kilpirauhasfoorumi
Kerro oma tarinasi!
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy.
Foorumin käyttöohjeet.Tänään on 15.1.2004, 18:43
kilpirauhasfoorumi :: Kilpirauhasen vajaatoiminta eli hypotyreoosi :: Vai että tulehdus, -ttu -kele!
matti-Ja jos vaietun suuni joku vaientaa, sillä huutaa kansa, sata miljoonaa
Viestejä: 7

Tila: Offline

Vai että tulehdus, -ttu -kele!(15.1.2004, 09:14)
Nyt mun lääkäri menetti mun uskon siihen! TSH 5,76 ja T4V 13,8, joten ne sisätautilääkärin kans tuli siihen tulokseen et tulehdus olis päällänsä! Voiko tulehdus kestää puol vuotta jonka ainaki muistelen oireilleeni?? Uusintakokeisiin nyt sit 27. päivä... Oireitakin löysin listata 15 kappaletta. Kilppari on vähä turvoksissa molemmin puolin(UÄ) ja oikeelta löyty ryhmyjä. Mä en jaksa!!!!!!!!!!!!!!

No mut nyt täytyy mennä lyömään päätä seinään.

Heippa!
IP: Tallennettu
matti-Ja jos vaietun suuni joku vaientaa, sillä huutaa kansa, sata miljoonaa
Viestejä: 7

Tila: Offline

RE:Vai että tulehdus, -ttu -kele!(15.1.2004, 09:24)
Nii ja avomieski sano et mun pitää luottaa lääkäriin ku kyllähän ne tietää. Uskonko nyt miestä ja lääkäriä vai itseäni ja Teitä? Pitääkö sen kilpparin lakata kokonaan toimimasta ennenku ne antaa meille lääkkeitä? Aattelin et katotaan nyt vielä sen kerran jos tää oliski ohimenevää(??), mut sit olis kyl jo pakko pystyä lähtee mukaan elämään.
IP: Tallennettu
kir si
Junior MemberViestejä: 54

Tila: Offline

RE:Vai että tulehdus, -ttu -kele!(15.1.2004, 10:00)
Ei muutaku jossei täält saa lekurilta reseptiä niin Tallinnaan! Eilen katoin jotain ohjelmaa jonka nimee en kattonu ... siinä annettiin ymmärtää et Tallinnast saa helpommin reseptejä.
IP: Tallennettu
ninnikesää odottaessa, villasukkiin turvautuen....
Viestejä: 30

Tila: Offline

RE:Vai että tulehdus, -ttu -kele!(15.1.2004, 14:00)
Tuolla tsh arvolla pitäis kyllä aloittaa lääkitys jos oireilet. Kilpparitulehdushan voi olla muös krooninen, et ei se välttämättä mihinkään häviä. Itselläni ainakin tulehdus "ruhjoi" kilpparia niin, että vajaatoimintainen olen lopun ikääni. Älä usko sitä miestäsi ja lääkäriä. Ne ajat on jo ohi, kun lääkärin sana oli jumalasta seuraava....
IP: Tallennettu
krisse
Full Member


mikä ei tapa se vahvistaa
Viestejä: 194

Tila: Offline

RE:Vai että tulehdus, -ttu -kele!(15.1.2004, 17:23)
vaihda lääkäriä jos et muuten saa apua ja mene yksityiselle kilpirauhaseen perehtyneelle lääkärille jos vaan mahdollista ja ota kaikki dokumentit mukaan,tulehduksesi on varmaan kroonista laatua ja se on erilainen akuutin tulehduksen kanssa koska kroonisen aiheuttaa geenivirhe ja se usein on syy vajaatoimintaan ehdottomasti lääkityksen aloittamisen arvoinen tila joka todennäköisesti tulee vaan pahentumaan ilman thyroksiinin aloittamista
krisse
IP: Tallennettu

Pitkä URL lyhyemmäksi:

powerboards
Copyright © 2001-2002 PB Dev Team