kilpirauhasfoorumi
Kerro oma tarinasi!
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy.
Foorumin käyttöohjeet.Tänään on 29.11.2003, 22:48
kilpirauhasfoorumi :: Kilpirauhasen vajaatoiminta eli hypotyreoosi :: Yötyö
mapeEikö koskaan niinkuin ennen
Viestejä: 3

Tila: Offline

Yötyö(25.11.2003, 05:43)
Tässäkun nyt olen seuraillut teidän kaikkien muiden kohtalotovereiden kirjoituksia, huomasin kuitenkin, ettei yhdestä aiheesta ole ainakaan vielä käyty minkäänlaista keskustelua; eli yötyöt.
Itse olen työskennellyt samassa työpaikassa yli 6 vuotta ja teen tällähetkellä enimmäkseen yövuoroja. Työssä ei todellakaan ole mitään valittamista, sillä rakastan työtäni, mutta toisinaan tämä yövalvominen käy voimille, varsinkin kun sattuu hiljasia hetkiä, eikä asiakkaita näy missään. Ei välttämättä moneen tuntiin ja sitten sitä vaan istutaan päätteellä ja tehdään rästiin jääneet paperityöt. Aina ei kyllä ole edes niitä, ja sitten sitä vaan valvotaan.
Meillä kun vielä työskennellään yksin, ja jos ei ole ruokaravintola tai yökerho auki, ei välttämättä näe ristin sielua ennenkuin siivoojat tulee töihin.(Olen siis töissä hotellissa vastaanottovirkailijana.)
Haluaisinkin tietää onko minulle ketään kohtalotoveria?

Tänään on ensimmäinen yövuoro tällä viikolla ja neljä vielä jäljellä. Ensimmäinen on yleensä aina rankin kun sitä yrittää kääntää unirytmin ja koko kroppa on yleensä totaalisen sekaisin kun ei ole mitään säännöllisyyttä työvuoroissa. Joskus saattaa olla peräkkäisinä päivinä aamu-ilta- ja yövuoro! Kyllähän sitä ihminen kaikkeen tottuu, mutta on sitä vaan tämän sairauden myötä huomannut elimistössä niin paljon erilaisia muutoksia, että kun ei enään tiedä johtuuko se näistä yövalvomisista vai kilpirauhasen vajaatoiminnasta...

-mape-IP: Tallennettu
piisamiOnko tauti minussa vai minun ympärillä!
Viestejä: 10

Tila: Offline

RE:Yötyö(25.11.2003, 12:25)
Mape! Sua voisi kiinnostaa tämä: terveyskeskuslääkärini oli huolestunut siitä, että kilpirauhaspotilas saa usein vaivoikseen diabeteksen. Olethan varovainen - luin jostain ihan äskettäin, että valvominen altistaa myös diabetekselle, aineenvaihdunta on näes lujilla. Olet tavallaan riskialtis kahdestakin syystä. Käy konsultoimassa jotakuta asiantuntijaa, joka osaisi neuvoa ruokailuun liittyviä seikkoja sun tapauksessa.
IP: Tallennettu
Niina
Junior Member


Positiivisuus luo voimia!
Viestejä: 61

Tila: Offline

RE:Yötyö(25.11.2003, 23:15)
Mä en ainakaan enää pystyisi tekemään yötyötä. Uni on niin tärkeää minulle ainakin. Jos mitenkään olisi mahdollista, sinuna hankkiutuisin toiseen työpaikkaan tai yrittäisin saada vähennettyä öitä.
IP: Tallennettu
mapeEikö koskaan niinkuin ennen
Viestejä: 3

Tila: Offline

RE:Yötyö(26.11.2003, 03:11)
Olen ajatellutkin käydä jonkunmoisen tohtorin juttusilla aiheesta, mutta saa nähä milloin sitä taas saa aikaseksi.. Heti ensi viikollahan tuota voisi yrittää, kun on taas päivävuoroja ja elimistö suht ok.

Jaksamisia kaikille

-mape-
IP: Tallennettu

Pitkä URL lyhyemmäksi:

powerboards
Copyright © 2001-2002 PB Dev Team