Villa Valo

Menu:

Vetäydy päiväksi kiireettömyyteen menneiden aikakausien rauhaan ja uudistu itsessäsi. 

kaksi kiveäHyvän Oloiset kokoukset

Rentoudu ja virkisty kanssamme. Kokous-
ohjelmamme siivittävät päivääsi ja tuovat siihen syvyyttä ja yhdessäoloa

 Linkkejä:

Porvoo Tours


kaksi kiveä


Hyvän Oloiset kokoukset

Kiireetön työpäivä luo tilaa uusille ajatuksille.  Tuo työryhmäsi vetäytymään paikkaan, jossa kohtaat menneiden aikakausien rauhan. Samalla olet kaupungin keskustassa kaikkien palveluiden äärellä. Kokoustaa voit joko oman porukan kesken ilman erillistä ohjelmaa tai sen kanssa.

Kokouspäiväsi oheen tarjoamme rentouttavaa ja virkistävää ohjelmaa. Ihmisen kohtaaminen on arvokas taito. Kokouspaketit ovat vuorovaikutukseen tähtääviä luentojen ja toiminnallisten harjoitusten yhdistelmiä. Voit valita mieluisesi seuraavista vaihtoehdoista: Rentona kiireessä, Kiireenkesytys, Rennosti Yhdessä ja NLP -avaimena työelämän vuorovaikutustilanteissa.

   
puuhella
Rentoutta kiireiselle

Shindo® - menetelmä on japanilaisen Kazuko Kuratomin kehittämä itsehoito- ja hoitomuoto. Toisen tukeminen on shindossa niinkuin työelämässäkin olennaista. Helpoissa arjen harjoituksissa opettelemme oikeaan tasapainoon ja rentouteen. Joustavuusharjoituksissa keho ja mieli saa uusia ulottuvuuksia ja ennen kaikkea yhteinen hoitojen tekeminen auttaa vuorovaikutuksessa työelämän eri tilanteissa.

" Ihmisen kohtaamisessa piilee suuri voima".