kilpirauhasfoorumi
Kerro oma tarinasi!
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy.
Foorumin käyttöohjeet.Tänään on 29.11.2003, 22:45
kilpirauhasfoorumi :: Kilpirauhasen vajaatoiminta eli hypotyreoosi :: kuona-aineet ja katkeilevat pintaverisuonet
piisamiOnko tauti minussa vai minun ympärillä!
Viestejä: 10

Tila: Offline

kuona-aineet ja katkeilevat pintaverisuonet(20.11.2003, 12:13)
Onko teillä, kohtalotoverit, katkeilleita verisuonia? Minulla on! Kroppa on ihan kamalan näköinen - ilmeisesti kuona-aineiden kerääntyminen ja lihominen revittelevät pahasti pintaverisuonia. Onko vinkkejä, miten päästä eroon "kartastosta".
IP: Tallennettu
kattimummoOnko tauti minussa vai minun ympärillä!
Viestejä: 1

Tila: Offline

RE:kuona-aineet ja katkeilevat pintaverisuonet(20.11.2003, 23:16)
Hyvä piisami, täällä yksi kohtalotoverisi, joka pääsi tänään (taas) sairaalasta kotiin ja kaikki sen (kirotun) kalkin takia, mikä hävisi kilpparileikkauksen yhteydessä jo 8 kuukautta sitten eikä millään konstilla saada kuntoon. Näytin sairaalassa lääkärillä just niitä katkeilleita verisuonia ja arvaas mitä hän sanoi?: en ota kantaa!!! Niillä ei ole kuulemma mitään yhteyttä kilpparin kanssa!Mutta mä nyt kysyisin, mitä yteyttä on luuydinkoella kilpparin kanssa kun se multa siellä otettiin? Harmittaa, että en ottanud sairaalaan mukaan Oulun Yliopiston artikkelia, minkä mä meidän-kilppareiden sivuilta löysin. Tosi hyvä, oletko lukenut? Pitäiskö meidän mennä Ouluun, että saisimme apua vai mitä? Harmi, että en osannut sua auttaa eikä neuvoa, mutta eikö sekin ole jo jotain, että tiedät, et ole yksin! Eikös kuona-aineista pitäis päästää eroon Colon-tonikilla? Oletko kokeillut?
IP: Tallennettu
vanamo
Full Member


Sattuuhan sitä, mutta tottuuhan siihen, kun aina sattuu!
Viestejä: 180

Tila: Offline

RE:kuona-aineet ja katkeilevat pintaverisuonet(21.11.2003, 06:29)
En ota minäkään kantaa katkenneisiin verisuoniin
Colon-Tonicia olen käyttänyt muutaman pullollisen silloin tällöin. Yleensä silloin, kun on hirveän ähky olo, munuaiset muistuttavat olemassaolostaan... Kyllä kait se auttaa kuona-aineita poistumaan, ainakin jollain lailla on parempi olo sen jälkeen.

Yksi asiantuntija tosin sanoi, että eivät tuollaiset aineet kaikkia kuona-aineita poista, vaan tarvitaan jotain, mikä poistaa ne jämätkin...
Tuleehan talven jälkeen kesä...
IP: Tallennettu
kir si
Viestejä: 45

Tila: Offline

RE:kuona-aineet ja katkeilevat pintaverisuonet(24.11.2003, 07:45)
ilmoittaudunpa sitten minäkin...katkeilleita verisuonia löytyy...olen kans joskus aikonaan näyttäny lekurissa - ei mitään kommenttia...sen kummemmin...
IP: Tallennettu

Pitkä URL lyhyemmäksi:

powerboards
Copyright © 2001-2002 PB Dev Team