kilpirauhasfoorumi
Kerro oma tarinasi!
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy.
Foorumin käyttöohjeet.Tänään on 6.1.2004, 22:24
kilpirauhasfoorumi :: Kilpirauhasen vajaatoiminta eli hypotyreoosi ::
herttisOnko tauti minussa vai minun ympärillä!
Viestejä: 33

Tila: Offline

(30.12.2003, 13:38)
moi.
haluaisin vielä tarkentaa, että onko se kuitenkin mahdollista niin, että sydän oireilee vajaatoiminnassakin muljahteluina, "rummutuksina" ja välillä kuin jättäisi lyöntiä väliin?
Siis mullahan on tsh lähellä vajista 3.2 ja vajiksen oireita, mutta myös liikatoiminnan oireita eli pulssi heittelee korkeasta matalaan välillä aamulla 80 tai jopa 52 ja välillä kaikki pitäs tapahtua "just tässä nyt ja heti tai menee hermo" ja itse vipellän kuin hullupää.
Ja jos hermostun pulssi hakkaa varmaan sataa, tunnen kun se meinaa tulla rinnasta....
Että taas teidän kokeneempien neuvoja tarvii
HERTTIS

IP: Tallennettu
KatariinaOnko tauti minussa vai minun ympärillä!
Viestejä: 15

Tila: Offline

RE:(30.12.2003, 14:04)

Hei vain,
omalla kohdallani sydän rauhoittui vasta tyroksiinin aloittamisen jälkeen (tosin kokemusta on vasta kaksi kuukautta). Aloittamista harkittiin jo yli vuosi sitten mutta sekä tklääkäri että itse epäröin kun sydän hyppelehti ja pulssi kiihtyi helposti yli sadan jo sängystä nousussa (vaikka vajaalla). Nyt sitten harmittaa etten aloittanut jo silloin kun ehti tulla aika kirjo lisäoireita.

Toinen mieleen tullut seikka on se, että kun äidilläni oli viimeksi pitempi rytmihäiriö, mitattiin sairaalan päivystyksessä kilppariarvot ja TSH oli lähellä viittä (lääkitystä ei ehdotettu).


IP: Tallennettu

Pitkä URL lyhyemmäksi:

powerboards
Copyright © 2001-2002 PB Dev Team