kilpirauhasfoorumi
Kerro oma tarinasi!
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy.
Foorumin käyttöohjeet.Tänään on 8.9.2003, 18:21
kilpirauhasfoorumi :: Kilpirauhasen vajaatoiminta eli hypotyreoosi :: Vielä omituisista oireista
soikkuli
Junior Member


Parempia aikoja odotellen!
Viestejä: 56

Tila: Offline

Vielä omituisista oireista(1.9.2003, 15:51)
Kun tämä kilpparin vajaatoiminta kuulostaa aiheuttavan mitä omituisempia oireita, onkos kellään ollu seuraavia:
heikentynyttä hajuaistia tai käsien punoitusta?
Mulla joskus vuosia sitten eräs lääkäri kiinnitti huomiota mun punaisiin näppeihin ja epäili silloin alkavaa reumaa, mutta asia jäi sikseen.
Ja jos on ollut, niin onko thyroxin sitten parantanut tällaisia oireita...
Jaksamisiin, Soikkuli!
IP: Tallennettu
NiinaPositiivisuus luo voimia!
Viestejä: 33

Tila: Offline

RE:Vielä omituisista oireista(2.9.2003, 21:45)
Minulla on kuulo heikentynyt, etenkin matalat äänet.
IP: Tallennettu
kir si
Viestejä: 34

Tila: Offline

RE:Vielä omituisista oireista(3.9.2003, 08:12)
mulla on kans kuulo heikentynyt työpaikkalekurin testeissä, kyllä sellaselta alueelta että olettivat sillon sen johtuneen melusta. normaalissa elämässä en sitä huomaa...se on kai niin vähän.
onko muilla puhalluskokeessa ulospuhalluksessa vajaavaisuutta? mulla on ollu vuosia. tuli sekin ilmi työpaikkalääkärissä noin 96. Keuhkoahtaumaa? Vai johtuuko sekin kilpparista kun kert on hengitysvaikeuksiakin listattu kilpparin oireiksi?
kirsi
IP: Tallennettu
soikkuli
Junior Member


Parempia aikoja odotellen!
Viestejä: 56

Tila: Offline

RE:Vielä omituisista oireista(3.9.2003, 09:08)
Aika jännä, mulla kun tuntuu että kuulo on tullut herkemmäksi.
Mutta tuosta nenäongelmasta oli joskus puhetta että muillakin oli sitä tukkoisuutta, muttei sitten kai hajuaistin heikentymistä. Ehkä se nyt ei sentään liity tähän kilppariin, vaan on jotain muuta
Jaksamisiin, Soikkuli!
IP: Tallennettu
jaakkleOnko tauti minussa vai minun ympärillä!
Viestejä: 7

Tila: Offline

RE:Vielä omituisista oireista(3.9.2003, 09:27)
Hei,

minulla oli 5v. sitten sellaista huimausta, että illalla nukkumaan mennessä, petiin asettumisen jälkeen alkoi huimata ja toisessa korvassa suhisi sekä sydämen lyönnit takoivat korvakäytävässä niin, ettei nukkumisesta tullut mitään. Lisäksi alkoi samanaikaisesti särkeä selkää siten, että lopulta tuntui siltä kuin vanne olisi kierretty rintakehän ympärille ja kiristetty. Tähän oli pakko ottaa joka yö Buranaa, että sai nukuttua. Yleensä tämä "iltaohjelma" keski 2-3 tuntia ennenkuin rauha tuli.

Työpaikkalääkäri lähetti röntgeniin, jossa tehtiin pään varjoainekuvaus ja neurologin tulkinnan jälkeen päässä ei ollut mitään poikkeavaa. Kuulo sen sijaan oli toisesta korvasta huonontunut ja huimausten sanottiin johtuvan jostakin mahdollisesta tasapainohäiriösairaudesta (en muista nimeä), johon ei ole lääkitystä eikä hoitoa (niinpä!). Tosin nämä oireet loppuivat vuosiksi, mutta taas tänä kesänä kuulin toisesta korvasta jo samanlaista sydämensykkeen tahtista lyöntiä ja suhinoita; onneksi vain hetkellistä.

Sain virtsatietulehdukseen Trimopan nimistä lääkettä, jonka seurauksena vietin yhden yön ensiavussa kun pyörryin kotona ja löin pääni. Olisiko kilppari herkistänyt/sotkenut jotenkin lääkkeen vaikutuksen tai sitten olen vain yliherkkä muuten sille. Tätä pissitulehdusta minulla ei olekaan ollut sitten ala-astevuosien, jolloin olivat maanvaiva, samoin kuin angiinat (nielurisat sittemin leikattu). Korvatulehduksenkin sairastin äskettäin.

Taitaa tässä tulehtua kohta kaikki - ja ainakin välit lääkäreihin, jos ei ala pian tapahtua!!!
IP: Tallennettu
soikkuli
Junior Member


Parempia aikoja odotellen!
Viestejä: 56

Tila: Offline

RE:Vielä omituisista oireista(4.9.2003, 10:34)
Nyt parin viikon ajan (jonka syöny thyroxinia) mulla muuten on melkein päivittäin puristanu lihasta?? sydämen kohdilla ja jalat puutuu ja vetää/kihelmöi kans melkein joka päivä/yö.
Olihan näitä ennenkin, mutta harvakseltaan ja nyt kokoajan...sattumaako, eikai nämä nyt tosta lääkityksestä johdu (kun on ollu aiemminkii) tosin sitä ihmettelen kun näin usein nyt vaivaavat.
Ja toi pistäminen tuolla rinnassa pelottaa (kestää muutamasta minuutista jopa puoleen tuntiin ja pahenee kun vetää henkeä, ja mä aina pelkään että meinaako se ottaa sydämestä mutta ohi se aina on menny) onko ne lihakset jotenkin jumissa, vai mitä tää on
Jaksamisiin, Soikkuli!
IP: Tallennettu
kir si
Viestejä: 34

Tila: Offline

RE:Vielä omituisista oireista(4.9.2003, 12:37)
no niin puhelinaika lääkärille oli: tuloksena vastaanottoaika ja mahdollinen keuhkokuva...
Arvot on nyt ok. ( T4V ja tsh ) mutta vasta-aineet edelleen noin 125 ( raja 10 ) ja oireista löytyy...
itseasiassa tuntuu ihan hyvältä lääkäriltä. ( vaikka terv.keskus ).
IP: Tallennettu
Kata
Junior Member


Onko tauti minussa vai minun ympärillä!
Viestejä: 85

Tila: Offline

RE:Vielä omituisista oireista(7.9.2003, 12:01)
Mä tulen hulluksi tähän flunssaan, lievänä versiona tätä kestänyt 2 viikkoa ja pahana 6 päivää (kuumetta joka päivä, alkuun jopa 39, nyt 37.5 kieppeillä)

Hain eilen antibioottikuurin, oli resepti "varmuudeksi", joten käytin sen, vaikka ei angiinaa ollutkaan. Ja yöllä sit pukkas silmätulehduksen kaiken tän lisäksi!

Olo on ihan sekava, huimaa koko ajan ja olen "pökerryksissä", jos jotain koettaa tehdä, niin pulssi takoo huippulukemia. (alkuviikosta lepopulssi 120-130, nyt onneksi jo rauhallisempi.)

Voiko thyroxin muiden lääkkeiden ohella tehdä tätä sössö oloa??? En älynnyt lääkäristä kysyä yhteisvaikutuksia näille lääkkeille. Korvakin on tinnittänyt jo 3 päivää.
Penisiliiniä (V-PEN MEGA) olen syönyt siis eilisestä. Onko kokemuksia miten nopeasti sen pitäisi ruveta vaikuttamaan?

No nii.. päivällä oli tosi kuumeinen olo, kuvittelin sen jo olevan yli 38... 35.7 näytti mittari, vaikka mittaisin 3 kertaa (sellanen vanhanaikainen pappamalli mittari )
Uskomatonta, mutta joskus aiemmin täällä lueskelin, että vastaavaa on moni kokenut. Et näin...
IP: Tallennettu

Pitkä URL lyhyemmäksi:

powerboards
Copyright © 2001-2002 PB Dev Team