kilpirauhasfoorumi
Kerro oma tarinasi!
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy.
Foorumin käyttöohjeet.Tänään on 13.12.2003, 20:40
kilpirauhasfoorumi :: Pura vapaasti mieltäsi :: Flunssa ja kuume
pateOnko tauti minussa vai minun ympärillä!
Viestejä: 13

Tila: Offline

Flunssa ja kuume(13.11.2003, 13:18)
Aloin miettimään sellaista asiaa, että voisikohan kilpirauhasella olla vaikutusta myös flunssaa? Minulla oli mm. viime talvena noin 4 viikkoa kestänyt flunssa. Ei mennyt ohi millään. Lopulta sain antibioottia ja se ilmeisesti auttoi.

Voisikohan kilpirauhasen ongelmat vaikuttaa siihen, ettei kuume nouse millään yli 37,5:n? Minulla ei ole oman muistini mukaan ollut koskaan tuon enempää kuumetta vaikka olo on ollut tosi hutera ja kuumeinen. Tuntuisi siltä, että koska flunssa ei pääse kunnolla vauhtiin eli ei nouse kuumetta, se vaan nakertaa hiljalleen ja kestää monta viikkoa.
Pate
IP: Tallennettu
SlowOnko tauti minussa vai minun ympärillä!
Viestejä: 6

Tila: Offline

RE:Flunssa ja kuume(13.11.2003, 13:38)
En tiedä, mutta itsellänikään ei kuume nouse yli 37,5. Aika erikoista... Edellisen talven oli melkein koko talven siellä vähän yli 37. Eikä kuulemma lääkärin mukaan mikään ongelma. Tiedä sitten. Väsymystä kuitenkin se kuumeilu tai jokin muu aiheutti.


IP: Tallennettu
vanamo
Full Member


Sattuuhan sitä, mutta tottuuhan siihen, kun aina sattuu!
Viestejä: 182

Tila: Offline

RE:Flunssa ja kuume(13.11.2003, 17:58)
"Vajaatoimintapuolella" keskusteltiin aikoinaan siitä, että kuume ei nouse. Tuntuu siis olevan melko yleistä vajaatoimintaisilla. Flunssan aikana lämpö usein laskee, saattaa laskea jopa alle 36:n.
Tuleehan talven jälkeen kesä...
IP: Tallennettu
TIINAOnko tauti minussa vai minun ympärillä!
Viestejä: 1

Tila: Offline

RE:Flunssa ja kuume(14.11.2003, 07:30)
Mulla oli kova flunssa ja yskin tosi pahasti, lääkäri määräsi keuhkokuvaan. No ei sieltä mitään löytynyt, mutta varmuudeksi punkteerattiin , jos vaikka nuha pitkitti tautia,oli muuten kamala toimenpide, lääkäri vaihtui joka kerta ja kehoittivat laihduttamaan, vaihtamaan shampoota(siis selvät oireet olivat) ym tuttua. Naapurin hammaslääkäri kehotti otattamaan kilppari kokeet, mutta olen SUOMALAINEN , eihän tää mitään(tunsi minut eikä tarvinnut epäillä että huijaan painon ym oireiden suhteen).
Nää tapahtu noin 5 vuotta sitten.Viimein just vuosi sitten työkaverit yllyttivät meneemään lääkärin ja pyysin sitten viimein itse päästä kokeisiin, ja arvot pilvissä, selvä vajaatoiminta.Nyt olen syönnyt vuoden tabuja ja migreeni , joka oli viimeinen joka viikonloppúnen kauhu jonka takia menin on häipynyt , mutta muut oireet ei. Turvotus pahentunut, paino ei laske, säryt lisääntyneet, väsyttää ym. Olen arvojen mukaan tällä hetkellä liikatoiminnan puolella . Toivossa on hyvä elää jos vaikka jotain tapahtusisi, onhan näitä helppoja tapauksiakin.
TZEMPPIÄ KAIKILLE! TIINA
IP: Tallennettu
vanamo
Full Member


Sattuuhan sitä, mutta tottuuhan siihen, kun aina sattuu!
Viestejä: 182

Tila: Offline

RE:Flunssa ja kuume(14.11.2003, 08:38)
TIINA, käypä lueskelemassa tuolla "vajaatoimintaisten" puolella juttuja. Ei kannata ujskoa, vaikka lääkärit väittäisivät Sinun olevan arvojen perusteella liikatoiminnalla.

Mulla oli viime talvena flunssan yhteydessä "kauhea kuume". Enpä enää arvoja muista, mutta oliskohan mennyt yli 38:n. Eipä ole vajaatoimintaiselle sellainen kuume kovinkaan normaalia.
Tuleehan talven jälkeen kesä...
IP: Tallennettu
Niina
Junior Member


Positiivisuus luo voimia!
Viestejä: 63

Tila: Offline

RE:Flunssa ja kuume(14.11.2003, 14:35)
Ja lisäyksenä vajaatoimintaisten kuumeettomuuteen: silloin aikanaan kun juteltiin tästä, moni valitti myös sitä, että on aika usein pienessä flunssassa. Samoin oli puhetta siitä, että limakalvojen kuivuus aiheuttaa kipeänä omia ongelmiaan, itsekullakin eri paikkaan. Minulla se on ollut poskiontelot, mutta ei ensimmäistäkään tulehdusta sen jälkeen, kun sain lääkityksen. Ja flunssaa on ollut mielestäni vähemmän, vaikka nyt oonkin kotona potemassa.
IP: Tallennettu
Jossu*Onko tauti minussa vai minun ympärillä!
Viestejä: 12

Tila: Offline

RE:Flunssa ja kuume(6.12.2003, 17:58)
Olenkohan mä outo tai jotain... Koko pienen elämäni olen kärsinyt kuivista limakalvoista ja joka flunssan yhteydessä on tullut poskiontelon tulehdus. No ei se outous siitä mutta; vajaatoiminta ja aina tulee noin 40 astetta kuumetta jos on joku flunssa.
IP: Tallennettu

Pitkä URL lyhyemmäksi:

powerboards
Copyright © 2001-2002 PB Dev Team