kilpirauhasfoorumi
Kerro oma tarinasi!
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy.
Foorumin käyttöohjeet.Tänään on 13.12.2003, 20:43
kilpirauhasfoorumi :: Pura vapaasti mieltäsi :: Vihdoinkin lajitovereita,,,
sininenOnko tauti minussa vai minun ympärillä!
Viestejä: 8

Tila: Offline

Vihdoinkin lajitovereita,,,(2.12.2003, 09:03)
Olen todella onnellinen että olen löytänyt kaltaisiani tältä palstalta, olenhan ollut todella yksin sairauteni ja oireideni kanssa. Terveillä ei tunnu olevan minkäänlaista käsitystä sairaudestamme. Melkein itku pääsee kun lukee muiden viestejä ,niin tuttua tekstiä minullekkin.
Minulla todettiin Basedovin tauti -99 , olin niin paniikissa että en enää uskaltanut postilaatikolle mennä, laihduin 15 kg, vapisin ja tuijottelin, pelkäsin kaikkea mikä liikkuu...Onneksi vielä kykenin raahautumaan lääkärille .joka ei ensimmäisenä ehdottanutkaan psykiatria. Tulos TSH 0.01 ja T4-V 83.0 Jouduin ottamaan 4 jodikapselia ennenkuin kilpparini "tuhoutui", vajaatoiminnan puolellehan siinä sitten mentiin ja rajusti. Kieli ei enää kääntynyt suussa, liikkeet oli kuin hidastetussa filmissä. Tänä syksynä jälleen outoa oloa, huimausta, elämää sumussa, labra arvoni näyttivätkin jälleen S-TSH:n nousua 0.59:stä 4.33:een joten olen taas menossa vajaatoiminnan puolelle. Mikäköhan vaikuttaa ,vaikka arvoni ovat olleet pari vuotta hyvät samalla annoksella. Kuuluuko teillä myös vajaatoimminnan oireisiin jonkinlaista paniikkioireilua ja ahdistusta? Entä niskaoireita? Lääkärini ehdotti nostamaan 3 puolikkaalla (o.1 mg)annostusta viikossa. Eli 5pvä 1.5tbl ja 2pvä 1tbl viikossa. Aika reilu korotus mutta kokeilen...Toivottavasti tästä tokenee jouluksi, täytyisi jaksaa kaikenlaista ja juhliakin olisi tiedossa joihin haluaisin mennä. No, iloa ja rauhaa kaikille, mutta ei liikaa....


IP: Tallennettu
krisse
Full Member


mikä ei tapa se vahvistaa
Viestejä: 157

Tila: Offline

RE:Vihdoinkin lajitovereita,,,(2.12.2003, 14:47)
annoksen nostaminen on paikallaan mutta nosta kuitenkin 1/4 tbl kerrallaan ja yritä pitää tsh siinä 1 tai jonkun verran alle, siinä missä olo tuntuu itselle parhaimmalta unohtamatta kontrolloida tsh ja t4 v aina välillä
krisse
IP: Tallennettu
jkl
Newbie


Onko tauti minussa vai minun ympärillä!
Viestejä: 1

Tila: Offline

RE:Vihdoinkin lajitovereita,,,(2.12.2003, 15:49)
Niin juuri, vihdoinkin lajitovereita! Mulla on vielä tutkimukset kesken, mutta sen verran on jo tiedossa että kärsin vajaatoiminnasta, TSH jotain 5. Tällä viikolla kuulen saanko jotain lääkitystä. Toivottavasti, sillä enää en jaksa tätä saamattomuutta ja väsymystä! Kaikki luulee että mulla on joku burn out, vaikka kuinka yritän selittää et taustalla on jotain muuta.
No toivotaan että saisin jo tällä viikolla jotain uutta tietoa.

Aurinkoa, sitten kun se näkyy!
IP: Tallennettu
Jossu*Onko tauti minussa vai minun ympärillä!
Viestejä: 12

Tila: Offline

RE:Vihdoinkin lajitovereita,,,(6.12.2003, 18:02)


Ah tätä ilon päivää!!! Olet samoilla linjoilla kuin minä! Mulla alkoi tämä vajaatoiminta paniikilla ja ahdistuksella ja lääkärit väitti stressiksi. Onneksi äitini tajusi että sama vikahan se tyttärellä ku itsellään ja patisti Välimäelle. Välillä tulee vieläkin paniikkioireita mutta olen onneksi oppinut hallitsemaan niitä. Tsemppiä sulle!
IP: Tallennettu
sininenOnko tauti minussa vai minun ympärillä!
Viestejä: 8

Tila: Offline

RE:Vihdoinkin lajitovereita,,,(11.12.2003, 19:01)

IP: Tallennettu

Pitkä URL lyhyemmäksi:

powerboards
Copyright © 2001-2002 PB Dev Team