kilpirauhasfoorumi
Kerro oma tarinasi!
Moi yllapito, sinulla on yhteensä 0 viestiä.


Tänään on 15.11.2003, 22:04
kilpirauhasfoorumi :: Kilpirauhasen vajaatoiminta eli hypotyreoosi :: Uusi tulija
TelluOnko tauti minussa vai minun ympärillä!
Viestejä: 1

Tila: Offline

Uusi tulija(13.11.2003, 13:40)
Moi!

Olen "sairastanut" kilpirauhasen vajaatoimintaa kohta 10 vuoden ajan. Maanantaina satuin avaamaan television ykköseltä Benin ohjelman aikaan. Olin aivan innoissani, että he tekivät ohjelmaa juuri itseeni liittyvästä sairaudesta. Kerrankin!
Mun sairauteni huomattiin käydessäni lääkärintarkastuksessa opiskelupaikkaa varten. Lääkäri rutiinin omaisesti tutki kilpirauhasen, kysyi vointiani ja oireitani. En itse ollut havainnut mitään poikkeavaa olossani, mitä nyt kovin olin ollut väsynyt. Väsymyksen laitoin rankan kesätyön ja kuuman kesän piikkiin. Tästä lääkärikäynnistä alkoi erilaiset tutkimukset, kunnes sain diagnoosin. En ikinä aikaisemmin ollut kuullut koko taudista ja olin hämilläni. Mitä tämä on, mitä se tarkoittaa tulevaisuutta ajatellen jne??? Hirveästi en lääkäriltäni saanut kysymyksiin vastauksi, vaan laukkasin kirjastossa lainaamassa lääkärikirjoja ja perehdyin tautiin.
Nykyinen tilani on ihan hyvä ja lääkitys tasapainossa. Ennen nykyistä tilannetta on lääkitystä muutettu monia kertoja, meni ainakin 5 vuotta ennen kuin tasapaino löytyi, mielentila on heilunut laidasta laitaan, ihmeellisiä puutumisia ilmennyt, aina paleli ja kuukautiskierto heilui miten sattuu. Koen silti olevani täysjärkinen ja hyvin voiva. Luotan tulevaisuuteen, olen sinut tautini kanssa, vaikkakin joka vuosi oppii jotain uutta.
Mutta se miksi kirjoitan on se, että maanantain ohjelmaa katsoessani sain tietää tästä foorumista. Tämä on LOISTAVA paikka viestitellä puolin ja toisin omista kokemuksista liittyen kilpirauhassairauteen. Olen huomannut, että koskaan ei tiedä tarpeeksi asioista. Jospa täältä saisin uusia ulottuvuuksia omaan "sairasteluun" ja hyvinvointiin.

Hymyä huuleen ;D
IP: Tallennettu
anne
Full Member


Onko tauti minussa vai minun ympärillä!
Viestejä: 138

Tila: Offline

RE:Uusi tulija(13.11.2003, 14:43)
Moi Tellu!

Tervetuloa! Kiva, että löysit nämä sivut. Ainakin minun mielenterveydelleni täällä käynnit ovat olleet todella tärkeitä; olen huomannut etten olekaan niin luulosairas kuin olen luullut.
IP: Tallennettu

Pitkä URL lyhyemmäksi:

powerboards
Copyright © 2001-2002 PB Dev Team