolla.

mutta onneksi sait siellä asianmukaisen kohtelun ja siitä pääsee vain eteenpäinjotenkin vaan tuntuu että kun yhestä pääsee on vähän aikaa tasottua kun uudet haasteet alkaa.

onnea uudelle ajalle
krisse
IP: Tallennettu

Pitkä URL lyhyemmäksi:

powerboards
Copyright © 2001-2002 PB Dev Team