Rytmimusiikin Syke  Etusivu  Diskografia  Historia  Uutta

Pepe Willberg historia
Intro - Paradise - Mestarit

Mestarit Intro - Konsertit - Äänitteet ja videot - TV-esiintymiset - Palkinnot - Linkit

Menestystarina Mestarit

Pepe Lokakuun 29 päivän iltana1998 kiipesivät Hector, Kirka, Pave Maijanen ja Pepe Willberg Hartwall Areenan lavalle. Mestarit Areenalla 200-vuotis juhlakonsertti käynnisti Suomessa ennennäkemättömän nostalgian nostatuksen. Ensikonserttia oli kuulemassa täysi salillinen -11000 henkeä. Media alkoi kilvan ylistää Mestareita ja kansa janota heitä keikoille ympäri maata.

Pepen mukaan Mestarien yhteistyö syntyi paljolti sattumalta. "Ei se ollut kenenkään meistä kuningasidea. Hector ja Pave Maijanen olivat yhdessä esiintymässä Back To The Sixties -tapahtumassa, ja paikalla ollut Kirka lähti tietysti hänkin lavalle. Lopulta ajatuksena oli, että homma kaipaa vielä Willbergin mukaan." Sotkamon Back To The Sixties -tapahtuman järjestäjänä toimi entinen Paradise -rumpali - Pepen hyvin tunteva - Ande Päiväläinen.

Pepen uusi tuleminen alkoi joitakin vuosia sitten käynnistyneiltä Jormasien keikoilta. Yleisö osoitti, ettei se ollut unohtanut bändiä ja eritoten Pepeä tämän pitkästä levytystauosta huolimatta. Nimenomaan Pepen laulua ja vanhoja hittejä haluttiin kuulla uudelleen. Hieman vaivaantuneena Pepe on saanut esittää Jormas -keikoillakin myöhemmän kauden hittejään; Elämältä kaiken sain, Aamu, Merimies ja Hermes jne. "Omasta mielestäni meikäläisen uusi tuleminen alkoi jo ennen Neljä Mestaria -rundia, 2–3 vuotta sitten", Pepe on itsekin todennut.

Pepe on tehnyt aiemminkin yhteistyötä Hectorin, Kirkan ja Paven kanssa. Pavehan oli pitkään mukana Paradisessa ja lauluyhtye Fyrkassa, Hector puolestaan on tehnyt Pepelle tekstejä ja Kirkan kanssa Pepe on tehnyt aiemmin levytysyhteistyötä. Näin Ande Päiväläisellekin lienee ollut itsestään selvää kuka tarvitaan kolmikon täydennykseksi hänen ryhtyessään työstämään ryhmän esityksiä. Ensin oli vuorossa Jääkiekon MM-kisojen avajaisgaala keväällä 1998 ja joitakin yrityskeikkoja. Niiden pohjalta Päiväläinen ja nelikko itse vakuuttuivat, että ryhmälle oli suurempaakin kysyntää.

MestaritJatko on kirjaimellisesti suomalaista pophistoriaa. Syksyinen konsertti sai jatkoa helmi- ja huhtikuussa 13 konsertin kiertueen muodossa ja joka paikassa nelikko keräsi salit ja areenat täyteen. Kesällä Mestarit esiintyivät vielä juhannuksena Joensuussa ja heinäkuussa Kotkan meripäivillä. Loppuhuipennuksena olivat Mestarit Stadionilla megakonsertti Helsingin Olympiastadionilla 5.8.1999 ja Ruotsin valloitus Ruotsi-Suomi yleisurheilumaaottelun yhteydessä Göteborgissa.

Hienoiseksi flopiksi muodostunut milleniumkonsertti Hartwall Areenalla päätti menestyksekkään konserttivuoden yhteisesiintymiset uuden vuoden aattona 1999. Millenium -juhlien tarjonta ylitti selvästikin kysynnän ja toisaalta monen megakonsertin aiheuttama väsymys verotti jo yleisön kiinnostusta. Yleisöä verotti varmasti myös järjestäjien liiallinen ahneus, millenium -konsertin lippujen hinnathan olivat poskettoman korkeat. Vaikka lippuja loppuvaiheessa myytiinkin melkoiseen alehintaan, kertyi yleisöä vain muutama tuhat henkeä. Kaikkiaan konserttien loppusaldo oli kuiten mahtava. Konserttien yhteenlaskettu yleisömäärä ylitti 140.000 henkeä.

Menestyksen täydetää ensimmäisestä Hartwall Areenan esityksestä äänitetty tupla-CD Mestarit Aareenalla. Tämä Taurus Musicin, Eastwayn, BMG Finlandin ja EMI Finlandin yhteistyönä syntynyt levy julkaistiin 1.2.1999 ja se nousi välittömästi Radio Mafian Listan kärkeen. Parissa viikossa levy ylitti kultalevyrajan (20.000 kpl) ja 16.2.1999 Harwall Areenalla pidetyssä konsertissa Mestareille luovutettiin kultalevyt. 4.3.1999 myynti ohitti platinalevyrajan 40.000 kpl ja elokuisen stadionkonsertin alla ylittyi tuplaplatinalevyn raja (80.000 kpl). Vuoden 1999 loppuun mennessä sitä oli myyty 99737 kappaletta ja tuolla myynnillä levystä tulikin vuoden 1999 eniten myyty äänite Suomessa.

Vuoden 2000 alusta levy hinnoiteltiin uudelleen MidPrice-luokkaan ja se jatkoi listamenestystä MidPrice -listalla. Kaikkiaan levyä on jo myyty yli 120.000 kpl ja Mestarit-nelikko sai vastaanottaa harvinaiset triplaplatinalevyt marraskuussa 2001. Albumi on tietenkin myös eniten myyty suomalainen live-äänite. Levy on julkaistu myös Ruotsissa.

Ääni- ja kuvatallennetuottajat ÄKT r.y. palkitsi Mestarit vuoden 1998 Emma-gaalassa vuoden yllättäjän Emmalla ja vuoden 1999 gaalassa Mestarit Aareenalla albumi valittin vuoden albumiksi. Ensimmäinen konsertti on myös esitetty miljoona yleisölle televisiossa jo kahteen kertaan MTV:n toimesta. Kvartetin esiintyminen MTV3:n BumtsiBumissa keräsi televisoiden ääreen peräti 1.728.000 silmäparia.

Mestareiden menestystarina on herättänyt paljon ihastusta, mutta myös vihastusta ja tietenkin kateutta. Selviä rimanalituksia on toki menestyshuumassa tapahtunut. BumtsiBum järjestettyine kysymyksineen ja omien laulujen laulatuksineen oli kieltämättä hiukan korni esitys, puhdasta promotiota kiertueelle ja levylle. MTV:lta tuollaista voi tietysti odottaakin, mutta Mestareilta itseltään olisi odottanut hiukan parempaa itsekritiikkiä. Muutoinkin tuntui kaikenlainen markkinatouhu nousevan usein päällimmäiseksi asiaksi. Heikki Harma myönsikin Hesarin haastettelussa 8.10.1999, että julkisuus karkasi mestareiden käsistä. "Ainakin minua harmitti se, että meidän piti olla kaikenlaisissa kissanristiäisissä niin mestaria", totesi Hector. Voi tietysti kysyä kuka muukaan tuollaisessa pyörityksessä olisi osannut pitää päänsä kylmänä. Etenkin, kun taustalla on Lasse Noresin kaltainen markkinamies, joka kyllä osaa takoa silloin kun rauta on kuumana.

MestaritTosiasia on kuitenkin se, että yleisö nautti kuulemastaan. Konserteissa mukana olleet ovat halunneet kuulla uudelleen nuoruutensa vanhat hitit. Toki mukana on ollut paljon sellaistakin yleisöä, jotka eivät ole kuulleet ainakaan kaikkia lauluja entuudestaan. Hector, Kirka, Pave ja Pepe ovat hyvin täydentäneet tosiaan. Kukaan heistä ei olisi yksinään saanut liikeelle lähellekään tuollaisia yleisömääriä. Pepen lisäksi Hector ja Pave olivat olleet ennen Mestareita varsin hiljakseen. Siis ei mikään ihme, että Mestarit ovat saaneet toisistaan uutta potkua ja innostaneet toisiaan hyviin esityksiin. He ovat selvästi nauttineet itsekin esityksistään ja saamastaan suosiosta. Ei tuollaisia yleisömääriä voi saada liikkeelle bluffaamalla. Saati, että yleisö poistuisi konserteista ylen tyytyväisinä.

"Parhaat laulut tuli tehtyä kauan sitten. Ne vaan olivat niin hyviä biisejä ja sellaisia ei enää ole", totesi Pepe jo joulukuussa 1996. Näinhän se muidenkin Mestareiden kohdalla luultavasti on. Vanhan keitoksen uudelleen lämmitelyähän Mestareiden esitykset ovat olleet, mutta entä sitten? Yleisö on saanut mitä on halunnut ja Mestarit ovat saaneet ansaitsemaansa suosiota ja heidän laulunsa paljon uusia kuuntelijoita.

Moni kotimaista poppia pitempäänkin seurannut on todennut, että Mestareiden jättimenestyksen suo kaikkein mieluimmin Pepe Willbergille. Oltuaan 1990-luvun pääosin julkisuudesta sivussa hän osoitti, ettei vanha magia ole kadonnut mihinkään. "Monien sympatiapisteet keräsi varmasti syrjäänvetäytyvä ja tunteella lauluihinsa paneutuva Pepe Willberg", kirjoitti Jarkko Jokelainen Helsingin Sanomissa 18.2.1999 arvioidessaan helmikuista Mestarit Aareenalla konserttia.

Eräiden toimittajien ja muusikoiden esittämä kritiikki onkin ollut aika käsittämätöntä. Toki Mestarit -ilmiö on antanut aihetta krittiikkiinkin. Kaikkien odotuksia Mestarit eivät selvästi ole pystyneet täyttämään, mutta ovatko kaikki odotukset olleet täytettävissäkään. "Mestarit Areenalla on hittikiertue puhtaimmillaan: sillä ei esitellä uutta materiaalia, vaan muistellaan menneitä tähtihetkiä sitäkin suuremmalla antaumuksella. Juhlavissa puitteissa ja koreasti tarjoiltuna se on juuri sitä mikä saa suuren yleisön liikkeelle", kiteytti jo edellä siteerattu Jarkko Jokelainen varsin osuvasti Hesarissa.

Pepe WillbergIlman muuta tuollainen ennen kokematon menestys aiheuttaa myös paljon kateutta etenkin samalla alalla toimivien henkilöiden keskuudessa. Tuskinpa Mestareiden saavuttama menestys on silti suorainesti verottanut kenenkään muun artistin tai bändin kukkaroa - pikemminkin päinvastoin. Esimerkillään he ovat rohkaisseet muitakin artisteja yhteisiin esityksiin ja isoihin projekteihin. Esimerkiksi Ladyt Lavalla kiertuetta tai Kultakurkkujen - Esa Eloranta, Harri Marstio, Pablo ja Eero Raittinen - yhteisiä keikkoja tuskin olisi nähty ilman Mestareiden tien avausta.

Pahin arvostelulimbo oli eittämättä Martti Syrjän Ilta-Sanomissa 24.9.1999 suorittama ryöpytys. Täytyy kysyä onko Martti Syrjän paukut todella noin vähissä. Eikö omien nostalgiakonserttien -sitähän nekin olivat- markkinoimiseksi muita eväitä löytynyt. Ovathan Mestarit kaiken muun ohessa tasoittaneet tietä muidenkin pop/rock -artistien ja ryhmien jättikonserteille. Tuskin Eppu Normaalinkaan areenakonsertteja olisi uskallettu järjestää ilman Mestareiden menestyksekästä esimerkkiä. No Martti Syrjäkin pyysi viikon harkittuaan anteeksi sanojaan. ""...haluan pyytää anteeksi aiheuttamaani mielipahaa, ja sanoa, että muusikkoina kunnioitan jokaista Mestarit-ryhmän jäsentä ja arvostan heidän työtään".

Kansainvälisenkin mittapuun mukaan Mestarit oli todella suurenluokan ilmiö. "Jos ilmiötä tarkastelee suhteutettuna esimerkiksi Amerikan väestöön, kaikki pitää kertoa väkiluvun suhteella, eli viidelläkymmenellä. Tämän mukaan Mestareiden kahdessakymmenessä tilaisuudessa saama 150 000 hengen yleisö tarkoittaisi noin 7 miljoonan huikeaa väkimäärää Yhdysvalloissa. Suomessa on jo myyty 100 000 levyä, joten saman kaavan mukaan levymyynti olisi jo viidessä miljoonassa kappaleessa. Ilmiötä on todella vaikea käsittää. Luin juuri, että megatähti Ricky Martin piti Yhdysvalloissa 28 konsertin kiertueen ja keräsi 400 000 kuulijaa. Voisin siis lähettää hänelle terveisiä, että painii vielä mutasarjassa", Ande Päiväläinen arvio Gramex-lehden (1/2000) haastattelussa.

Päiväläinen tunnustaa, ettei kukaan osannut visioida tällaista menestystä ja ihmettelee edelleen: "Tässä ei ole mitään järkeä. Areena täyteen kolme kertaa, valtakunnallinen kiertue täysille saleille ja lopuksi vielä Olympiastadionille yli 30 000 henkeä." Vaikka kullakin Mestareista on takanaan mittava ura ja runsaasti menestystä ja uskollisia faneja, ei varmastikaan kukaan muukaan etukäteen uskonut tällaiseen suosioon. Ilmiö ruokki itseään ja Hector, Kirka, Pave ja Pepe loivat toisiinsa sellaista kipinää, jota heidän esityksissään ei oltu aikoihin nähty. 1+1+1+1 ei ollut neljä, vaan moninkerroin enemmän. Vanhojen fanien lisäksi konsertit vetivät paljon uutta yleisöä. Mukana oli runsaasti nuoria, jotka kuulivat ja näkivät Hectoria, Kirkaa, Pavea ja Pepeä ensimmäistä kertaa.

"Mestarit oli projekti, jonka voi koota vain kerran. Ja teimme me hivenen historiaakin avaamalla nämä areenat suomalaisille esiintyjille" totesi Heikki Harma Hesarin haastattelussa 8.10.1999. Kuitenkin lokakuussa 2001 uutisoitiin: "Mestarit Areenalla tekee paluun - Hectorin, Kirkan, Pave Maijasen ja Pepe Willbergin parin vuoden takainen Mestarit Areenalla –konserttisarja saa jatkoa. Nelikon vielä nimeämätön kiertue starttaa ensi keväänä. Menestyskvartetti suorittaa paluunsa keskiviikkona 24.10. TV1:ssä esitettävässä hyväntekeväisyyskonsertissa". Aiemmin oli jo kerrottu Mestareiden yhteisesiintymisestä Tammikuussa 2002 järjestettävän Suomen Euroviisukarsinnan yhteydessä.

Ilta-Sanomat lööppi 9.11.2001Ymmärrettävästi on suuri houkutus yrittää uusia tai jopa ylittää aikaisempi menestys. Kukaan Mestareista ei omalla tahollaan ole pystynyt taloudellisesti lähellekään saman suuruisiin suorituksiin. Lähtötilanne on nyt kuitenkin aivan toinen. Yleisö odottaa kenties vielä jotain mahtavampaa. Järjestäjät ja esiintyjät laskelmoivat kukin tahollaan. Ilta-Sanomat otsikoikin 9.11.2001 näyttävästi "Kirka jätti Mestarit". Lehden mukaan Kirka ei lähde yhteiselle kiertueelle muiden Mestareiden kanssa ja perusteli poisjääntiään kiireisellä aikautaulullaan sekä totesi, ettei sopimuksia onneksi vielä oltu ehditty allekirjoittaa. Uutinen Babitzinin vetaytymisestä tuli Ilta-Sanomien mukaan täytenä yllätyksenä muille mestareille. Muutaman viikon päästä juttua selitettiin pelkäksi väärinkäsitykseksi.

Ennakkotietojen mukaan Mestareiden piti esiintyä 26.1.2002 euroviisukarsintojen suorassa televisiolähetyksessä sekä sen jälkeen alkavassa Suurkonsertissa Kalevan viihdekeskuksen yleisölle. TV-lähetyksessä esiintyi kuitekin karsintoihin osallistuneiden lisäksi tähtivieraana vain moninkertainen Euroviisuvoittaja Johnny Logan. Ohjelma venyi jo muutoinkin reilusti yli sille varatun ohjelma-ajan. Osasyynä tähän oli juontajaparin pitkät välispiikit. Näin Mestareita ei tv-ruudussa tällä kertaa nähty.

Tapahtumaa markkinoitiin nimenomaan Mestareilla, viisukarsintojen jäädessä markinnoinnissa sivuosaan. Enää ei Mestareiden vetovoima kuitenkaan tehonnut. Lehtitietojen mukaan viisukarsinnoissa 2800 hengen sali oli vain puolillaan ja Mestareiden konserttia seurasi vajaa tuhat henkeä. Tiedotusvälineetkään eivät suuresti tapahtumaa huomioineet. Yleisöä varmasti osaltaan verotti samaan aikaan Tampere-talossa ollut Laura Pausinin konsertti. Pepe Willberg osasi pitkän uransa tuomalla kokemuksella suhtautua tilanteseen kunnioitettavalla asenteella. "Minun tunnelmaani yleisökato ei kuitenkaan lannistanut. Olenhan urani varella esiintynyt myös pizzerian nurkassa. Tärkeintä on se, että yleisö on tyytyväistä, ei se kuinka paljon heitä on", kommentoi Pepe tilannetta (Iltalehti 28.1.2002)

Aika näyttää tuleeko euroviisukonsertin lisäksi muita esityksiä. Jos aiemmalla kiertueella jokainen konsertti oli uusi voitto, tulee media ja yleisö väistämättä vertamaan mahdollisia tulevia esityksiä aikaisempiin. Aiemman positiivisen ilmapiirin luominen ei siten ole enää yhtä helppoa. Etenkin kun selviä säröjä Mestareiden positiiviseen imagoon tuli jo syksyn 2001 paluu-uutisoinnin yhteydessä. Tuli jatkoa tai ei, Mestareiden tarina on joka tapauksessa ollut vertaansa vailla oleva ilmiö suomalaisessa viihde-elämässä.

7.2.2002 Raimo Öystilä

Mestarit kiittävät yleisöä...

Sivun alkuun - Konsertit - Äänitteet ja videot - TV-esiintymiset - Palkinnot - Linkit

Mestarit televisiossa


Huomenta Suomi
Kanava MTV3
Esityspäivä: 22.10.98

Kirka, Hector, Pave ja Pepe haastattelussa tulevasta konsertista Hartwall Areenalla 29.10.98


Mestarit Areenalla -konsertti
Kanava: MTV3
Esityspäivä: 7.11.1998, uusinta 23.5.1999
Ohjaaja: Ilkka Linnasalmi
Tuottaja: Petri Uitto
Tuotanto: MTV-Viihde Oy
Kesto: 115 min.

TV-taltionti Mestareiden ensimmäisestä Mestarit Areenalla -konsertista Hartwall Areenalta 29.10.1998.
Esitys sisältää kappaleet: Born to be wild, Sinua, sinua rakastan, Tuulelta vastauksen saan, Hetki lyö, Varrella virran, Ake, Make, Pera ja mä, Kaikki tahtoo rakastaa, Lumi teki enkelin eteiseen, Daa-da, daa-da, Rööperiin, Elämältä kaiken sain, Ikävä, Jano, Lähtisitkö, Pidä huolta, Levoton tuhkimo, Leijat, Saat miehen kyyneliin, Merimies, Palkkasoturi, Silta yli synkän virran, Vapaa maailma. Näistä viimeinen eli Neil Youngin Vapaa maailma on ainut joka ei sisälly Mestarit Areenalla CD:lle.

BumtsiBum!
Kanava: MTV3
Esityspäivä: 23.1.1999, uusinta 3.4.1999

Hector, Kirka, Pave Maijanen ja Pepe Willberg vieraina Marco Bjurstömin juontamassa ohjelmassa, jossa heillä laulatettiin heidän omia tunnetuimpia kappaleitaan. Ohjelma keräsi sarjan ennätysyleisön, 1.728.000 katsojaa. Ohjelma oli myös MTV3:n koko historian kolmanneksi katsotuin ohjelma. Ohjelmaa kritisoitiin Mestareiden konserttikiertueen buffaamisesta ja toisaalta hyvin tuttujen laulujen laulattamisesta.

Pekka Nissilä tenttasi Muusikko-lehden 2/1999 haastattelussa Seppo Hovia ohjelmasta. Nissilän mielestä ohjelma näytti kyynisyyteen taipuvan ammattilaisen silmin aika harjoitellulta. "Ei harjoiteltu", vastasi Hovi Nissilälle. Nissilän tivatessa edelleen: "Tarkoitan, että omia biisejään lauloivat, valinnat olivat konserttiohjelmistostaan, lopun yhteislaulua myöten", selitti Seppo Hovi: "Se on se juttu muutenkin. On aiheellista yhden tai kahden vieraan jotain levyhittiä käyttää, jos se on muidenkin laulettavissa. Yllättävyydet ja hauskuudet on syntyneet juuri siitä, että Paula Koivuniemi löytää Laura Voutilaisen laulun, ja Katri Helena ei löydä omaansa, Kaija Pohjola löytää, ja ne yhdessä jatkaa. Kun on neljä konkaria, jotka osaavat toistensa biisit, niin silloin niitä luukutetaan. Syntyy jotain jos syntyy, kukaan ei kuitenkaan tiedä mitä on tulossa, ja sanoista nousee ihan mitä vaan. Vaikka se on kuinka tuttu biisi, niin sanasta tai kahdesta ei sitä löydä, kun vihje on keskeltä. Saamme muutaman avainsanan listan per kisa, ja ne kainalossa menemme harjoitushuoneeseen tuntia ennen nauhoitusta. Ne sanat tulevat esiintymään siellä lauluissa, tai sitten ei, riippuu mitä ehditään ja niin edelleen. Niistä ei pysty arvaamaan mitään laulua, mutta pystyy orientoitumaan siten, että "katsoppas jos tulee sana love,että mitä olisi". Kaksi solistia löytää äkkiä 15 laulua missä se on. Sitten voidaan funtsia, että "minkä niistä vetäisit, jos tulee kohdalle". Ja kun tilanne tulee, niin hän voi silti valita jonkun muun - siitä se hauskuus tulee, spontaanisti".
Lue Seppo Hovin haastattelu kokonaisuudessaa osoittesta: http://www.musicfinland.com/sml/muusikko/muusikko_99/seppo_hovi.html

Emma-gaala
Kanava: TV1
Esityspäivä: 30.1.1999

Mestarit jakoivat Naissolisti-Emman ja saivat itse Vuoden yllättäjä palkinnon.

Lista
Kanava: TV1
Esityspäivä: 25.2.1999

Mestarit ykkösenä listalla, jonka kunniaksi ohjelmassa esitettiin Rööperiin -video.

Joka kodin asuntomarkkinat
Kanava: MTV3
Esityspäivä: 5.9.1999

Mestarit Remontti-Reiskan kanssa kattotalkoissa Pepe ja Kirsti Willbergin omakotitalon katolla.


Tuttu juttu
Kanava: TV 2
Esityspäivä: 30.12.1999

Mestarit artistivieraana Tuttu juttu -ohjelman 300 -juhlalähetyksessä. Ohjelma oli nauhoitettu Silja Europalla 29.11.1999.

Katkolla tulevaisuus
Kanava: TV1
Esityspäivä: 24.10.2001
Toimittaja: Mirja Pyykkö
Ohjaajat: Antti Lappi ja Olof Qvickström
Tuottaja: Anna-Maija Eräkangas

TV1:n huumeilta - Katkolla tulevaisuus - alkoi suurella huumekeskustelulla kello 21.05. Asiantuntijat, päättäjät ja asianomaiset keskustelivat huumeongelmasta ja käynnistivät valtakunnallisen Suomen mielenterveysseuran keräyksen nuorille suunnatun uudenlaisen huumevieroitusyksikön perustamiseksi. Suomalaiset huippuartistit esiintyivät kello 22.30 alkaneessa hyväntekeväisyyskonsertissa. Konserttia isännöi Kirka. Yleisö saattoi ottaa osaa keskuskeluun ja lahjoittaa varoja huumetyöhön.

Mestareiden paluusta oli alkanut kulkeutua juttuja syksyllä 2001 ja jonkinlaisena paluun alkuna kai voi pitää tätä hyväntekeväisyyskonsertia.

Sivun alkuun - Konsertit - Äänitteet ja videot - TV-esiintymiset - Palkinnot - Linkit

Palkinnot

Emma Gaala 1998: Vuoden yllättäjä Emma Mestarit Areenalla -projektille, 30.1.1999

Dean Martin Boozing Society: Millennium Awards palkinto Mestarit -ryhmälle, 27.11.1999
"Lopullinen luvunlasku väelle koettiin kun smokkeihin ja tummiin pukuihin pukeutuneet Mestarit vetivät jokainen suosituimman biisinsä ja lopuksi vielä yhdessä Kirkan johdolla Da Da Daan" Kuvailtiin Suosikki-lehden numerossa 1/2000 Mestareiden esiintymistä Dean Martin Boozing Society -gaalaillassa.

Emma Gaala 1999: Vuoden albumi Mestarit Areenalla, 4.3.2000

Ääni- ja kuvatallennetuottajat ÄKT - kultalevy (20.000 kpl): Mestarit Areenalla cd, 16.2.1999
Ääni- ja kuvatallennetuottajat ÄKT - platinalevy (40.000 kpl): Mestarit Areenalla cd, 4.3.1999
Ääni- ja kuvatallennetuottajat ÄKT - tuplaplatinalevy (80.000 kpl): Mestarit Areenalla cd, 5.8.1999
Ääni- ja kuvatallennetuottajat ÄKT - triplaplatinalevy (120.000 kpl): Mestarit Areenalla cd, 29.11.2001

kultaa.jpg (63553 bytes)

Sivun alkuun - Konsertit - Äänitteet ja videot - TV-esiintymiset - Palkinnot - Linkit

Linkit

Hector - viralliset sivut
Elvis r.y. - Laulunlaatija Hector rakentaa edelleen - kuvia mielelle
Kirka - viralliset sivut
Kirka - Hetki lyö (RockData)
Pepe Willberg - viralliset sivut
Yle/Musiikki - Pave Maijanen

YLE:n Euroviisut -sivut
Musiikkituottajat r.y

Sivun alkuun - Konsertit - Äänitteet ja videot - TV-esiintymiset - Palkinnot - Linkit

Nuottiviiva

Tiedoissa olevista puutteista ja virheistä pyydän ilmoittamaan sähköpostitse. Kaikki muukin palaute on tervetullutta.

Älä kopioi toisten tekemiä sivuja tai sivujen sisältämää materiaalia. Älä siis tätäkään sivua. Jos sivuni kiinnostaa sinua, voit kopioimisen linkittää tämän sivukokonaisuuden pääsivun.
-- Kaikki oikeudet pidetään --
© 2002 Raimo Öystilä