kilpirauhasfoorumi
Kerro oma tarinasi!Tänään on 3.7.2003, 19:39
kilpirauhasfoorumi :: Kilpirauhasen vajaatoiminta eli hypotyreoosi :: VOI V*TTU
soikkuliOnko tauti minussa vai minun ympärillä!
Viestejä: 37

Tila: Offline

VOI V*TTU(23.6.2003, 13:29)
Sain just tietää uudet arvot, tsh 5,5 ja muut normaalit(nyt kyllä pyydän kirjallisesti kaikki itelle) eli kaikki kuulema ok kun on noin vähän enää koholla (se eka oli 8,8 ja TAAS "ehkä" labravirhe. Siis nyt v*tuttaa niin ettei veri kierrä...ei alota lääkitystä näillä luvuilla kun vatsaoireet viittaa liikatoimintaan eli ei usko mun olevan vajaatoimintainen vaikka oireita on myös sinnepäin.
Mun ärtyvyys kuulema voi´johtua ihan tästä vatsaprobleemasta, on se perkele kun arvoissa heittää ni heittää kuulema liian vähän, oireista viis. Anteeksi kiroilut, mutta että sieppaa...ei siis selvii asia taaskaan, mä toivoin että se vika löytys kun jossain se on, kai lääkäreitten mielestä vaan päässä
kylmakalle
Full Member


Kaikki on mahdollista miehelle, jonka ei tarvitse tehdä sitä itse.
Viestejä: 196

Tila: Offline

RE:VOI V*TTU(23.6.2003, 18:13)
Moi Soikkuli, otan osaa!

Varsinainen PUUSILMÄ lääkäriksi, aina vaan samaa paskaa jaksavat jauhaa , tolla arvolla ja oireilla olet varmasti lääkityksen tarpeessa.

Eipä mulla muuta neuvoa ole tarjota kun vaihda OIKEALLE lääkärille.

Tsemppiä!!

Terv. Kylmäkalle
I
mellaOnko tauti minussa vai minun ympärillä!
Viestejä: 16

Tila: Offline

RE:VOI V*TTU(23.6.2003, 21:29)
Älä sure Soikkuli.

Muakin ottaa niin tautisesti aivoon,kun mun muka kaikki oireet johtuu verenpaineesta,kyllä tässä kohta verenpaineet kohookin,kun saa lääkärillä juosta ja aina vaan diagnoosi paranee,että voi V*TTU.

terv...mella
soikkuliOnko tauti minussa vai minun ympärillä!
Viestejä: 37

Tila: Offline

RE:VOI V*TTU(24.6.2003, 10:20)
Toi mun lääkäri on gastroenterologi (ainaki tähän asti mukava ja paras tuntemani lääkäri) mutta tietääkö se näistä kilppari asioista vai pitäskö erikseen mennä kysymään endokrinologin mielipidettä asiaan vai onko nää kumpikin sisätautien erikoislääkäreitä vai vai vai huomattekos kuinka olen jo rauhoittunut eilisestä...vaikkakin vielä "sekaisin" kun oli niin kielteinen lääkityksen suhteen. Mistä mä löydän oman alueeni "parhaan" kilppari tuntijan, kun ei noista aina tiedä, saattaa sattua ihan "pimee" lekuri kohdalle (ei viittis vähäsiä rahojann tyhjään heittää) niitäkin kun on tullut tavattua
KataOnko tauti minussa vai minun ympärillä!
Viestejä: 44

Tila: Offline

RE:VOI V*TTU(24.6.2003, 11:53)
Tervehdys soikkuli!!

itselläni ei ole tästä lääkäristä omakohtaisia kokemuksia, mutta ystäväni kertoi hänestä eilen ja kehui kovasti, on kuulema asiantunteva ja tietää paljon kilppariasioista. Ko. ihmisellä oli ollut kilpparin liikatoimintaa, leikattu struuma ja sitten heittänyt vajaatoiminnalle, lääkitys on kohdallaan ja olo hyvä (onneksi edes jollakin )
Lääkäri on Tuula Pekkarinen, Helsingin lääkäriasema
p. 680 88 400 (gsm numeron saa minulta tarvittaessa)

huom. huom. kuten jo mainitsin, minulla ei ole henk.koht. kokemusta ko. lääkäristä!!! Mutta ajattelin laittaa nimen tänne ylös, jos vaikka jollekin olisi apua. (ajattelin itse kesän jälkeen mennä hänen vastaanotolle)

Koeta kestää!! Tämä on yhtä he**ttiä vaikka on lääkityskin jo, saati jos ei olis, en tiiä mitä sit...
soikkuliOnko tauti minussa vai minun ympärillä!
Viestejä: 37

Tila: Offline

RE:VOI V*TTU(24.6.2003, 15:14)
Kata heips! joo oon mäkin, puhun "oman alueen lekurista" ja jätän mainitsematta sen oman alueen...eli mä olen itä-suomesta, en ihan taida helsinkiin asti kuitenkaan tän takia lähtä kiitos kuitenkin yrityksestä auttaa, toivottavasti joku muu saa tuosta hyvän lääkärin itselleen.
Mä olen tässä selaillut lääkäriasemia, mutta kun ei yhtään "tunne" noita lääkäreitä
Toisaalta on kyllä outoo että nyt taas mulla on ollu kuuma enneminkin kuin "palelis" ja pulssi oli pari päivää sitten telkkuu katellessa 94 (ei ollu mikään jännäri ) ja eilen taasen tossa illalla telkun ääressä tuli mieleen mitata, ni se oli 53, ihme oireita ja heittelee miten sattuu, argh!
KataOnko tauti minussa vai minun ympärillä!
Viestejä: 44

Tila: Offline

RE:VOI V*TTU(24.6.2003, 15:42)
Mä voisin koettaa saada Imatralta ja Lappeenrannasta lekureitten nimiä, männöökö yhtään lähemmäs... , paikkakunta meinaan??
Serkku on Lpr:ssa sairaanhoitajana ja hänen äidillä sekä veljellä on kilpparin vajaatoimintaa, joten heillä voisi olla jotain lekureita joita suositella.
-Kata-
soikkuliOnko tauti minussa vai minun ympärillä!
Viestejä: 37

Tila: Offline

RE:VOI V*TTU(24.6.2003, 16:18)
Kata, voi kiitos, oletpa ihana mutta ihan "oikee paikka" on Kuopio (sanotaan nyt... vaikka joku vois tunnistaakkin, väliäkös tuolla) ja todella, oletpa herttainen kun näet vaivaa "tuntemattoman" puolesta
krisse
Junior Member


mikä ei tapa se vahvistaa
Viestejä: 70

Tila: Offline

RE:VOI V*TTU(24.6.2003, 21:54)
me ollaan soikkuli samassa veneessä kaikki ja sitävarten hyvä tuki toisillemme ei ne muut ymmärrä
krisse
soikkuliOnko tauti minussa vai minun ympärillä!
Viestejä: 37

Tila: Offline

RE:VOI V*TTU(26.6.2003, 09:34)
Krisse: no näinhän se on, jatkakaa samaan malliin!! (yritän minäkin).
Administrative Functions: Delete Topic | Lock Topic

Pitkä URL lyhyemmäksi:

powerboards
Copyright © 2001-2002 PB Dev Team