Villa Valo

Menu:Muita hoitoja 

Villa Valon tiloissa voit nauttia myös muista hoidoista. Täällä on mahdollista varata aika hierontaan, hot stone-hoitoihin tai trager terapiaan. Hoidoista vastaa Kirsi Mannonen. Ajanvaraus
0400-880891


varvashoito


  


Nyt tapahtuu Villa Valossa:

Venyttelyt alkavat jälleen. 
Sunnuntaisin  18.00-19.30 6.9. alkaen.

Ilmoittaudu heti minna@valonaika.fi

040 5353 121


Hoitoja Villa Valossa

Villa Valossa voit nauttia Shindo®-hoidoista. Valoisassa olohuoneessa futon patjalla koet tunnelman, jossa kaikki aistisi saavat hoitoa. Tila tuo avaruuden, korvasi aistivat rauhallisen musiikin, ympäristön kauneus ja vahva, lämmin kosketus auttaa monien tilanteiden ja jännitysten laukaisemisessa. Shindo® on japanilainen hoitomuoto, jossa olennaista on vahva läsnäolo ja lämmin kosketus.    

Futon patjalla

Mihin hoidot auttavat?

Shindo®-hoidoista saat apua niin kiristyneisiin hartioihin kuin jäykkään selkäänkin. Hoidot kestävät tunnin ja auttavat rentoutumaan kokonaisvaltaisesti.


Ajankohtaista -hyvinvointi osana työrooliasi

varvashoito

Kätketyn voiman löytäminen on ainutlaatuinen työnohjaus- ja coachingkonsepti, jossa yhdistyvät oman työroolisi tarkastelu sekä jaksaminen ja voimaantuminen kosketushoidon avulla. Rentoutuneena olet energisempi ja työasiat kirkastuvat.

Varvashoito

Shindo® varvashoidossa yhdistyy kunnioittava ja lämmin kosketus ja ihmisten välinen kohtaaminen rauhallisissa puitteissa. Varvashoidon jälkeen elämä on toisin.
Varvashoito on osa Shindohoitoa.