kilpirauhasfoorumi
Kerro oma tarinasi!
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy.
Foorumin käyttöohjeet.Tänään on 19.2.2004, 00:03
kilpirauhasfoorumi :: Pura vapaasti mieltäsi :: Zombiet
Gina
Viestejä: 14

Tila: Offline

Zombiet(2.2.2004, 17:30)
Eikö Krisse nuku öisin, kun viestit pukkaa tulla aina kahdentoista jälkeen yöllä...?

Sama vika saattaa olla teillä muillakin, vai? Itselle uni tulee yhden kahden aikoihin yöllä. Aamulla maistuisi pitempäänkin unet. Viikonlopuisin kyllä menen nukkumaan ennen kahtatoista, enkä esim. viihteelle jaksa lähteä mitenkään kavereiden aneluista huolimatta. Ja on uni minkä pituinen tahansa, se ei riitä. Zombi mikä zombi.

Töiden jälkeen on kans puhti niin pois, ettei jaksa enää kerrassa mitään -vain olla!? Poteeko muut samanlaista zombie-elämää, vai kuulunko johonkin toiseen porukkaan?

Korostan edelleen, ettei mulla lääkäreiden mukaan ole mitään kilpparisairautta. Joten sympatisoin nyt sitten "muuten vaan" täällä
Gina

IP: Tallennettu
laiskianenLaiskiainen kirjoitti sitten nimensäkin väärin...
Viestejä: 5

Tila: Offline

RE:Zombiet(3.2.2004, 00:20)
Hmm... Samma här. Illalla on virkein olo, aamulla tekisi mieli nukkua pitkään ja töiden jälkeen olen aivan puolikuollut, vaikka teen vain osapäivätyötä. Jalkoja särkee ja väsyttää niin, että parin tunnin päiväunet tarvitsee, että on loppupäivän edes jotenkuten elävien kirjoissa!
Ja siis minullakaan EI ole kilpparin vajaatoimintaa, niinhän se työterveyslääkäri minulle ilmoitti ja vaikka oireet puhuvat toista kieltä, niin minulla ei vain voi olla sitä, kun lääkärisetä niin sanoi. Eikös niin?
Mistä voimia saisi,
mikä väsymyksen parantaisi,
milloin loppuu palelu tää,
enkö tervettä päivää nää?
IP: Tallennettu
krisse
Senior Member


mikä ei tapa se vahvistaa
Viestejä: 224

Tila: Offline

RE:Zombiet(3.2.2004, 02:43)
no mut on kai rakennettu niin olen ollu aina virkku illalla ja aamulla on sitten vaikee herätä mutta olenkin ns.kotiäiti vaikka vauva onkin 18 vuotias.
krisse
IP: Tallennettu
kir si
Junior MemberViestejä: 60

Tila: Offline

RE:Zombiet(3.2.2004, 07:39)
no olkaa onnellisia jotka ootte ees jossain päässä hereillä - mua nukuttaa illasta ja aamusta ja päivästä - aina uni kelpaa - mä oikeen nautin unielämästä. On vaan harmillista että sit ei valveilla ehi tehä mitään eikä voi tosiaan seurustella muiden ihmisten kans ku ei jaksa mennä iltasin mihkään rientoihin.
-k-
IP: Tallennettu
anne
Full Member


Onko tauti minussa vai minun ympärillä!
Viestejä: 159

Tila: Offline

RE:Zombiet(3.2.2004, 08:52)
Yksi zombi lisää ilmoittautuu!

Minuakin väsyttää AINA, ihan tasaisesti vuorokauden ajasta riippumatta. Joskus yritän muistella, millaista oli olla virkeä, mutta.... en enää edes muista.
IP: Tallennettu
Jossu*
Viestejä: 39

Tila: Offline

RE:Zombiet(3.2.2004, 10:25)
Joooooooo, ja avomisekin naureskelee että "kukaan ei nuku noin paljon ku sä"! 12-13 tuntia menisi kevyesti joka yö! Mutta kun sinne töihinkin ois kerettävä...
IP: Tallennettu
matti-Ja jos vaietun suuni joku vaientaa, sillä huutaa kansa, sata miljoonaa
Viestejä: 16

Tila: Offline

RE:Zombiet(3.2.2004, 22:34)
Mä oon jättäny koulussa 2 jaksoa kesken ku en saanu ollenkaan unta iltaisin. Uni tuli aina jossain klo 2 ja 5 välillä. Aamulla meni sit helposti puol kahteen. Kyllähän viikonloppuina joo tulis uni, mut sehän johtuu univelasta ku eihän ne 12 tunnin unet jatkuvasti jaksa hereillä pitää. Nyt oon popsinu kiltisti tyroxiinit parin viikon ajan, ja eilen ja tänään vaik menin nukkumaan (lue: nukahdin) puol kahelta ja ennen yhtä, nii en jaksanu nukkua ku vähä yli yheksään aamulla!!! Toivottavasti tämä ei ole ohimenevää... Oireista myös jatkuva palelu on kadonnut, olo on ollut kaikin puolin mukavampi, suonenvedot ja kaikenlaiset krampit raajoista on kadonnut, ja menkatkin tuli taas! Mutta eihän minullakaan ole vajaatoimintaa (todettu), olen vain lääkityksen kokeilujaksolla! Kun tämä olisi jäädäkseen... Tahtoo popsia onnellisuusnappeja...
IP: Tallennettu
PiipaaJoskus jaksaa, joskus taas ei...
Viestejä: 11

Tila: Offline

RE:Zombiet(3.2.2004, 23:30)
Kuulun joukkueeseen...
Tänään kokeet tehty, perjantaina saan sitt tulokset.
Mä näin jo unta että TSH oli 2,58... katotaanpas sitten.
Zombi on aika osuvasti sanottu, mutta oikeilla zombeilla ei oo tätä turvotusta,luulisin..
IP: Tallennettu
Gina
Viestejä: 14

Tila: Offline

RE:Zombiet(4.2.2004, 15:38)
Millaista turvotusta Piipaalla on?

Kävin viime keväänä itkeskellen lääkärissä, kun reiteni pamahtivat täyteen nestettä. Kipu oli julmettu. Kipu oli itse nesteessä -tosi fiksusti selitetty, mutta siltä se tuntui. Lääkäri ei juuri päätään hetkauttanut, laittoi vaan lihas- ja luuarvoja kuvaaviin testeihin. Eihän sieltä mitään löytynyt.

Aikani turvoteltuani totesin, että ennen menkkoja varsinkin tulee se julmettu särky. Pyysin uudestaan e-pillerit ja kipu todellakin on lähtenyt (paitsi puristettaessa -ei edes lujaa- ulvon heti kivusta). Mutta turvotus ei.

Tunnistan selluliitin ja sitäkin minulta löytyy (vaikka olenkin hoikka), mutta jalkojen turvotus on suorastaan kammottavan näköistä. Enää en viitsi mennä vaivan takia lääkäriinkään, kun ne pitää mua hulluna. Kun viimeksi itkin kipujen takia, lääkäri oli varmasti valmis kirjoittaa lähetteen pöpilään.

Sukista jää jo pienen hetken jälkeen tunnin ajaksi kauheat saumat nilkkoihin, ja polvet ovat kuin pienellä lapsella. Kasvoissa ei juuri ole turvotusta, eikä käsissäkään. Sormissa ajoittain.

Ruoassa vian ei pitäisi olla. Syön varsin terveellisesti ja inhoan ylimääräistä suolaa. Makeankin olen oppinut jättämään pois, kun si siitä niin kauheasti ole hyötyä Liikun säännöllisen epäsäännöllisesti. Siitä se ei kuitenkaan ole kiinni, sillä junnuna olin akstiiviurheilija ja tuolloin oli sama vaiva. Sitten tuli äkillinen painonpudotus (-15kg/alle puoli vuotta) ja kaikki lähti pois. Kunnes viime keväänä kaikki tuli takas. buu!
Gina

IP: Tallennettu
PiipaaJoskus jaksaa, joskus taas ei...
Viestejä: 11

Tila: Offline

RE:Zombiet(16.2.2004, 20:52)
no mun turvotus on semmoista ett' sukista jää kauheat jäljet kuten sinullakin, samoin kun toppatakissa on resorit. Joskus aamuisin kaulaa ei näy.... sormukset on "lihan sisällä". Kipua on vain oikeassa pohkeessa ja sormia ikään kuin tykyttää.

IP: Tallennettu

Pitkä URL lyhyemmäksi:

powerboards
Copyright © 2001-2002 PB Dev Team