kilpirauhasfoorumi
Kerro oma tarinasi!
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy.
Foorumin käyttöohjeet.Tänään on 29.2.2004, 00:08
kilpirauhasfoorumi :: Kilpirauhasen vajaatoiminta eli hypotyreoosi :: uusi ihminen
yargo
Newbie


Onko tauti minussa vai minun ympärillä!
Viestejä: 2

Tila: Offline

uusi ihminen(15.2.2004, 23:21)

Moi,

Sain tuossa noin kolmisen kuukautta sitten työpaikkalääkäriltä vuoden tyroksiinireseptin, koska muistaakseni t4-v oli 13. Nyt nappailen yhden 100 µg:n tabun päivässä ja täytyy sanoa, että kaduttaa etten aikaisemmin mennyt. Ennen olin ihminen jota voisi kuvata sanoilla 'leppoisa läski'. Lääkityksen aloittamisen jälkeen olen muuttunut itsevarmemmaksi, jopa hieman aggressiivisemmaksi ja kaikkein paras homma, on että valvon etujani nyt hyvinkin tarkasti, eikä kukaan enää pääse dumppaamaan vaikka töitään niskaani vain sen takia, että olen mukava heppu, eikä minua haittaa tehdä hänenkin töitään.

Onko muilla samanlaisia kokemuksia? Vai onko tämä nyt jonkun lisäntyneen aktiviteettitason mukanaan tuoma kerrannaisvaikutus, kun asioita on alkanut saamaan aikaan niin vaan tuntuu kaikki paremmalta?
IP: Tallennettu
ninni
Junior Member


kesää odottaessa, villasukkiin turvautuen....
Viestejä: 56

Tila: Offline

RE:uusi ihminen(18.2.2004, 10:01)
Ensinnäkin tervetuloa joukkoon kummaan(?)!
Mulla lisättiin ennen joulua lääkitystä, kun oli veto ihan loppu. Sen jälkeen on kans olo ollut jollain tapaa itsevarmempi ym. mitä kuvailit. Uskon, että se johtuu yksinkertaisesti siitä, että, kun lääkitys on kohdallaan jaksaa olla innostuneempi ja kiinnostuneempi itsestään ja ympärillä tapahtuvista asioista!!!
IP: Tallennettu
ejokelaiHuomenna voi olla kaikki paremmin! Jaksamista kaikille!
Viestejä: 21

Tila: Offline

RE:uusi ihminen(18.2.2004, 23:29)
Moi Yargo,
olisi mielenkiintoista tietää missä kaupungissa kävit lääkärillä ja kenellä joka antoi sulle lääkityksen tuolla T4v-arvolla. Haluaisin itsellenikin itsevarmemman ja agressiivisemman olon sillä tällä hetkellä oloni ei todellakaan ole sitä. Tuntuu että olen täysi nolla ja määkivä lammas kun niin useat muut osaavat taistella lääkityksen puolesta. Olen omasta mielestäni yrittänyt satasella mutta tulos on ollut nolla tähän mennessä.
Ellu

Ellu
IP: Tallennettu
yargo
Newbie


Onko tauti minussa vai minun ympärillä!
Viestejä: 2

Tila: Offline

RE:uusi ihminen(19.2.2004, 22:06)

Njoo, ymmärtääkseni tuo t4-v on rajoissa, mutta alarajalla.

Sain työpaikkalääkäriltä heti vuoden reseptin. Hänellä oli opiskeluaikoina ollut professori, joka oli painottanut oireiden, eikä labrojen, merkitystä ja sitä, että reseptin voi antaa ja neuvoa ihmistä kokeilemaan omasta mielesteään paras annostus.
IP: Tallennettu

Pitkä URL lyhyemmäksi:

powerboards
Copyright © 2001-2002 PB Dev Team