Dalmatiankoiramme - Dalhill's

Ensimmäinen dalmatiankoira tuli perheeseemme vuonna 1981. Se oli Ann-Sofi Sandbackan Caesands -kennelistä narttu Caesands Bermuda Rose "Pilkku" . Muutamaa vuotta myöhemmin vuonna 1984 Pilkulla tehtiin pennut ja näin syntyi myös toinen dalmatialaisemme FIN & EST MVA Caesands Fairy Bell "Sipi". Pilkku teki myös toisen pentueen Caesands kennelin I-pentue 1986. Kennelnimen sain vuonna 1989, jolloin syntyi myös Dalhill’s  A-pentue Sipille. Pentue oli Sipin toinen, aikaisemman pentueen se oli tehnyt Caesands kenneliin (K-pentue) vuonna 1987. 

Dalhill's pentueita on ollut harvakseltaan. Dalhill’s kennelin toistaiseksi viimeinen pentue syntyi 29.4.98. Dalmatialaispentueita ei Dalhill’s nimellä ainakaan vähään aikaan tule, mutta tutustu näiden sivujen välityksellä kasvatteihimme. Viimeisimmät dalmatiankoiramme olivat Dalhill's Bermuda Bell "Ronja" ja Dalhill's Evviva L'Amore "Riki", joista aika on jo jättänyt.

 

Dalhill's pentuja ei ole tällä hetkellä suunnitelmissa. Suosittelen, että ennen kuin teet pennun ostopäätöksen, käy tutustumassa pentueisiin ja rotuun kasvattajien luona. Runsaasti yksilöitä näet myös koiranäyttelyissä. Vaikka et "näyttelykoiraa" etsisikään, kannattaa silti käydä tutustumassa näyttelyssä rotuun. Muista myös, että dalmatiankoirat elävät pitkään - eikä yli 12 -vuotiaat yksilöt ole lainkaan harvinaisuuksia. Älä ota koiraa kiertolaiseksi! Mieti ennen hankintapäätöstä, oletko valmis sitoutumaan vuosiksi eteenpäin ja antamaan koiralle riittävästi aikaa, rakkautta ja ohjausta, myös silloin kun ongelmia ilmenee. Koiranäyttelyistä saat tiedon Suomen Kennelliiton sivuilta kohdasta "näyttelyt". Käy myös rotuyhdistyksen sivuilla: Dalmatiankoirat-Dalmatinerna ry.

 

Dalhill's Evviva l'Amore " Riki" 1998 - 2011

 

Ota yhteys | onza (at) onza.fi | Rino 040 580 4136 | Pirjo 040 591 0407 |