Villa Valo


Menu:

Villa ValoVilla ValoYhteystiedot:

Villa Valo

Rauhankatu 11

06100 Porvoo

040 - 535 3121

minna@valonaika.fi

Villa Valo

Ajankohtaista:

Avoimet ovet   26.9. alkaen     10.00 - 15.00

Shindovenyttelyt
viikoittain 6.9.
alkaen klo 18.00 - 19.30

Villa Valo nyt myös Facebookissa.Esimiesten ja työyhteisön  työnohjausta, luentoja ja kiireettömiä kokouksia. Ota yhteyttä.


 


Ohjaukset -kätketyn voiman löytäminen

Tarvitsetko esimiehenä tai työntekijänä kiireetöntä, tavoitteellista ja lämminhenkistä ohjausta?  Kätketyn voiman löytäminen on ainutlaatuinen työnohjaus- ja coachingkonsepti, jossa yhdistyy liiketoimintalähtöinen tavoitteellisuus ja oman jaksamisen ja voiman löytäminen omassa työtehtävässäsi. Hyvä olo ja rentoutuminen on olennainen osa ohjauksia. Ohjauksiin kuuluu aina tavoitteellinen ohjaus sekä omaan hyvinvointiisi ja jaksamiseen liittyvä hoito-osuus. Ohjaukset kestävät kaksi tuntia kerrallaan.


Hyvän Oloinen kokoustila
Villa Valo on ainutlaatuinen kokoustila, jossa menneiden aikakausien rauha ja hiljaisuus ympäröi sinut. Olet kuitenkin kaikkien mukavuuksien lähellä, aivan Porvoon ydinkeskustan tuntumassa. Astuessasi sisään pihapiiriin, kohtaat empirepihan puutarhoineen ja aittoineen. Sisällä Villa Valossa sinua odottaa puuhellassa ritisevät tuli ja valoa tulviva oleskelutila. Omassa rauhassa ja valoisassa tunnelmassa syntyvät parhaimmat ideat.

Hyödynnä tätä mahdollisuutta ja tule tiimisi tai ryhmäsi kanssa saamaan uusia ideoita yrityksesi
toimintaan. Kokouksiin voi yhdistää luentoja sekä vuorovaikutusta, kiireettömyyttä ja rentoutta lisääviä taitoja.


Villa Valon vuokraus

Villa Valo on kiinni elämän eri tilanteissa. Voit vuokrata sen työtilaksi, omiin yritysesittelyihisi, kursseihin, iltoihin tai muihin tapahtumiin. Tila soveltuu parhaiten alle 20 hengen ryhmille.