kilpirauhasfoorumi
Kerro oma tarinasi!
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy.
Foorumin käyttöohjeet.Tänään on 5.4.2004, 21:51
kilpirauhasfoorumi :: Kilpirauhasen vajaatoiminta eli hypotyreoosi :: ottaa kaaliin
klup
Viestejä: 23

Tila: Offline

ottaa kaaliin(3.4.2004, 18:58)
Viestini meni väärään foorumiin, sillä halusin vai yleisesti pulista siitä, että minua ottaa päähän! Tässä viestini!mua vituttaa!(3.4.2004, 18:53)
Ei mua oikeasti vituta nämä viestit täällä,vaan se tietämättömyys, joka nämä aiheuttaa! Eli siis lääkäreiden tietämättömyys kilpirauhassairauksista! Miten voi olla totta, että lääkärit eivät tunne näitä asioita, vaikka me maallikotkin tunnemme ne näin hyvin? Onko lääkörikoulutus jotenkin vajavaista vai missä on vika? En ymmärrä? Kertokaa joku?
IP: Tallennettu
maiju
Junior Member


Onko tauti minussa vai minun ympärillä!
Viestejä: 80

Tila: Offline

RE:ottaa kaaliin(3.4.2004, 19:53)
Moi,

samaa olen minäkin monesti ihmetellyt. Yksi sisätautilääkäri kerran totesi, että sisätaudit ovat hankala alue, koska kaikki vaikuttaa kaikkeen. Kai se kilpparisairauksien kohdalla on sitten erityisen hankalaa. Tai siis osalla potilaista. Osallahan ei ole taudistansa minkäänlaisia oireita ennen diagnoosia eikä myöskään hankaluuksia lääkityksen aikana. Onnelliset he...

Maailmassa on tietysti valtavasti erilaisia sairauksia ym., jotka lääkärien täytyy hallita. Siksi on tietysti ymmärrettävää, etteivät he voi kaikkea omaksua ja tietää. Se kyllä ihmetyttää, että muiden potilaiden kanssa jutellessa paljastuu paljon sellaisia yhteisiä oireita ja muita, joista kirjat - ja useimmat lääkärit - eivät tunnu tietävän yhtään mitään. Kukahan tämän harmaan tiedon keräisi? Tai tutkisi, onko oireilla todistetusti yhteys kilpparivaivoihin?
IP: Tallennettu
klup
Viestejä: 23

Tila: Offline

RE:ottaa kaaliin(4.4.2004, 00:33)
Jep.
Juuri sitä minäkin tässä pällistelen, että mikseivät tajua. Ymmärrän kyllä, että oireita on moneksi, mutta miksi ei voi ymmärtää edes silloin, kun potilas asiasta vielä erityisesti mainitsee? Ei voi sanoa, että otetaan testit, ja tarkistetaan? Pitää olla niin perkeleen viisas ja selittää että kyllä se vika on jossain muualla? Masennusta yms kyllä hoidetaan, mutta ketä kiinnostaa kilpirauhanen)

Argh!
IP: Tallennettu

Pitkä URL lyhyemmäksi:

powerboards
Copyright © 2001-2002 PB Dev Team