Villa Valo

Menu:

Kaksi kiveä Kaksi kiveä

Esimerkki tiimivetäjän ohjauksesta

1. Tavoitteiden määritteleminen

2. Lähtöarviointi

3. Yksilötapaamiset 

4.Ryhmätapaamiset 

5.Välitehtävät

6.Väliarvioinnit

7. Onnistumiset  ja niiden jakaminen

8. Loppuarvioinnit ja uuden toiminnan käyttöönoton varmistaminen

 Linkkejä:


Oletko uuden elämänvaiheen edessä? Yksilölliset coachingohjaukset auttavat sinua löytämään paikkasi työelämässä.  mahdollisuus sinulle osana uutta työllistymistä. Katso tästä lisää

Kätketyn voiman löytäminen

Yksilö- ja ryhmäohjaukset;  työyhteisölle, esimiehille ja työntekijöille

Tarjoan sinulle ainutlaatuista konseptia, jossa yhdistyy työsi ohjaaminen oman kehosi hyvinvointiin. Olemme kehomme kanssa yhtä. Mielemme tukee kehomme toimintaa ja päinvastoin. Näissä ohjauksissa yhdistyvät työsi tarkasteleminen omaan hyvinvointiisi. Kätketyn voimasi löytäminen voi alkaa.

Ohjauksissa käsitellään sinulle tärkeitä asioita. 

Ohjauksissa tarkastelet omaa työtäsi ja tavoitteitasi ohjaajan kanssa. Käsiteltävät aiheet voivat liittyä työhösi, rooliisi tai työyhteisöön. Ne ovat sinulle merkityksellisiä. Niissä voidaan käsitellä muutosjohtamista, uudenlaisen toiminnan aloittamista, strategian lanseeraamista tai henkilökohtaista kasvuasi esimiesrooliin tai haasteita työyhteisössä. Ulkopuolisen kanssa keskusteleminen auttaa näkemään asioita uudessa valossa. Olitpa sitten uusi esimies tai alasi asiantuntija, havahtuminen voi alkaa.  

Text Box: Ohjauksissa kohtaavat seuraavat elementit yksilötyöskentely, ryhmän tuki ja rentoutuminen Lisäksi arvioimme toimintaamme jatkuvasti prosessin kuluessa. Välitehtävät liittyvät aina prosessiin ja hyödyttävät sinua ja yritystä.
" Ihmisen kohtaamisessa piilee suuri voima".