kilpirauhasfoorumi
Kerro oma tarinasi!
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy.
Foorumin käyttöohjeet.Tänään on 15.8.2003, 23:07
kilpirauhasfoorumi :: Kilpirauhasen vajaatoiminta eli hypotyreoosi ::
mimi
Newbie


Onko tauti minussa vai minun ympärillä!
Viestejä: 1

Tila: Offline

(9.8.2003, 10:27)

onko teillä muilla silmien kirvelyä.punoitusta,turvotustakin jonkin verran.
itselläni ollut jo pitkään ajoittain , välillä on hetken aikaa hyvä mutta sitten alkaa taas kutina ,kirvely ja punoitus,käytän vuodessä noin kymmenen kuurin verran antibioottitippoja tätä on kestänyt oikeastaan koko ikäni,lapsena en saanut syksyllä mennä välitunnilla ulos kun tuuli tulehdutti silmäni,on pahempia kausia ja parempia.
kilpirauhasvaivoja on myöskin ,voisivatko liittyä yhteen.
olen viisitoista vuotta syönyt diureetteja turvotuksiin jotkaon mahtavat etenkin kasvoissa,kukaan ei ole sen tarkemmin koskaan tutkinut kilpirauhasen osalta kuin kerran on otettu arvoja TSH 2,5 T4V 9 mahtaisiko tuo T4v olla alarajoilla.ihmelleten myöskin sitä että syön todella vähän ,en rasvaa ollenkaan,ja silti minuun on hissukseen tullut 5 kiloa lisää,ja syöminen on muutenkin vaikeata vatsa turpoaa jo pienestäkin määrästä.
puolisen vuotta sitten minulle tuli yllättäen rajut lonkkavaivat,ensin toinen lonkka oli niin kipeä etten pystynyt siihen varaamaan, viikon päästä meni toinenkin lonkka,sitten ilon liikkumattomana kolme kuukautta ,muuta eivät löytäneet kuin suurentunut lasko 11 aloi sitten itse väkisin kivuista huolimatta kävelemään ja kuntouttamaan jalkojani ja puolen vuoden uurastuksen jälkeen olen jo liikuntakykyinen,vielä vihlomosia on silloin tällöin.
nyt kun olen täälä sivuilla pyörinyt niin huomaan että nivelkivut ja kilppari saattavat olla yhteydessä
ruumunlämpöni ei aamuisin nouse aina edes 36 mahtaako olla merki vajaatoiminnasta
IP: Tallennettu
InkeriOnko tauti minussa vai minun ympärillä!
Viestejä: 23

Tila: Offline

RE:(9.8.2003, 11:06)
Mielestäni oireet ovat selvästi hypotyreoosiin kuuluvia. Mene endokrinologille - yleislääkärit ovat todellakin pihalla kilpirauhasasioissa.
IP: Tallennettu

Pitkä URL lyhyemmäksi:

powerboards
Copyright © 2001-2002 PB Dev Team