kilpirauhasfoorumi
Kerro oma tarinasi!
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy.


Tänään on 4.6.2003, 13:28
kilpirauhasfoorumi :: Pura vapaasti mieltäsi :: Uusi palstailija \"ilmoittautuu\"
Kirsikka
NewbieViestejä: 4

Tila: Offline

Uusi palstailija \"ilmoittautuu\"(29.1.2003, 18:16)
Heissan kaikille tasapuolisesti

En tiedä onko täällä ollut tapana esittäytyä tai onko se ylipäätään tarpeen... mutta jos nyt muutama sana omasta kilpparihistoriastani, kun näin seuraanne liityn...

Minulla diagnosoitiin Basedowin tauti vuonna -99 lapseni syntymän jälkeen. Aikani tasapainoilin lääkkeillä, minkä jälkeen sain radiojodihoidon loppuvuodesta -00. Sittemmin olen ollut enemmän ja vähemmän hypotyreoottinen. Viimeisen reilun puolivuotisen Thyroxin-lääkitystäni on pikkuhiljaa lisäilty. Olen myös tullut sinuiksi tämän ominaisuuteni (?!) kanssa ja opetellut elämää sen myötä...

Suureksi ilokseni löysin tämän keskustelufoorumin, josta uskon saavani paljon ja jossa aion vierailla niin usein kuin työltäni, perheeltäni ja jaksamiseltani kykenen!

Viestimisiin!

Auringonpaistetta ja myötäistä tuulta!

-Kirsikka-

IP: Tallennettu
vanamo
Junior Member


Sattuuhan sitä, mutta tottuuhan siihen, kun aina sattuu!
Viestejä: 82

Tila: Offline

RE:Uusi palstailija \\(29.1.2003, 20:19)
Tervetuloa vaan mukaan.
Ihan kiva, että kerroit itsestäsi. Eipä tällä palstalla kukaan ole tainnut vielä ehtiä esittäytymäänkään erikseen. Toki monet ovat kertoilleet omista sairauksistaan eri juttujen yhteydessä.
Elämä voittaa - kesä tulee!
IP: Tallennettu
pikku-t
Newbie


Minussako vikaa...
Viestejä: 43

Tila: Offline

Tervetuoloa joukkoon tähän...(30.1.2003, 09:41)
..meitä ei taidakaan olla aivan vähän.
Alan heti hätistellä sinua, kun sinulla on Basedow- ja radiojodikokemusta. Itse sain diagnoosini viime syksynä – kun en aikaisemmin osannut hakeutua kokeisiin.

Nyt odotan kutsua radiojodihoitoon, joka kyllä kieltämättä hieman epäilyttää. Ensinnäkin silmäoireiden vuoksi ja toiseksi sen vuoksi, että "tämä tuli näin äkkiä". Miten sinua hoidettaessa toimittiin silmäoireiden hallitsemiseksi? Olet ilmeisesti ihan tyytyväinen hoitoon ja lopputulokseen? Ja vielä aika kattava kysymys – tuleeko mieleesi jotain, mihin pitäisi varautua jo ennakkoon?

Olisin kovasti kiitollinen vastauksistasi.
pikku-t
IP: Tallennettu
anne
Junior Member


Onko tauti minussa vai minun ympärillä!
Viestejä: 65

Tila: Offline

RE:Uusi palstailija \\(30.1.2003, 10:53)
Hei Kirsikka!

Kiva että sinäkin olet löytänyt tämän forumin! Minulle ainakin on tehnyt todella hyvää huomata, ettei ole ongelmineen yksin; että muillakin on milloin "höntti" olo, milloin kylmä, milloin sydänhakkaa jne. Näissä kilpirauhasvaivoisssa oireita todellakin tuntuu löytyvän. Ja näiltä sivuilta ( + Kilpirauhasyhdistyksen vieraskirjasta) olen oppinut taudistani enemmän kuin kymmenen vuoden aikana lääkäreiltä! En esimerkiksi tiennyt, että silmien kirvelykin saattaa johtua kilpirauhasesta. Olin ollut aiemmin siinä harhaluulossa, että silmäoireita on vain liikatoiminnan yhteydessä.

Viestimisiin,

Anne
IP: Tallennettu

Pitkä URL lyhyemmäksi:

powerboards
Copyright © 2001-2002 PB Dev Team